Znanstvene igre za ponudbo igralniških iger v živo po pridobitvi verodostojnih iger na srečo

Novice

2022-01-08

Katrin Becker

Scientific Games, matično podjetje Ballyja, uživa nekoliko uspešno leto 2021. Podjetje je bilo zaposleno vse leto in sklenilo ekskluzivne posle, zaradi katerih se bo njegov globalni ugled še povečal. Eden takšnih poslov je uspešen nakup Authentic Gaming, priljubljenega razvijalca igralniških iger v živo. Torej, kaj se kuha? 

Znanstvene igre za ponudbo igralniških iger v živo po pridobitvi verodostojnih iger na srečo

Debi na trgu igralnic v živo

Čeprav je presenetljiva, ta poteza pomeni prvi vpad Scientific Games v mračne vode igralniških iger v živo. S prevzemom 3. novembra 2021 bo SG stal v stiku z vodilnimi igralnimi podjetji v živo, kot sta Evolution Gaming in Ezugi v ZDA. Scientific Games še naprej širi svoj globalni odtis z najnovejšo potezo, ki ji omogoča dostop do več evropskih in ameriških trgov iger na srečo.

Glede na sporočilo za javnost družbe, svetovni trg igralnic v živo znaša okoli 30 %. V zvezi s tem prehod na nakup Authentic Gaming krepi zmogljivosti SG za razvoj igralnic v živo, ki ponujajo igralcem poglobljene izkušnje. Posel bo agregatorju omogočil tudi nadaljnji vzvod svojih kopenskih odnosov, IP vsebine in vodilne platforme OpenGaming.

Scientific Games ima dolgoletne sanje, da razširi svoje izdelke na regulirane trge igaminga v ZDA in še naprej. Seveda to vključuje vzpostavitev novih studiev s sedežem v ZDA, ki bodo omogočili SG, da ponuja lokalizirane izdelke v živo igralnicam v regiji.

Uradne izjave

"Navdušeni smo, da se je Authentic Gaming pridružil družini Scientific Games in razširil naš portfelj vrhunskih izdelkov, medtem ko uresničujemo svojo vizijo, da postanemo vodilno globalno podjetje za igre na več platformah. Skupna moč Authentic, naših preverjenih naslovov namiznih iger in naših Platforma OpenGaming nam omogoča, da izkoristimo rastoče priložnosti na ameriškem trgu z našim edinstvenim vsekanalnim pristopom," je komentiral Barry Cottle, izvršni direktor Scientific Games

Medtem je Dylan Slaney, izvršni direktor družbe Scientific Games iGaming, hitro pozdravil Authentic Gaming. Dejal je, da posel strateško postavlja Scientific Gaming ponujajo razburljive in zabavne igralniške igre v živo igralcem prek kopenskih in digitalnih kanalov. Slaney je nadaljeval, da je podjetje navdušeno nad sodelovanjem z nadarjeno ekipo Authentic, da bi izboljšali svojo ponudbo iGaming.

Jonas Delin, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Authentic Gaming, je dal tudi nekaj prijaznih pripomb o SG Corp in dogovoru na splošno. Povedal je, da so zaradi vodilnega položaja SG, vodilne platforme iGaming na trgu in osredotočenosti na kakovostne igralne vsebine popoln partner za načrte širitve Authentic Gaming v ZDA in Evropi.

Delin je nadaljeval, da sta Authenticova preizkušena platforma in tehnologija za prodajalce v živo pripravljeni za nadgradnjo, najnovejše partnerstvo pa ji bo pomagalo, da to odlično doseže. Za zaključek je ponovno potrdil strategijo Authentic za zagotavljanje iger v živo vrhunske kakovosti s pozornostjo do detajlov, inovacij in prilagajanja strank. Vse dobro novim partnerjem!

Nekaj o pristnem igranju iger

Torej, kaj pravzaprav kupujejo Scientific Games? Prvič, objava ne pove veliko o poslu. Tako kot, nikjer ni omenjena kupnina. Prav tako je to že drugič v toliko letih, da Authentic Gaming menja lastništva. Podjetje je bilo sprva hčerinsko podjetje LeoVegas, ki ga je pozneje leta 2019 prodal Genting Online za 15 milijonov evrov. Premeteni LeoVegas je od posla ustvaril več kot 100-odstotni donos.

Poleg tega Authentic Gaming ponuja obsežen in inovativen portfelj izdelkov za igralnice v živo. Kot je bilo pričakovano, se igre predvajajo v realnem času iz Authenticovih kopenskih igralnic, razpršenih po vsem svetu. Podjetje ima trenutno sklenjene pogodbe z več kot 30 igralnicami v živo v Evropi. Priljubljene igre v živo Authentic Gaming vključujejo Authentic Live Foxwood, Blaze Auto Roulette, Duo Auto Roulette in še več. Na splošno Scientific Games ne bi mogel skleniti boljšega posla!

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice