Vse, kar morate vedeti o Oscarjevi strategiji Grind

Novice

2021-12-03

Allan

Končno ste dobili najboljšo igralnico v živo za igranje. Nato nadaljujete z izbiro svoje najljubše igralniške igre v živo. A ena stvar manjka; strategija stav! Tako kot kopenski igralci, tudi igralci spletnih iger nenehno iščejo strategije, s katerimi bi porušili hišo. Ena pogosta strategija je Oscar's Grind.

Vse, kar morate vedeti o Oscarjevi strategiji Grind

Torej, kaj je strategija Oscar's Grind in kako se uporablja v igralnici z živimi delivci? Za odgovore na ta in mnoga druga vprašanja nadaljujte z branjem.

Kaj je sistem Oscar's Grind?

Ja, prav ste uganili. Oscar's Grind je strategija stav poimenovan po izumitelju. Oscar je bil v 60. letih znan igralec crapsa in je to strategijo zasnoval tako, da je pridobival pogoste majhne zmage, hkrati pa zmanjšal izgube. Zanimivo je, da naj bi ta stavniški 'genij' nikoli izgubil niti ene stavne seje v igralnici.

Kljub temu je Oscarjev sistem Grind pozitivna strategija napredovanja, podobno kot sistem Martingale. Toda za razliko od sistema Martingale, ki lahko premaga vaš bankroll, Oscar's Grind temelji na nizih izgub in zmag. Preprosto povedano, bolj konzervativen je od drugih, kot sta Labouchere in Martingale.

Kako deluje strategija Oscar's Grind

Oscar's Grind deluje tako, da se igra na srečo razdeli na manjše dogodke. Sliši se zapleteno? V tej strategiji se vsaka seja začne z eno stavno enoto, nato pa se konča po zmagi ene enote dobička. Torej, na primer, če igralec zmaga svojo prvo stavo, je cilj strategije dosežen. Če pa izgubijo, Oscar svetuje, naj igralec ponovi začetno stavo, dokler ne zabeleži zmage.

Tu se ne ustavi. Strategija od igralcev zahteva, da povečajo svoj vložek po enkratni zmagi in ohranijo enoto po izgubi. To se nadaljuje, dokler ne dosežete nove zmage. V bistvu je strategija v tem, da povečate svoj vložek za eno enoto vsakič, ko pride zmaga po izgubi. Kot tak, potrebujete dostojno banko v najboljših igralnicah v živo.

Primer Oscar's Grind

Vse, kar morate vedeti o Oscarjevi strategiji Grind

Uporaba Oscar's Grind v ruleti in blackjacku

Ta članek prej ni omenil, da Oscar's Grind deluje pri stavah z enakimi denarnimi stavami. V tem smislu ga lahko uporabite pri stavah za ruleto, kot so visoka/nizka, rdeča/črna in liho/sodo. Igranje s to strategijo za ruleto je dodatna prednost, saj je prednost hiše skoraj polovica manjšega kot na ameriškem kolesu.

Strategija Oscar's Grind je priljubljena tudi v igri 21. Nizka prednost igre omogoča več zmag kot pri ruleti. Upoštevajte pa, da vas bo hišni rob prej ali slej dohitel. Zaradi tega je strategija popolna za rekreativne igralce, ki iščejo zgolj zabavo, ne da bi veliko tvegali.

Ali je uporaba Oscar's Grind zakonita?

Ste že kdaj slišali, da bi igralnica (spletna ali brez povezave) zaprla trgovino zaradi strategije stav? Verjetno nikoli! Stvar je v tem, da igralnice vedo, da niti štetje kart dolgoročno ne more premagati prednosti hiše. Kar se tega tiče, pustijo igralcem, da se izločijo iz igre in poskušajo preseči hišo. Torej da, Oscar's Grind je zakonit tako na spletu kot brez povezave.

Zaključek

Oscar's Grind je ena tistih strategij, ki bi se jih morali naučiti uporabljati. Ker deluje na stave za enakomeren denar, je uporabna tudi v igrah, kot so Andar Bahar, Sic Bo in baccarat. Samo ne pozabite, da potrebujete nekaj sreče in velik denar, da boste kar najbolje izkoristili ta sistem stav.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice