Vse, kar morate vedeti o stavnih sistemih

Novice

2021-04-30

Eddy Cheung

Če ste dovolj dolgo preučevali preglede stavnih sistemov, boste morda začeli razmišljati, da lahko te strategije povečajo zmagovalne kvote. Številni zagovorniki stavnega sistema trdijo, da poveča možnosti za zmago s spreminjanjem velikosti stave in prilagajanjem časa. Toda resnica, ki jo je težko sprejeti, je, da noben sistem stav ne more premagati prednosti hiše. Torej, to vodilo obravnava nekatere znane sisteme stav in zakaj še vedno vlada prednost hiše.

Vse, kar morate vedeti o stavnih sistemih

Kateri so priljubljeni izumi stavnih sistemov?

Sistem Labouchere

Henry Labouchere, ki je bil navdušen ruleta igralca, izumil to strategijo stav v letih 1831-1912. Sistem Labouchere uporablja negativno napredovanje in se včasih imenuje sistem "preklic". Igralec začne z zapisovanjem niza številk, ki niso nujno zaporedne. Vsaka številka predstavlja eno osnovno stavo.

Na primer, če izberete 1, 3, 5, 7 in 9, je vaša prva stava 10 osnovnih stav po seštevanju prve in zadnje številke. Če ta stava zmaga, prečrtajte zmagovalne številke in nadaljujte do naslednjih dveh zunanjih številk. Ob predpostavki, da naslednja stava ne uspe, jo dodajte na konec serije. Še vedno v zgornjem primeru bo novo zaporedje 3, 5, 7, 10.

D'Alembertov sistem

Jean-Baptiste le Rond d'Alembert, francoski matematik, je izumil ta sistem. S tem sistemom potrebujete le osnovno znanje o igralnicah, da ga lahko prebijete. Sistem je edinstvena kombinacija zavarovalnih metod in negativnega napredovanja. Glavni cilj je postopno povrniti svoje izgube, tako da po vsaki zaporedni izgubi povečate svojo stavo za eno enoto.

Po drugi strani pa boste po vsaki zmagi zmanjšali stave za eno enoto. Nadaljujte, dokler znova ne dosežete minimalne stave. Na primer, imate velikost enote 5 $ in stavite vso in izgubite. Nato stavite še 10 $ in izgubite, tako da vaš skupni znesek izgubi -15 $. Kot da to ni dovolj, spet stavite 15 $ in izgubite, kar vam prinese skupno izgubo -30 $. Toda sreča se vam nasmehne, ko stavite 20 $, da zmanjšate izgubo na -10 $. Po zmagi zmanjšate svojo stavo za eno enoto na 15 $. Če zmagate, boste imeli 5 $ dobička, preden se vrnete na minimalno stavo.

Paroli sistem

Ko uporabljate ta sistem na spletu igralnica v živo, boste vključili pozitiven napredek. To pomeni, da se bodo vaše stave povečale, ko zmagate, in ne, ko izgubite. Vendar se stave povečajo le, če dobite dve zaporedni roki. Po treh zaporednih zmagah se boste morda želeli vrniti na minimalno stavo.

Tukaj je popoln primer uporabe sistema Paroli. Tvegate 5 $ in dobite zmago. Po tem povečate stavo za eno enoto na 10 $ in znova zmagate. To vam prinese 15 $ zmago. Nato stavite 20 $ in zmagate, da dobite 35 $ dobička. Zdaj se vrnite na minimalno stavo.

Sistem Martingale

Strategija Martingale, ki velja za pionirja stavnih strategij, uporablja negativno napredovanje. Na njihov tipičen način je angleški lastnik igralnice John Henry Martindale spodbujal igralce, naj podvojijo svoje stave, potem ko so izgubili denar.

Če stavite 5 $ in jih izgubite, Martindale pravi, da podvojite začetno stavo na 10 $ in stavite znova. Če znova izgubite, dodajte še 10 $, da naredite stavo 20 $. V primeru druge izgube bo vaš bančni račun znašal -35 $. Zdaj pa še ne obupajte in položite 40 $. Če zmagate, boste na svoj račun dodali 5 $.

Ali ti sistemi za stave delujejo?

To je eno najpogosteje zastavljenih vprašanj o igralnicah. Toda kot je bilo že rečeno, stavni sistemi ne morejo premagati prednosti kadar koli in vsak dan. So samo za ustvarjanje kratkoročnih dobičkov, in to je to! Če pa vztrajate pri uporabi zgornjih sistemov, je najbolje, da odidete takoj, ko ustvarite malo dobička. Z drugimi besedami, igrajte za zabavo, saj v zapleteni industriji iger na srečo nič ni jamstvo.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice