10 najboljših OnAir Entertainment Igralnica V Živo

Ponudnik programske opreme OnAir je eden od novincev, ki so pretresli trg igralnic v živo. Razvijalec ponuja igralni lobby v živo s petimi zvezdicami v poenostavljenem vmesniku brez minimalnih stavnih zahtev ali provizij za stranske stave. Igralnice z delivci v živo, ki sodelujejo s podjetjem, so izdelane po meri z brezhibnimi igralnimi platformami in interaktivnimi možnostmi, kot je klepet v živo. OnAir sodeluje z Microgamingom, čeprav je infrastruktura nekoliko edinstvena od velikana iGaming. Microgaming dobavlja samo programsko opremo, razvojni del pa prepušča OnAiru. Poslanstvo podjetja je izkoristiti priložnosti in oblikovati igralniške studie iz nič. Tukaj je več podrobnosti o tem ponudniku programske opreme za igralnice v živo.

O OnAir EntertainmentOnAir Entertainment StudiosNajbolj priljubljene igre OnAir
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O OnAir Entertainment

OnAir je decembra 2020 ustvarila skupina strokovnjakov za igralniške operacije v živo. Kot eden najnovejših inovatorjev spletne igralniške vsebine je blagovna znamka pripravljena, da se pridruži eliti. Leta 2021 je On Air podpisal partnersko pogodbo z Microgamingom za dostop do svetovnega trga. Podjetje, ki zaposluje med 500 in 1000 strokovnjakov, ima trenutno sedež na Malti, vendar se zdi, da še nima licence. Delajo na tem in so popolnoma predani zagotavljanju visokotehnoloških izdelkov za igranje iger v živo, ki bodo zaznamovali novo dobo.

Njihov namensko zgrajen studio na Malti se je novembra 2021 začel s standardnim blackjackom, potezo, ki je spodbudila hitro rast in širitev na sodobne studie v Rigi v Latviji. On Air je sprva ciljal na baltsko regijo, vključno z Estonijo in sosednjimi državami, kot je Poljska. Junija 2022 so uradno vstopili na cvetoči švedski trg in odprli nov omrežni dostop do drugih reguliranih trgov, kot so Grčija, otok Man, Ontario, Združeno kraljestvo in druge nizozemske države. Širitev je določila tempo za prodor na Nizozemsko in Dansko. Njihove najboljše igralnice v živo podpirajo angleščino in druge indoevropske jezike, kot so švedščina, nizozemščina, latvijščina in litovščina.

Edinstvene funkcije ponudnika programske opreme OnAir

Kljub temu, da je mlad razvijalec, je bil On Air nedavno uvrščen v ožji izbor nagrad 2022 EGR B2B Awards kot vzhajajoča zvezda programske opreme. Podjetje je prav tako sodelovalo in sponzoriralo Sigma Americas Toronto v začetku leta 2022. Nekatere osupljive značilnosti igralnic z delivci v živo, ki jih poganja ta ponudnik programske opreme za igralnice v živo vključujejo:

Univerzalni zaganjalnik iger/UGL

UGL omogoča igralcem, da takoj aktivirajo katero koli igro prek enega poenotenega URL-ja. Obstajajo številna igralniška spletna mesta z akcijskimi igrami, vendar nimajo te ključne funkcije. Resnica je, da večina igralcev raje zažene svoje najljubše igre z nekaj kliki ali pa sploh brez njih. Mučne prijave in zaslonski pozivi so lahko odvrnjeni. Toda On Air je vključil to ključno sestavino za izboljšanje igralske izkušnje.

Igre, ki se pretakajo iz pristnih igralnic

Vsi igralci iger nimajo dostopa do kopenske igralnice v svoji soseščini. In celo tisti, ki imajo v bližini igralnice, morda niso vedno razpoloženi, da bi se oblekli za dimljene igre na srečo. Na srečo so igre On Air v živo zapolnile to vrzel. Navdušenci nad igralnicami lahko uživajo v interaktivnih vsebinah v svojih conah udobja z nekaj potezami po telefonu. Nekatere igre se pretakajo iz pravih fizičnih igralnic, druge pa iz spektakularnih studiev, ki spominjajo na prizorišča brez povezave.

Domače govoreči trgovci

Vse več ljudi, ki ne govorijo angleško, se zanima za igranje igralniških iger v živo dobavlja On Air. Ta dejavnik je znamko prisilil, da je odprla več studiev z domačim trgovci v živo za predstavitev lokalizirane vsebine.

OnAir Entertainment Studios

OnAir je odprl svojo prvo igralniški studio na Malti preden se je razširil v Latvijo, Estonijo, Poljsko in Romunijo. Lokalni operaterji igralnic so takoj pokazali zanimanje za vključitev naslovov On Air v svoje igralne knjižnice. Ko so v studiih na Malti lansirali blackjack, so si neumorno prizadevali za uvedbo rulete in njenih različic – avtomatske in hitrostne rulete. Več različic bo kmalu na voljo.

Današnji igralci iger na srečo iščejo možnost igranja v igralnici z delilcem v živo. OnAir to zagotavlja s prilagodljivimi zasnovami igralniških studiev in klepetavimi krupjeji. Vse je preprosto, vključno z možnostmi stav. Za VIP igralce je poskrbljeno z izvrstnimi mizami za visoke vložke. Zahvaljujoč tehnologiji modrega zaslona studiem uspe omogočiti izjemno izkušnjo.

Zakaj so njihovi studii tako odlični?

Priljubljeni razvijalec iger z delivci v živo se ponaša s studijskim prostorom za več kot 50 miz v Rigi v Latviji. S svojimi prefinjenimi funkcijami lahko izpolni zahteve najzahtevnejših igričarjev. Ambiciozni načrti blagovne znamke zajemajo zelo prilagodljive mize in latvijski igralniški studio v živo je odličen primer, kako bi morala izgledati sodobna igralniška scena. Njihove mize so optimizirane za namizne računalnike, pametne telefone in tablice. Izgledajo čudovito na katerem koli operacijskem sistemu z lahkotnim in zračnim občutkom. Ni čudno, da privabljajo vedno več operaterjev, ki ciljajo na evropsko regijo.

Romunski studio, čeprav še svež v industriji, predstavlja interaktivne spletne igre z osupljivo irsko avro in danskimi temami. Objekt se nahaja v Bukarešti in ima kapaciteto 30 miz za blackjack in ruleto. Upravlja ga približno 350 strokovnjakov (tehnikov in trgovcev), ki dobro poznajo romunski in italijanski trg iger na srečo. Dih jemajoče kulise obdajajo vsako mizo in prikazujejo brneče vzdušje, kot je tisto v fizičnem kazinoju. Tehnologijo pretakanja dodatno nadgrajujejo najsodobnejše kamere in mikrofoni.

Najbolj priljubljene igre OnAir

Igre OnAir se predvajajo v realnem času. To pomeni, da bodo igralci videli delivce, kako mešajo karte za blackjack ali vrtijo kolesa rulete in oznanjajo konec kroga igre. Obstaja gumb za klepet v živo, običajno na dnu zaslona, ​​kjer lahko igralci stransko klepetajo z delivcem in drugimi igralci. V kateri koli On Air igralnici v živo bodo igralci našli blackjack, ruleto in en igralni avtomat (9 loncev zlata).

Igre v živo

Vsaka namizna igra ponudnikov programske opreme OnAir ima funkcije, kot so priljubljene stave, posebne stave, stave na dirkališčih in statistika iger. Podjetje obljublja, da bo kmalu predstavilo gumb za povleci in spusti. Medtem so na voljo naslednji naslovi.

  • Blackjack v živo: OnAir mize za blackjack so všeč tako začetnikom kot veteranom. Ima vse klasične možnosti in nekaj dodanih ugodnosti za pospešitev igre. Odkar je igra v živo, ponuja znane stranske stave - 21+3 in popolne pare. Na voljo so dodatne funkcije, kot sta Pre-decision in Deal Now. Deal Now pospeši igranje, medtem ko Pre-decision omogoča igralcem, da izberejo svoje stave, preden pridejo na vrsto. Popolni pari in 21+3 ponujajo možnost dobitka do 100x začetnega vložka.
  • Ruleta v živo: The standardna ruleta v živo je eden najnovejših naslovov v ponudbi ponudnika, ki je bil objavljen 24. februarja 2022. Na voljo je v evropski različici koles z eno ničlo in je na voljo v romunščini in angleščini. Igralci uživajo v realistični igralni seji, ko gledajo žogico, ki pristane na različnih delih po vsakem vrtenju. Na izbiro sta dve različici, in sicer avtomatska ruleta in hitrostna ruleta.

V avtomatski ruleti igralci izbirajo med ženskimi in moškimi glasovi, medtem ko jih navdušuje živahna glasbena podlaga. Z drugimi besedami, ni trgovcev v živo, zato je kolo rulete popolnoma avtomatizirano s 60–80 krogi na uro. Kamere so usmerjene pod dvema različnima kotoma, da vsako dejanje šteje na igralčevem zaslonu.

Hitrostna ruleta je še bolj razburljiva, saj kolesa posnamejo tri kinematografsko postavljene kamere. Igralci lahko pričakujejo bolj tekoče igranje zahvaljujoč neprekinjenemu video toku. Krog igre vodijo pravi delivci in vsak traja 25 sekund, kar je 50 % hitreje kot ostale različice rulete. Pomeni tudi, da lahko udeleženci naredijo 50 dodatnih krogov na uro.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak