Novice

July 10, 2021

Vodnik za izbiro najbolj donosne mize za poker v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Pri igranju v živo poker v vaši najljubši spletni igralnici je treba sprejeti veliko odločitev v delčku sekunde. Najprej se morate naučiti, kdaj dvigniti, odpovedati, klicati ali celo preveriti. Toda preden sploh pridete do te točke, morate to narediti pravilno, ko izberete mizo za poker v živo. Torej, kaj natančno mora prvošolec iskati pri mizi za poker? Ta vodnik za poker vas bo vodil skozi to kritično fazo.

Vodnik za izbiro najbolj donosne mize za poker v živo

Pravilo št. 1. Preučite igralce

Ta je neumnost. Če želite osvojiti 100.000 $ jackpot za video poker v igralnici v živo, bi morala biti prikrita vaša strategija. Vedno izberite mize z najmanj izkušenimi igralci. Izkušnje kažejo, da so zelenaši nagnjeni k prenagljenim odločitvam, kar vodi do dragih napak, ki jih lahko izkoristite.

Seveda pa je najti mizo za poker z več zelenimi rokami lažje reči kot narediti. V tem primeru morate le sedeti, gledati in se naučiti prepoznati vzorce igranja in svoje potencialne 'stranke'. Na srečo večina reguliranih igralnic v živo omogoča igralcem, ki ne igrajo iger, da ostanejo za mizo.

Pravilo #2. Izberite položaj na ribi

Sedeti na isti mizi za poker z vsaj eno zeleno kombinacijo je vsekakor dobra stvar. Vendar pa vam bo stališče do njih pomagalo v celoti izkoristiti situacijo. Z drugimi besedami, zagotovite, da vam položaj, v katerem ste, omogoča igranje številnih potov proti novincu. Prej ali slej bodo dali denar in moraš biti pripravljen na napad.

Še vedno glede položaja se prepričajte, da ti agresivni igralci nimajo stališča do vas. Če je mogoče, izberite objavo na njihovi levi. Razlog? Preučili boste njihovo reakcijo na vaš vstop v mizo. Druga možnost je, da bodite zadnji, ki bo stopil na mizo. To vam lahko pomaga pri odločitvi, ali boste končali stavni krog in si ogledali naslednjo kartico, ne da bi dodali denar v pot.

Pravilo št. 3. Izračunajte statistiko lobbyja

Običajno bodo nekatere igralnice v živo igralcem ponudile statistiko mize. Te številke vam lahko pomagajo določiti povprečno velikost lonca. V zameno boste vedeli, koliko dejanj je bilo razvrščenih za mizo. Na primer, če je velikost pota velika, potem to pomeni, da igralci na mizi delajo drage napake. Ne pozabite, da ste v igri, da izkoristite nasprotnikove napake.

Prav tako vam lahko statistika mize pomaga ugotoviti povprečno število igralcev na flop. Tako boste izvedeli, kako ohlapno igrajo igralci. Na primer, če je številka visoka, to lahko pomeni, da imajo igralci izjemno nizke zahteve za začetni rok. Tudi številka lahko kaže, da so igralci novinci. Za višje številke velja obratno.

Pravilo #4. Igrajte poker v živo ob pravem času

Poleg iskanja "Jesusovega sedeža" in razumevanja statistike mize morate vedeti tudi, kdaj igrati. Strokovni igralci pokra trdijo, da je igranje ob vikendih bolj donosno kot med tednom. To je zato, ker se večina "rib" zadržuje med tednom samo zato, da se pojavi čez vikend, da se sprosti.

Vendar pa igranje pokra med vikendi ne zagotavlja nujno uspeha. Nekateri vam bodo rekli, da so črni petki veliko boljši od vikendov. Odkrijte torej najboljši čas, ki vam ustreza, saj gre za postopek poskusov in napak.

Končni nasvet

Na splošno izberite mizo za poker v živo, ki vas izpostavi najbolj donosnim situacijam. Na srečo to ne vključuje nobene zapletene matematične enačbe, ampak le zdrav razum. Ne pozabite, da izbira mize s slabimi igralci vam omogoča, da igrate s čim več rokami. in predvsem igrajte poker v živo v reguliranih spletnih igralnicah v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice