Zahtevajte do 200 € Cashback tedensko v igralnici v živo pri Slotspalace

Novice

2023-07-25

Benard Maumo

Večina spletnih mest z igrami na srečo igralcem ne ponuja bonusov in promocij v igralnicah v živo. Zato morate spremljati to stran, da odkrijete nove bonuse za igralce v živo! Ta teden se iskanje ustavi pri Slotspalace, kjer lahko od ponedeljka do nedelje zahtevate do 200 € brez dodatnih zahtev za prijavo. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več podrobnosti!

Zahtevajte do 200 € Cashback tedensko v igralnici v živo pri Slotspalace

Kaj je 25 % do 200 € povračila v živo pri Slotspalace?

To je razmeroma enostavna promocija za razumevanje. pri Slotspalace, boste prejeli povračilo za vse vaše neto izgube na vertikali spletnega mesta v živo v referenčnem obdobju. Na primer, lahko izgubite 100 € z igranjem na voljo igralniške igre v živo v petek. Če se to zgodi, bo igralnica vrnila 25 % zneska (25 €) v obliki bonusa za vračilo gotovine, ki ga ni mogoče dvigniti. 

Upoštevajte, da to ni a depozit bonus, kar pomeni, da vam za uveljavitev promocije ni treba opraviti posebnega pologa. Poleg tega promocija poteka od ponedeljka 00:00 do nedelje 23:59 UTC, kar je dovolj časa, da jo prevzamete. In ja, bonus je na voljo vsem registriranim igralcem na regulirano spletno mesto igralnice v živo.

Zahteve za stave in drugi pogoji

Branje in razumevanje pogojev in pogojev je bistvenega pomena pri zahtevku katerega koli casino bonus da bi se izognili kršitvi morebitnih bonus klavzul. Slotspalace izrecno pojasnjuje, da je denarni bonus je primeren le za vertikalo igralnic v živo na spletnem mestu. 

Za prejem tedenski bonus, morajo igralci zahtevati bonus tako, da igralnici pošljejo sporočilo v klepetu v živo ali po e-pošti. To mora biti v ponedeljek takoj po promocijskem obdobju. Igralnica bo nato vračilo denarja pripisala vašemu računu v realnem stanju s prijazno zahtevo po 1x stavi. Torej, če je bonus za vračilo denarja 100 €, morate igrati s 100 €, preden dvignete bonus.

Drugi pogoji za 25-odstotno vračilo denarja v živo vključujejo:

  • Minimalni bonus za vračilo denarja je 5 €.
  • Najvišja bonus nagrada je 200 €.

To je nedvomno eden najbolj enostavnih igralniških bonusov v živo, kar jih lahko najdete. Igralnica poenostavlja stvari z nezapletenimi pogoji in zahtevo za 1x stavo je težko najti v spletnem igralnem prostoru. Zahtevajte zdaj!

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice