Novice

June 21, 2021

Za zadetek denarja prezrite ta grozen nasvet o igrah na srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Industrija spletnih iger na srečo je polna neutemeljenih govoric in domnev, ki lahko odvrnejo lahkoverne. Posledično boste dobili veliko nasvetov o igrah na srečo, ki vam bodo povedali, kako so igralniške igre prirejene v korist hiše, tako da ne morete zmagati. Podobno vam bodo nekateri slabo raziskani nasveti o igrah na srečo povedali, da ne igrate jackpotov, ker igralnica iz enega ali drugega razloga ne bo plačala. Zato vam bo ta objava razkrila nekaj najslabših nasvetov, ki jih morate prezreti med igranjem na spletu ali brez povezave.

Za zadetek denarja prezrite ta grozen nasvet o igrah na srečo

Hiša vedno zmaga

Ta grozljiva fraza je razširjena v industrija iger na srečo v igralnicah v živo. A čeprav je v tem nekaj resnice, so izkušnje pokazale, da je vse skupaj zmota. Konec koncev bi bila industrija iger na srečo že mrtva, če bi igralci šli domov s praznimi žepi.

Trik je igrati igralcem prijazne igre, kot sta video poker in blackjack. Z drugimi besedami, verjetno boste zmagali pri igranju iger spretnosti kot pri različicah, ki temeljijo na sreči, kot so video igralni avtomati in ruleta. Naučite se torej nekaj strategij namiznih iger, da boste uspeli v svoji najljubši regulirani igralnici v živo.

Ne igrajte igralnih avtomatov

V redu, tale zveni zmedeno. Toda tukaj je stvar; predvajanje videa režo v kateri koli spletni igralnici je neizogibno. zakaj? Običajno video igralni avtomati prispevajo k bonusom spletnih igralnic 80 % časa. Nekatere igralnice celo prilagajajo svoje bonuse in promocije izključno od igralcev video avtomatov.

V tem primeru igrajte nekaj visoko plačanih video slotov, da dobite bonuse. Zahtevanje bonusa vam omogoča, da preizkusite, kako deluje igralnica, in osvojite denar v zameno. Ta denar lahko uporabite za igranje svoje najljubše namizne igre.

Nehajte igrati, ko izgubite

Po zaslugi domačega roba je izkusiti niz mrzlih porazov zanesljiva stava. Vendar vam bodo nekateri 'strokovni' igralci svetovali, da prenehate igrati takoj, ko izgubite pet ali več stav.

Na žalost upoštevanje tega nasveta pomeni, da nikoli ne boste preživeli časa v igralnici, kar bo v zameno omejilo vaše možnosti za zmago. Casino igre so zasnovane tako, da ponujajo zmage in izgube, čeprav so nizi izgub pogostejši. Ampak nikoli ne veš, naslednja stava je morda tvoj srečni trenutek.

Podvojite stavo za povrnitev izgub

Če ste izkušen igralec blackjacka, veste nekaj stvari o strategiji negativnega napredovanja. V zvezi s tem igralci podvojijo svoje stave, ko izgubijo igro. Vendar ta nasvet o igrah na srečo večino časa ne deluje. To je zato, ker morate biti prepričani, da boste dobili naslednjo kombinacijo, kar je skoraj nemogoče z omejenim bančnim računom.

Recimo, da imate 500 $ bankroll in igrate na mizi za blackjack s stavo 5 $ na roko. Če je temu tako, bo sedemkratna izguba izgubila vašo banko. Na srečo je doživeti tak niz porazov skoraj nemogoče, vendar se zgodi na slab dan.

Nadaljujte z vadbo

Igralci morajo vedeti, da večino izidov igralniških iger, vključno z igrami, ki temeljijo na spretnostih, določa sreča. Kot rečeno, prednost hiše daje igralnici matematično prednost. Lahko pa uporabite tehnike iger na srečo, kot je štetje kart, da dobite bolj dosledno. Na žalost, če igralnica ugotovi, da za zmago v igrah uporabljate določeno strategijo, ki vas bo, mimogrede, brez obotavljanja vrgla ven. Nekateri vas bodo celo v celoti uvrstili na črno seznam.

Zaključek

Upajmo, da ste se iz zgornjih nasvetov o igrah na srečo naučili nekaj stvari. Oboroženi z zanesljivimi informacijami, ste lahko prepričani, da boste zmagovalca pogosteje odšli. Ne pozabite, da večina spletnih iger na srečo temelji na govoricah in govoricah. Zato upoštevajte le nasvete zaupanja vrednih spletnih mest in se učite iz izkušenj.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice