Zakaj je Baccarat nevaren za igralnice

Novice

2019-09-12

Baccarat je sicer ena izmed najvidnejših igralniških iger na svetu, vendar ostaja enigma za večino igralniških igralcev. Znano je, da igra igralnicam prinaša veliko prihodkov, pri čemer sta Azija in Singapur dve kraji, ki beležita najvišji dohodek od nje.

Zakaj je Baccarat nevaren za igralnice

Čeprav baccarat igralnicam prinaša veliko dohodka, večina igralnic ne mara igrati te igre, čeprav je to zabavna dejavnost. V zadnjih dvajsetih letih so se igralnice iz različnih razlogov, kot so spodaj poudarjene, še posebej trudile odvračati od high rollers.

Povečanje kvot poveča možnosti za zmago

Baccarat je igra z nizkim odstotkom zadrževanja, pri čemer je 1,2 % povprečna prednost hiše pri stavah igralca in bankirja. Pri daljšem igranju se rob hiše pri tretji stavi poveča na 14%, kar pojasnjuje, zakaj se izkušeni igralci običajno držijo bankirja ali igralca.

Igra je običajno rezervirana samo za igralna področja z visokimi limiti, kjer so vložki vedno precej visoki. Glavna ideja je približati se devetki v primerjavi z nasprotno roko. Igralec se lahko odloči, na katero kombinacijo bo stavil, kot tudi znesek denarja, ki ga bo stavil.

Igralci lahko veliko zmagajo

Možnosti, da igralec z visokimi igralci veliko zmaga, so zaradi izboljšanih kvot precej velike. Dobitki so na račun igralnice. Res je, da imajo igralnice tudi možnost, da v kratkem času dobijo veliko denarja, vendar so tveganja prevelika.

Obstaja veliko igralnic, ki so v nedavni preteklosti zaradi igralcev baccarat izgubile milijone dolarjev. Takšna statistika je tisto, zaradi česar se igralnice bojijo baccarat. Glede na to dejstvo so nekatere igralnice opustile igro, da bi zmanjšale možnosti, da bi hiša izgubila denar.

Casino rešitve

Večina igralnic, ki ponujajo baccarat, poskuša sprejeti dodatne ukrepe, da bi se izognili izgubi velikih vsot denarja v kratkem času. Večina igralnic se odloči za omejitev zneska denarja, ki ga lahko igralec stavi na eno igro, kar posledično omejuje znesek denarja, ki ga lahko igralec osvoji.

Ponujajo tudi igro na eni mizi, v nasprotju z dvojnimi mizami, kar je veljalo za elegantno evropsko poreklo. V običajnih igralnicah so minimalne vrednosti mize običajno nižje v primerjavi z dragimi območji. Kot rezultat, so igralnice uspele zmanjšati tveganja ali povečati svoj dobiček.

Zakaj nekatere igralnice ne ponujajo iger Baccarat

Kljub temu, da je Baccarat priljubljen med igralci, ni najboljša igra za igralnice glede donosnosti.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita