Novice

April 14, 2021

Znaki, da ste lahko profesionalni hazarder

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Milijoni ljudi po vsem svetu tako ali drugače igrajo na srečo. To kljub temu, da igranje na srečo velja za enega najzahtevnejših načinov zaslužka. Toda verjetno ste že slišali za profesionalne igralce, ki imajo sloves, da živijo veliko. Ali se ponaredijo? No, postati profesionalni hazarder je stalen proces, ki je psihološko zahteven. Torej, če imate nekatere od teh lastnosti, vedite, da ste morda pripravljeni na poklic professional.ca

Znaki, da ste lahko profesionalni hazarder

Pozitivni obeti

Uspešni igralci na srečo so psihično močni. Po bolečem nizu porazov ne vržejo v brisačo in po izgubi stave vedno najdejo načine, kako ustvariti nov vložek. Prav tako se naučijo živeti z zlobno hišo, ki je glavni razlog za demoralizirajoč niz izgub. Upoštevajte, da zakon verjetnosti pravi, da je zmaga naslednja stvar po izgubljenem nizu. Od tega, kako se spopadate s hladnimi situacijami, je odvisno, ali imate vse, kar potrebujete, da postanete profesionalni hazarder.

Upravljanje bankrolla

Tega dejstva ni mogoče drugače. Preprosto morate biti dobri v upravljanju svojega proračuna za igre na srečo, da boste uživali v uspehu. Upravljanje bankrolla vključuje določitev posebnega proračuna in njegovo vedno držanje. Strokovnjaki priporočajo, da ustvarite račun, ki je 1000-krat večji od minimalne stave. Čeprav se to morda sliši preveč, vam daje vzvod, da lahko nadaljujete z igranjem tudi med porazom. Navsezadnje se profesionalni igralci držijo formule, ne količine.

Finančna varnost

Upravljanje bančnih računov in finančna varnost gresta z roko v roki. Nepremišljeno je opustiti redno službo, da bi postal profesionalni hazarder. Imejte vsaj stalen vir dohodka za nekaj mesecev, ko se poskušate navaditi na profesionalni svet iger na srečo. Skratka, igrajte na srečo, ko veste, da lahko svoje račune plačate doma. In kot pravi pregovor, ne igrajte se s prestrašenim denarjem.

Visoke medosebne sposobnosti

Spretnost in usposobljenost sta ključnega pomena pri interakciji z drugimi igralci v igralnici. Najuspešnejši igralci so običajno očarljivi, prijazni in pošteni. Vedno se izogibajo nepotrebnim prepirom in bodo našli prostor, kjer bodo upoštevali mnenja drugih ljudi. Morate biti pozoren poslušalec, saj je ta lastnost všeč ljudem, vključno z šefom jame. Prav tako se mora profesionalni hazarder pozorno nagniti naprej in imeti prijetno držo. Seveda bi moral veljati visok bonton, ko igrate na spletu igralnica v živos, tudi. Zaradi nesramnih besed vas lahko vržejo iz sobe in vaš račun v celoti blokirajo.

Igrajte igre spretnosti

Ali veste, zakaj dajejo uspešni igralci video reže široka lega? S temi ne gre samo za strm rob hiše priljubljene igralniške igre, ampak tudi igra je ležala. Običajno ni znane strategije za zmanjšanje roba hiše pri vrtenju kolutov. Toda z igrami spretnosti, kot je blackjack, lahko zmanjšate prednost hiše s štetjem kart. Druga igra, ki ima izjemno nizko prednost, je video poker. Zato izkoristite strateške igre v največji možni meri.

Imejte izhodno strategijo

Tudi najbolj profesionalni igralec ima v svoji strategiji pot za pobeg. Načrt je vedno vedeti, kdaj prenehati. Ne nadaljujte z igranjem, tudi ko se vaš bankroll zmanjšuje in sreča ni na vaši strani. Z lovljenjem izgub lahko porabite več, kot bi morali. Prav tako ne sprejemajte spodbud, kot je zavarovanje za blackjack, saj je to trik igralnice za povečanje prednosti hiše in nadaljevanje igranja. Živi za boj še en dan!

Končni nasvet

Pandemija Covid-19 je večino kopenskih igralnic postavila na kolena. Toda to ne pomeni, da zapustite igralniško kariero. Preprosto odprite račun v spletni igralnici in izkoristite svoje znanje z igranjem namiznih iger v živo, ki jih upravljajo krupjeji iz resničnega življenja. Morda na koncu ne boste nikoli več stopili v to navadno igralnico.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice