Zasebni Blackjack: Revolucija iger v živo

Novice

2020-01-17

Predstavljamo nove zasebne mize Blackjack Casino v živo

Zasebne igralne mize blackjack v živo so odličen dodatek k svetu spletnih iger. Kreacija Evolution Gaminga zbuja valove v igralniških krogih.

Zasebni Blackjack: Revolucija iger v živo

Ko so se spletne igralniške igre prvič pojavile v mainstreamu, se je zdelo kot model, ki bi igranju na srečo vzel življenje. Pravzaprav nič ne bi moglo biti dlje od resnice. Industrija se je nenehno razvijala, da bi se skoraj v vseh pogledih ujemala z različico iz opeke in malte.

Najnovejši razvoj na tem področju je bila uvedba zasebne mize za blackjack. Ime razvijalca, ki ga je razvil Evolution Gaming, pomembno nakazuje, za kaj gre. Igra je poskus, da bi priljubljeno igro blackjack naredili čim bolj resnično in zasebno.

Zastopstvo v živo

Ideja izhaja iz predpostavke zastopstva igralnic v živo. Cilj modela je, da se spletni igralci počutijo, kot da bi bili v pravi hiši. Predstavi jim dejanskega človeškega krupjeja in ne stroja. Igralcu omogoča tudi interakcijo s tem delivcem v različnih fazah igre.

Ta model, kot se mnogi morda zavedajo, temelji na zasnovi pretakanja videa. Igralec začne interakcijo tako, da se odloči za zasebno ponudbo blackjacka v živo v meniju na svoji mobilni ali namizni napravi. Igra se nato aktivira na koncu igralnice. Če je zaseben, to pomeni, da samo en igralec komunicira z delivcem.

Evolution Gaming

Evolution Gaming je bil nedvomno vedno v ospredju ustvarjanja igralniških iger in inovacij. Če nudijo tovrstno igro, dajejo igralcem samozavest, da bodo dobili v roke odličen naslov. Ko je omenjen video, lahko marsikdo pomisli na počasne povezave in veliko porabo podatkov.

Vendar pa je bila večina teh pomislekov poskrbljena v tej igri in večini drugih naslovov Evolution Gaming. Videoposnetek je lahek in se hitro naloži, tudi pri predvajanju v mobilni napravi. Tudi s povprečno močno povezavo lahko igralci še vedno nadaljujejo z igro. Izguba povezave ne vodi do izgube denarja v nobenem krogu.

Trendi iger na srečo

Ponudniki iger na srečo vedno iščejo načine, kako ohraniti igre zanimive za igralce spletnih igralnic. Poleg tega, da vsake toliko časa ustvarjajo nove naslove, še naprej izboljšujejo obstoječe igre z nadgradnjami in popravki. Uvedba iger v živo je bila vrhunec v zadnjem desetletju eksponentne rasti.

Zdi se, da je navidezna resničnost (VR) prihodnost spletnih igralniških iger. Medtem ko bodo igralci danes navdušeni nad ogledom in pogovorom z delivcem v živo za mizo za blackjack, si bodo med nadaljevanjem želeli še bolj realistično izkušnjo. Razvoj 3D iger za naprave VR je blizu.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice