Bet365 Affiliates

Ni lahko priti do uglednega spletnega mesta za igre na srečo, ki ponuja v živo igre. K sreči je program Bet365 Affiliates odprl nova okna priložnosti igralcem, ki so utrujeni od prevare na spletu s strani brezvestnih stavnic. Spletna igralnica povezani pod okriljem Bet365 zagotavljajo razburljivo poker sobe, športne stavnice, igralnica v živo trgovci, bingo, med drugimi internetnimi igrami. Portal deluje že skoraj desetletje in je že pritegnil na milijone strank z vsega sveta.

Kaj so podružnice Bet365?
Kaj so podružnice Bet365?

Kaj so podružnice Bet365?

Podružnice Bet365 so zbirka spletnih igralnic z licenco na Malti in v Združenem kraljestvu. Vodilna blagovna znamka Bet365 je eden najbolj radodarnih igralniških partnerskih programov v panogi. Podjetja in posamezniki ga pogosto uporabljajo za promocijo spletnih mest igralnic v živo ljubiteljem iger na srečo. Igralnice v živo ponujajo hitre načine plačila, vključno s čeki in bančnimi nakazili. Spletna mesta so večjezična in ciljajo predvsem na igralce iz Azije in Evrope.

Še niso sprejeli igralcev iz ZDA. Podružnice igralnice Bet365 so pri razvoju programske opreme odvisne od velikih imen. Na voljo je ogromen izbor iger v živo, vključno s spletnimi mesti ponujajo nekaj najbolj vznemirljivih delilnikov v živo z blackjackom v živo, zmajevim tigrom v živo, ruleto v živo, karibskim pokrom v živo in pokrom s tremi kartami. Zahvaljujoč trenutnim različicam flash, mnogi igralci zdaj raje uporabljajo ta spletna mesta, saj lahko igrajo igre, ko so na poti. Wager Works je znan tudi po igralnih avtomatih, kot sta Wheel of Fortune in Monopoly. Potem je tu še Playtech, ki je na voljo s široko paleto igralnih avtomatov Marvel. Podružnice Bet365 imajo dosleden program, na katerega se lahko igralci zanesejo. Da ne omenjam, jih je akreditirala Gibraltarska komisija za igre na srečo.

Kaj so podružnice Bet365?