Novice

November 7, 2019

Vodnik za povečanje svoje zmagovalne prednosti med igranjem pokra

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ta članek deli nekaj preizkušenih nasvetov in strategij, ki bi lahko, če bi bile dobro izvedene, pomagale igralcem pokra izboljšati njihove možnosti za zmago.

Vodnik za povečanje svoje zmagovalne prednosti med igranjem pokra

Kako doseči najvišjo vrednost v pokru

Kdaj igranje pokra, se mora igralec osredotočiti na osvojitev velikih potov. Več velikih potov kot zmaga igralec, večje so možnosti, da igralec postane najpomembnejši skupni zmagovalec. Skrivnost uspeha je izogibanje napakam in uporaba pravih strategij.

Igralec se mora naučiti tudi analizirati vsak element igre. Pravilna analiza bo igralcu pomagala pri sprejemanju pravilnih odločitev na vsakem koraku igre. Analiza je treba opraviti tako za igralčevo roko kot za nasprotnikova dejanja, da bi našli slabosti in jih raziskali.

Kvote za zadetek roke

Večina igralcev pokra običajno oceni verjetnost zadete določene roke. Ocene temeljijo na morebitnih izpadih, ki ostanejo na krovu. Takšne izračune sproti je običajno večja verjetnost kot statistika pokra.

Za statistiko si mora igralec poskusiti zapomniti različne pomembne vrednosti, še preden se igra začne. Zapomnitev vnaprej izračunanih številk igralcu pomaga, da se izogne izračunom na sredini. Nekatere tehnike je mogoče uporabiti za izračune sproti, vendar povečajo verjetnost napak in izgubljajo dragoceni čas.

Pot kvote in točke preloma

Pot kvote se nanašajo na kapital, potreben za Call. Izraženi so v odstotkih in označujejo skupni odstotek pota, v katerega bi igralec vložil, ko kliče. Odstotek je vedno podoben lastniškemu vložku, ki je potreben za prekinitev pri klicu ob zaključku.

Točka preloma blefa označuje pogostost, ki je potrebna, da blef umakne pot in postane neposredno dobičkonosen. Ne upošteva lastniškega kapitala. Da bi na primer 50-odstotna stava v velikosti lonca postala neposredno donosna, bi morala pot znižati več kot 33,33 odstotka časa.

Poker statistika za analizo zlikovcev

Kot smo že omenili, mora biti igralec sposoben analizirati tako svoje podatke kot tudi nasprotnikove podatke. Analiza poteka na skoraj podoben način, vendar z drugačnim ciljem. Za spletni poker lahko igralec uporabi statistiko v realnem času na HUD-u.

Uporaba natančne statistike je ključnega pomena za ohranjanje visoke stopnje zmag. Zagon HUD-a je običajno neobvezen, zato mora igralec zagotoviti, da je vključen, da prejema točne podatke, razen če poker soba tega ne dovoli. Vendar pa so sobe za poker, ki omogočajo HUD, lahko strožje v primerjavi s sobami za poker, ki ne.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice