Zakaj so TVBET igralniške igre v živo prava ponudba

Novice

2022-10-23

Allan

Mnogi začetniki, ki igrajo na vrhunskih igralnicah v živo, vedo le za Evolution. Težko jim je očitati, saj je Evolution najbolj priljubljen zbiralnik vsebin v živo. Toda izkušeni igralci igralnic v živo jim ne bodo povedali, da obstajajo drugi enako dobri ponudniki programske opreme za igralnice v živo, kot je TVBET. Torej, če iščete igre s kartami v živo in druge možnosti za igralne oddaje, se ta objava lepo prilega temu. 

Zakaj so TVBET igralniške igre v živo prava ponudba

Ozadje TVBET

TVBET je relativno nov zbiralnik vsebin v živo. Ta razvijalec programske opreme je bil ustanovljen leta 2016 in oskrbuje igralnice z igralniške igre v živo. Njihove vertikale uporabljajo vrhunski tehnološki napredek in mehaniko igre. TVBET trenutno upravlja več kot 400 spletnih mest za igre na srečo v Evropi, Aziji, Latviji, Afriki in ZND, s pisarnami v Litvi, na Cipru, v Rusiji, na Poljskem in v Ukrajini. 

Zakaj bi torej igrali igre, ki jih je ustvaril ta razvijalec programske opreme? Kot že omenjeno, igre TVBET uporabljajo najnovejše tehnologije pretakanja v živo, ki igralcem omogočajo nemoteno in privlačno izkušnjo. Vse igre na seznamu podjetja so združljive s HTML-5, kar pomeni, da lahko igričarji spremljajo dogajanje na daljavo na svoji mobilni napravi. 

Druga kritična točka, ki jo je treba omeniti, je, da to večkrat nagrajeno podjetje ponuja igre s certifikatom GLI (Global Labs International). To podjetje za testiranje iger je znano po svojih vrhunskih in profesionalnih storitvah testiranja, ki igralcem zagotavljajo preglednost in integriteto. Nekateri izdelki TVBET, ki jih je preizkusil GLI, vključujejo WheelBet, JokerBet, World of Elements in druge. Na splošno je to zanesljiva možnost stran od znanih imen. 

TVBET igralniške igre v živo, ki jih morate obvezno igrati

V trenutnem stanju je TVBET dom 15 razburljivih iger v živo, ki se v realnem času prenašajo iz njegovih najsodobnejših studiev. Spodaj je nekaj možnosti, ki jih morate preizkusiti:

Andar Bahar

Andar Bahar je klasična igra s kartami s koreninami v južni Indiji. Na začetku je bila ta igra redka stvar, vendar se je to spremenilo, ko so se operaterji, kot so Ezugi, Pragmatic Play in TVBET, podali v te vode. To je preprosta igra, ki se igra s standardnim kompletom 52 kart.

The trgovec v živo se začne s postavitvijo karte jokerja na določen položaj. Po tem se začne mešanje kart z uporabo GLI-certificiranega mešalnika, preden delivec postavi eno obrnjeno karto na položaj Andar in Bahar. To se nadaljuje, dokler se karta z enako nominalno vrednostjo kot joker karta ne postavi na katero koli mesto. Če se to zgodi, bo delivec izračunal najvišjo uvrščeno stran. Tako preprosto je!

PokerBet

Oboževalci Texas Hold'em poker bi moral priti blizu. PokerBet si izposoja vsa pravila Texas Hold'ema, le da boste tokrat imeli več stavnih možnosti in nič igralskih omejitev. Tako kot običajni poker ima tudi ta igra pet krogov stav, vključno s stavo, flopom, preflopom, turnom in reko. Mimogrede, vsak igralec pokra bi moral vedeti, da so to standardni poker izrazi. 

Medtem je cilj ustvariti najmočnejšo možno kombinacijo na mizi. Igralci lahko ustvarijo royal flush, straight flush, full house, flush; jih imenuješ. Ko se to nadaljuje, lahko igralci stavijo na zmago na katerem koli od šestih položajev. Še več, igralci lahko sodelujejo v žrebanju jackpota na več ravneh. To je obvezna igra za ljubitelje pokra!

Spin2Wheel

Ponudba iger v živo z velikimi kolesi je eno od področij, kjer Evolution uspeva. Toda TVBET zdaj ogroža to prevlado s to popolnoma novo izdajo. Kot že ime pove, ta fascinantna igra v živo omogoča igralcem, da zavrtijo dve kolesi sreče, kar je popolnoma nov koncept. Kolesca se vrtijo v nasprotnih smereh in se naključno ustavijo, da voditelj napove barvo in številko žepa. 

A naj vas ne prestrašita dve kolesi. Na Wheel 1 boste dobili do 36 žepov, označenih s številkami in barvami. Po drugi strani pa je kolo 2 podobno označeno, čeprav ima 18 žepov. To je približno edina razlika tukaj. Lahko stavite na kolo, da se ustavite pri določeni barvi, številki, razponu ali sodo/liho. Izplačilo je lahko dobro, če združite rezultate obeh koles. 

WheelBet

WheelBet je edinstvena igra, ki združuje preprosto igranje kolesa sreče in razburljiva pravila ameriške rulete. Vsak krog igre je izjemno hiter in traja približno 75 sekund. To pomeni, da se morajo igralci oborožiti z dovolj velikim denarnim vložkom, da bodo v tej igri uživali v največji možni meri.

Ko sklenete stavo na trenutni krog igre, bo voditelj zavrtel kolo v smeri urinega kazalca, da določi rezultate. Če se kazalec ustavi na številki ali barvi vaše stave, je to zmaga. Ne pozabite, da lahko igralci med trenutnim žrebanjem stavijo tudi na prihodnje dogodke. Druga stvar, igra je odprta vsaki dve minuti. Torej, ne zamudite!

Vojna elementov

Ali ste igrali Dragon Tiger na najboljših igralniških mestih? War of Elements si sposodi enak koncept dvoboja kart. Tako kot Andar Bahar tudi ta igra v živo uporablja komplet 52 kart z nenehnim premešavanjem. Igralci začnejo s stavo na pozicije Andar ali Bahar, barvo zmagovalnih kart, barvo zmagovalnih kart itd. Delivec bo nato izvlekel prvo karto za igralca in čez nekaj časa drugo zase.

Vendar to ni vaša tradicionalna igra s kartami v živo. TVBET popestri stvari z uporabo stavnega sistema, podobnega tistemu, ki ga najdete v večini stavnic. Na kratko, kvote se nenehno spreminjajo, odvisno od verjetnosti, da bo stava zmagala. Igra vključuje tudi jackpote, čeprav je razpoložljivost odvisna od igralnice v živo. 

Druge priljubljene igre v živo TVBET, ki bi jih morali poskusiti, vključujejo:

 • Blackjack
 • JokerBet
 • Hipergamon
 • 1stava
 • 7Stavi
 • 5 Stavi
 • Lucky6
 • FruitRace
 • Keno
 • Mega6
 • Najstnica Patti

Zadnje novice

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?
2022-11-29

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?

Novice