Novice

November 17, 2021

Zakaj je vredno poskusiti strategijo razvrščanja robov

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Odkar je pred stoletji odprla svoja vrata prva kopenska igralnica, igralci izumljajo načine, kako porušiti hišo. Dober primer je Edward Thorp, ki je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja izumil štetje kart za blackjack.

Zakaj je vredno poskusiti strategijo razvrščanja robov

Vendar to ni edina učinkovita strategija. Uporabili so jih igralci, predvsem škandalozni Phil Ivey strategija razvrščanja robov za zmago v veliki igralni baccarat.

Torej, kaj pravzaprav je razvrščanje robov? Ali je to zakonita strategija iger na srečo za uporabo v najboljših spletnih igralnicah? Za odgovore na ta in mnoga druga vprašanja nadaljujte z branjem!

Kaj je strategija razvrščanja robov?

Razvrščanje robov je predrzna strategija iger na srečo, kjer igralci razlikujejo karte na mizi glede na nepravilnosti na hrbtni strani. Še vedno ne razumeš, kajne? No, pri razvrščanju robov igralci opazijo vse naravne nepravilnosti na zadnji strani karte in jih uporabijo v svojo korist. Ta tehnika se uporablja predvsem v baccarat, čeprav imajo lahko koristi tudi igralci blackjacka in pokra.

Kako deluje razvrščanje robov

Za mnoge igralce kart je ena obrnjena karta osupljivo podobna drugi. Toda profesionalni sortirniki robov se razlikujejo. Z ostrim vidom in dovolj izkušenj z mizo pod pasom je ločiti karte tako, da preprosto pogledate na njihovo hrbtno stran, kar je cakewalk.

Ja, možno je. Včasih se med postopkom izdelave kartice kartice razrežejo, da se na robovih razkrije nekoliko več vzorcev. Čeprav je to razliko lahko težko opaziti, lahko igralec s sokoljim očesom razlikuje robove kart, ki so obrnjeni proti njim. Zdaj veste, zakaj karte v igralnici redko gredo več kot en krog.

Zakaj je razvrščanje robov vredno poskusiti

Kljub jasnim izzivom pri obvladovanju te strategije kartic vam razvrščanje robov daje znatno prednost pred igralnico v živo. Ta prednost je lahko skoraj 7%. Zdaj to pomeni, da vam lahko vsaka stava v višini 100 $ prinese 7 $.

Čeprav je to videti majhno, igralci z visokimi igralci uživajo v možnosti uporabe te strategije. Na primer, če stavite 500 $ na roko, to pomeni 35 $ dodatnih. Recimo, da igrate 50 iger na uro, to pomeni, da lahko dodatno zaslužite 1750 $.

Na splošno lahko razvrščanje robov udobno financira vaš življenjski slog, čeprav boste za preživetje potrebovali veliko denarja. Poleg tega je zaradi vaših pogostih zmag skoraj nemogoče ohranjati nizek profil v igralnici. In veste, kaj igralnice naredijo zloglasnim zmagovalcem.

Ali je uporaba razvrščanja robov zakonita?

Običajno igralnice strategijo razvrščanja robov obravnavajo kot očitno goljufanje. Toda po drugi strani mnogi igralci v igralnicah menijo, da je igra legitimna prednost. Navsezadnje igralci ne izdelujejo kart za namizne igre, kajne?

Potem ko sta Phil Ivey in njegov partner Cheung Yin Sun osvojila 9,6 milijona dolarjev v igralnici Borgata z igranjem baccarat, ju je igralnica leta 2014 tožila in navedla obtožbe o goljufanju. Zaradi tega je zvezni sodnik leta 2016 odločil, da igralci igralnici vrnejo 10 milijonov dolarjev.

Zanimivo je, da je ameriški okrožni sodnik Noel Hillman odločil, da igralci niso zagrešili nobene goljufije. Namesto tega je ugotovil, da so igralci šli v nasprotju s pravili igralnice, ki prepovedujejo označevanje kart. Čeprav fizično niso naredili nič takega, so igralci v svojo korist uporabili drobne pomanjkljivosti kart.

V vznemirljivem preobratu dogodkov je igralnica Crockfords v Združenem kraljestvu zavrnila Philu njegovih 11 milijonov dolarjev dobitka iz seje leta 2012. Tožil jih je, vendar je znova izgubil na višjem sodišču Združenega kraljestva, potem ko je sodnik razvrščanje robov označil za "goljufanje"

Kritično je bilo poudarjeno, da bi se primer izkazal drugače, če bi Phil opazil karte s preprostim opazovanjem, namesto da bi namerno popravil krov.

Zaključek

Vse skupaj je razvrščanje robov zakonita strategija, čeprav je to lahko odvisno od igralnice. A tudi če lahko to storite v igralnici, ne pretiravajte s srečo, saj vedno veljajo hišna pravila.

Zato uporabite to strategijo samo za pogoste majhne zmage, namesto da bi radi poslali igralnico čistilcem. Ne pozabite, da obstaja na stotine bolj preprostih in zakonitih strategij.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice