Vodnik za zaposlene osebe po igrah na srečo v igralnicah

Novice

2021-11-01

Benard Maumo

Igralnice na srečo že dolgo veljajo za najljubšo zabavo. Čeprav se nekaterim od tega uspe preživeti, je v resnici igranje na srečo boljše kot oblika zabave.

Vodnik za zaposlene osebe po igrah na srečo v igralnicah

Toda samo zato, ker ste zaposleni pri vsakodnevnem delu, še ne pomeni, da bi morali zmanjšati igre na srečo. To je zato, ker je popolnoma mogoče uravnotežiti med obema in osvojiti znesek, ki vam spremeni življenje, če imate srečo. Torej, v čem je trik?

  1. Imejte delovni urnik

Da, vaš delovni pladenj je lahko večino časa poln. Toda to ni dovolj razlog, da bi si odrekli čas v igralnici. Zato bi morali ustvariti delovni urnik in se potruditi, da ga spoštujete.

Naj se na primer navadite, da vsak petek ali kateri koli drug dan v tednu skočite v igralnico in se zabavate. Če je mogoče, uživajte uro ali dve, preden se odpravite domov, da se pripravite na naslednji naporen dan.

  1. Ustvarite proračun za igre na srečo

Kot zaposlenega igralca v igralnici odložitev iger na srečo ni možnost. Na srečo ne potrebujete bankrolla v velikosti igralca s polnim delovnim časom, saj je vaš čas za mizo precej omejen. Torej ustvarite ta majhen bankroll in se ga držite.

Na primer, če nameravate igrati s 100 $ na vsaki seji, odidite takoj, ko bo bankroll propadl. Lahko pa zapustite mizo, potem ko vanjo dodate 50 $. Ne pozabite pa, da so vaše možnosti za zmago majhne zaradi omejenega časa v igralnici.

  1. Igrajte v igralnicah v živo

Najboljša stvar pri igrah na srečo v teh dneh je, da lahko stavite, ne da bi stopili na tla igralnice. Običajno večina spletnih igralnic omogoča igralcem, da uživajo v izkušnji v živo v svojih trgovskih sobah v živo. Samo napolnite svoj prenosnik ali pametni telefon, pridobite hitro internetno omrežje in uživajte v predstavi.

Vendar ne igrajte samo v kateri koli spletni igralnici v živo. Raziščite ozadje igralnice, da se prepričate, da ne boste prevarani. Najboljše spletne igralnice v živo imajo običajno licence za delovanje uglednih organov, kot so MGA, UKGC in drugi. Prav tako igrajte samo igre, ki jih priskrbi Playtech, Evolution Gaming, Ezugi, in več.

  1. Vedite, kdaj oditi

Če še vedno vztrajate pri igranju v kopenski igralnici, se morate naučiti načrtovati svoj čas igranja. To je zato, ker v igralnici ne boste videli ure, ki bi vodila vaš čas. Prav tako so igralnice zasnovane tako, da igralci ne morejo vedeti, kaj se dogaja zunaj.

Na srečo lahko spremljate svoj čas igranja tako, da nastavite alarm na pametnem telefonu ali uri. Kot že rečeno, je ura ali dve dovolj, da potešite dnevno žejo po igrah na srečo. To bi vam moralo pomagati tudi pri boljšem upravljanju proračuna za igre na srečo.

  1. Izogibajte se preveč alkohola

Nazadnje se potrudite, da se izognete tej mreži, ki ujame večino obiskovalcev igralnic. Čeprav je skoraj nemogoče, da med večernimi igrami na srečo ne spite nekaj pijač, bi morali to omejiti na samo steklenico ali dve.

Kot morda že veste, lahko preveč alkohola poslabša vašo presojo na mizi in vodi do dragih napak. Prav tako lahko na koncu igrate do čez polnoč in ne do nastavljenih ur. In poznate posledice zamude pri prijavi na delo, kajne?

Zaključek

Ravnotežje med igrami na srečo in delom je še en talent sam po sebi. S pojavom spletnih igralnic se boste morda celo znašli, da igrate na svoji delovni mizi. Čeprav je to lahko normalno, je bistveno, da vse ostane profesionalno, da se izognete kakršnim koli težavam. Torej, določite strog urnik iger na srečo in proračun.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita