VIVO Gaming

June 11, 2022

Vivo Gaming vstopa na zaželeni reguliran trg otoka Man

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

V tej zelo konkurenčni industriji iGaminga je vedno velika spodbuda, ko razvijalec igralniških iger v živo dobi odobritev za vstop na nov trg. In celo bolje postane, če je ta trg zelo reguliran, kot je otok Man.

Vivo Gaming vstopa na zaželeni reguliran trg otoka Man

Maja lani je Vivo Gaming postal prvi agregator vsebin v živo, ki je bil odobren v jurisdikciji IoM za igre na srečo. Ta poteza dodatno krepi privlačnost Vivo Gaminga med deležniki na trgu.

Distribuirajte certificirane izdelke na otok Man

Vivo Gaming se je pridružil temu prihajajočemu trgu iger na srečo, potem ko je prejel certifikat Nadzorne komisije za igre na srečo otoka Man (GSC). To sledi uspešni reviziji svojih treh studiev s strani Gaming Laboratories International (GLI).

Po selitvi, Vivo Gaming integriran z Ableton Prestige Global, prvim operaterjem igralnic v živo, ki temelji na IoM. Tako Vivo Gaming distribuira svoje različice igralnic v živo prek tega velikanskega operaterja na evropskih in azijskih trgih.

GLI je znan po temeljitem testiranju in reviziji igralniški studii v živo in igralniške igre v živo po vsem svetu. Zagotavljajo, da certificirani operaterji in regulatorji izpolnjujejo zakonske standarde visokega zaupanja.

Ta neodvisni laboratorij za testiranje je revidiral studie Vivo Gaming v Kolumbiji, Bolgariji in Kambodži. Revizija ugotavlja morebitne slabosti, ranljivosti in neskladnosti, ki lahko spodkopljejo zaupanje in integriteto. 

Uradne izjave:

Po uspešni reviziji je podpredsednik GLI za prodajo, EMEA, James Illingworth, dejal, da je to vznemirljiv mejnik za operaterja in njegovo podjetje za prodajalce v živo. Pohvalil je ekipo Vivo Gaminga za strokovnost in pomoč pri reviziji. Illingworth je obljubil podporo GLI za jurisdikcijo IoM in Vivo Gaming. 

Po drugi strani je vodja upravljanja računov pri Vivo Gamingu Nadine Thys povedala, da je agregator vsebin vesel, da je zaključil poglobljeno revizijo svojih trojnih studiev. Thys je izrazil upanje, da bo ta korak popeljal Vivo Gaming na naslednjo raven, ko bodo vstopili na trg IoM. 

Več razburljivih ponudb za Vivo Gaming

Lansko leto je bilo zagotovo dobro za Vivo Gaming. Avgusta je igralnica v živo okrepila svoj arzenal tretjih oseb, potem ko je dodala Red Rake Gaming. Po dogovoru je Vivo Gaming povečal svojo knjižnico iger s obsežnim katalogom tega igralnega studia. 

Red Rake, ki je bil predstavljen leta 2016, je domače ime na reguliranih evropskih trgih, kot so Združeno kraljestvo, Španija, Švedska, Italija, Romunija itd. 

Nato je decembra Vivo Gaming sklenil pogodbo s Parimatchom, vodilno blagovno znamko športnih stav v Evropi. V dogovoru je Parimatch dodal 20+ igralniške igre v živo od Vivo Gaming's knjižnica. Vivo Gaming je znan po zabavnih in nagrajevalnih igrah, kot so poker, blackjack in ruleta. 

Priljubljene igralniške igre v živo pri Vivo Gamingu

Iskreno povedano, Vivo Gaming nekoliko zasenčijo "vrhunski psi", kot so Evolution, Ezugi in Microgaming v industrija igralnic v živo. Toda ta agregator vsebine ni zahrbten. Knjižnica Vivo Gaming se ponaša z nekaterimi najbolj zabavnimi in nagrajevalnimi igralniškimi igrami v živo. Spodaj je nekaj izmed njih:

Evropska ruleta

tole evropska ruleta v živo različica se pretaka iz najsodobnejših kopenskih igralnic, kar daje igralcem poglobljeno igralno izkušnjo. Ponaša se s preprosto zasnovo in dirkališčem v spodnjem desnem kotu za polaganje sosednjih stav. Igra vsebuje tudi 15+ miz v živo z različnimi slogi in dizajni. Poleg tega lahko igrate to različico rulete v živo v pokončnem ali ležečem načinu na mobilnem telefonu.

Bingo v živo

Klasična igra bingo je priljubljena oboževalcem v večini bingo dvoran. In bodimo iskreni, najti a bingo v živo različica je lahko malo izziv. Vivo Gaming vam je olajšal delo v letu 2020 po predstavitvi te zabavne igre bingo v živo. Ta igra se predvaja iz več igralniških studiev v živo, gostijo pa jo prijazni in profesionalni trgovci. Moral bi poskusiti!

Sranje v živo

Živi craps by Vivo Gaming odkljuka skoraj vsa polja, vključno s kakovostjo oblikovanja, poučljivostjo, potencialom zmage, kar jih imenujete. Ta igra, ki se pretaka z Malte, ima jasno postavitev mize z več možnostmi stav. Za razliko od live craps Evolution, različica Vivo Gaming vključuje dva trgovca, gostitelja mize in "strelca". Ta igra zagotovo poustvari studijsko okolje.

Zmajev tiger

Dragon Tiger je priljubljena igralniška igra v živo ki si je izposodil navdih iz baccarat. Vendar pa je zaradi svoje hitre narave in preprostosti igre priljubljena v večini igralnic v živo. V tej igri podjetja Vivo Gaming se na položaje zmaja in tigra deli ena sama karta. Nato igralci stavijo na izid na vsaki strani. Za razliko od drugih iger s kartami, kot je Andar Bahar, se v tej igri ne delijo nobene dodatne karte.

Blackjack v živo

Blackjack v živo by Vivo Gaming obstaja od leta 2013 in je ena najbolj nagrajujočih različic blackjacka v živo. Ta igra se ponaša z 99,50-odstotno teoretično stopnjo donosa in največjim izplačilom 100:1. Zdaj, če položite največjo stavo 250 $ in zmagate, vam bo to prineslo kul 25.000 $. In ne pozabite, da ta igra ponuja interakcijo v realnem času z trgovcem in drugimi igralci prek klepeta v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice