Uživajte v bonusih za polog s ponudbo Zen Weekend na igralnih avtomatih Banzai

Novice

2023-08-29

Benard Maumo

Banzai Slots je igralnica v živo, ki sprejema igralce od leta 2019. Na tej igralniški strani lahko igralci iger izkoristijo več promocij, da zaščitijo svoje denarne vloge in osvojijo izplačilo na srečen dan. Torej, v pregledu bonusa LiveCasinoRank tega tedna boste odkrili več o ponudbi Zen Weekend in zakaj je to ena najboljših promocij zvestobe igralnic v živo.

Uživajte v bonusih za polog s ponudbo Zen Weekend na igralnih avtomatih Banzai

Kakšna je promocija Zen Weekend v Banzai Slots?

Si lahko predstavljate, da bi našli tedenski bonus ki igralcem omogoča, da v žep pospravijo neomejen bonus? Prav to boste dobili s promocijo Zen Weekend. Igralnica vabi igralce, da vsak konec tedna nakažejo sredstva in zahtevajo 20-odstotni bonus za vsako pologo. Odstotek je še višji in znaša 25 % za VIP igralce.

To je 34-urna promocija, ki se začne v soboto ob 14.01 in konča v nedeljo ob 23.59. V tem referenčnem obdobju bodo vsi vaši depoziti pritegnili 20 % ali 25 % depozit bonus. Zanimivo je, da ni največjega zneska bonus denarja, ki ga lahko osvojite s promocijo. Torej čim večkrat položite depozit, da zahtevate nagrade.

Druge stvari, ki jih morate vedeti o promociji

Tako kot večina igralniški bonusi v živo, ima promocija Zen Weekend več določil in pogojev, ki jih morajo igralci izpolniti. Na srečo ta pregled bonusa ni našel nobenih zahtev glede stav na bonus za ujemanje. Torej, Reže Banzai pravi, da lahko nadaljujete in dvignete dobitke, zbrane iz bonus igre. Za lovce na bonuse je iskanje promocije brez nadležnih zahtev po prevračanju pomemben plus. 

Spodaj so drugi pogoji za ta tedenski bonus:

  • Bonus stanje poteče v 20 dneh.
  • Najvišja stava pri uporabi bonusa je 5€.
  • Igralci morajo ob nakazilu klikniti kupon, da prevzamejo nagrado.
  • The spletno mesto igralnice v živo po zahtevi za dvig ponastavi stanje bonusa.

To je res ena najbolj razburljivih promocij igralnic v živo. Težko je najti neomejen znesek bonusa in ničelno stavo. Uživajte v uri zena!

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice