Zakaj imamo radi igre trgovcev v živo

Novice

2020-11-30

Zaradi napredka tehnologije je na spletu razvitih veliko igralniških iger. Ljudje lahko zdaj uživajo v razkošju igranja svojega favorita igralnica v živo igre kadarkoli in tukaj. Potrebujete le en klik in na dlani boste imeli široko paleto iger.

Zakaj imamo radi igre trgovcev v živo

Kaj so igre trgovcev v živo

Te vrste iger omogočajo igralcem, da uživajo v istih igrah iz fizičnih igralnic, ki so jim bile zelo všeč iz udobja svojih domov. Spletne igre v živo vodijo pravi ljudje v realnem času. Te igre uporabljajo običajno opremo, ki se uporablja v fizičnih igralnicah, kot je npr baccarat in blackjack kartice in celo ruleta krogle in kolesa. Edina stvar, ki manjka, so žetoni, vendar so prisotni na virtualni način.

Te igre delujejo na enak način kot pretakanje videoposnetkov. Igralci lahko komunicirajo s svojim trgovcem v realnem času, tako kot bi to lahko storili v fizični igralnici. Ker ste pravi človek, ki deli karte ali vrti kolo, in pravzaprav ne računalnik, je pri igrah v živo več zaupanja. Klepet v živo je za igralce zelo razburljiv. Obstaja možnost, da postavite vprašanje o igri in delilec vam bo takoj odgovoril. Postopek stav je tudi bolj enostaven in hitrejši, saj imajo igralci za to določen čas.

Izvedite več o igrah trgovcev v živo v teh člankih ali na našem spletnem mestu.

Običajne nastavitve igre v živo

Običajno sta dve ali več kamer, ki prikazujejo igro. Na primer, miza za ruleto ima različne mize za prikaz mize, kolo in še eno za prikazovanje delivca, kar je zelo pomembno.

Potem je tu še krmilna enota igre, ki je najpomembnejša komponenta iger trgovcev v živo, saj je odgovorna za kodiranje predvajanega videa. Igre trgovcev v živo so sestavljene iz obveznega osebja, vključno s snemalcem, krupjeji in tudi vodjo IT.

Najboljše spletne igre trgovcev v živo

Na internetu je mogoče najti veliko iger v živo na številnih različnih mestih. Številne blagovne znamke živih trgovcev in tudi igralnice so se nepredstavljivo potrudile, da bi igralcem ponudile vedno več iger. Tukaj je seznam najboljših iger, ki jih boste našli v kateri koli spletni igralnici:

Blackjack trgovca v živo

Najboljše igre blackjacka v živo imajo trgovce v realnem času, ki lahko razdelijo do 7 škatel za vsako mizo. Ta igra uporablja 8 kompletov v čevlju, ki se redno spreminjajo. To igro je običajno mogoče igrati na vašem mobilnem telefonu ali namizju.

Cilj v blackjacku je doseči višji rezultat od delivca, vendar ne da bi dosegel več kot 21 točk. Kar je včasih lahko težko.

Blackjack ima nekaj največjih kvot. Rob hiše je zelo majhen in se lahko v mnogih primerih premakne v prid igralca. Zaradi tega je ta igra ena najboljših za igralce. Prednost hiše ni višja od 3 % in se šteje za zelo nizko.

Poker z živimi delivci

V pokru igralci igrajo drug proti drugemu. Zdaj jim je na voljo priložnost, da igrajo proti hiši, ne da bi jim bilo treba iskati ali celo čakati, da se drugi pridružijo igri.

Na spletu najdete veliko vrst pokra z delivci v živo:

  • Live Hold'em – To je najpogostejša različica pokra. Ima vsa osnovna pravila in vas nasprotuje prodajalcu.
  • Karibski stud poker v živo – Ta različica je zelo podobna žrebanju s petimi kartami, pri čemer igralec in delilec igrata s po 5 kartami.
  • Poker s 3 kartami – Ta različica uporablja običajne igre za poker, čeprav so spremenjene za 3 karte namesto za prvotnih 5.

Ruleta trgovcev v živo

Igranje rulete v živo je popolnoma enako kot igranje v fizični igralnici. Toda namesto generatorjev naključnih številk ima ta igra prave trgovce, ki bodo zavrteli kolo in spustili žogo v kolo.

Ko gre za ruleto v živo, obstajajo mize za vsakogar, kar vam lahko koristi. Torej vam ni treba biti zaskrbljen, da je ta igra samo za high-rollers. Za vsakogar so mize.

Ruleta v živo ima dve različici:

  • Evropska ruleta – Ta varianta ima boljše možnosti za zmago in se ne razlikuje od drugih variant. Medtem ko je kvota evropske rulete 2,7 %, ameriške 5,26 %.
  • Ameriška ruleta - Ta varianta je zelo priljubljena. Medtem ko je veliko igralcev, ki imajo raje evropsko različico, je ameriška različica na drugem mestu.
  • Francoska ruleta – Ta vrsta rulete ima enako kolo kot evropska ruleta. Oba imata eno samo ničlo namesto dveh, kot v ameriški varianti. Ker se uporabljata pravilo La Partage in En Prison Rule, se rob hiše močno zmanjša z 2,7 % na 1,35 %.

Kako igrati igralniško igro v živo

Prva stvar, ki jo morate storiti, je poiskati spletno igralnico, kjer imajo več iger v živo. Ko to storite, boste lahko izbrali, katero želite igrati. Ko izberete, kje želite igrati, boste morali ustvariti račun in položiti depozit.

Po tem boste morali iskati igre v živo. Obstaja več igralnic, ki stavijo samo na igre trgovcev v živo, zato lahko izberete eno od teh. Pri vsaki igri je na voljo širok razpon miz, deljeno s stopnjo vložkov. Izberite eno mizo, ki ustreza vašemu bančnemu računu, in začnite igrati.

Ko gre za svet spletnih igralnic, so igre z delilci v živo zagotovo prihodnost. Dostop do njih je zelo enostaven in imeli boste dovolj časa, da izberete, katero igro lahko igrate kadar koli v dnevu.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice