10 igralnic v živo, ki uporabljajo Laser za varne depozite

Laser je elektronska debetna kartica na prodajnem mestu, ki se uporablja na bankomatih in prek interneta. Uveden je bil leta 1996 in ga izdajajo velike finančne institucije v Republiki Irski, kot je Danske Bank. Podjetje sodeluje z Maestro, uspešnim izdajateljem debetnih kartic in podružnico MasterCard. Laserske debetne kartice uporabljajo tehnologijo PIN in čip za zaščito potrošnikov. Kartica ima vračilo denarja, zaradi česar je izjemno vsestranska in privlačna za spletne stranke. Debetna kartica deluje kot elektronski ček v spletnih igralnicah z živimi trgovci. Ko se uporablja za igranje iger v živo izven irskega trga iger na srečo, Laser deluje na enak način kot kartica Maestro.

Polaganje z laserjem v igralnicah v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Polaganje z laserjem v igralnicah v živo

Lasersko debetno kartico je mogoče povezati z bančnim računom, kar uporabniku omogoča popoln nadzor nad sredstvi. Je priljubljen način plačila v igralnicah v živo in se uporablja v kateri koli spletni igralnici v živo, ki sprejema Maestro in druge priljubljene sisteme kartic. Večina spletnih mest igralnic v živo, ki imajo licenco na Nizozemskem, v Gibraltarju in Združenem kraljestvu, z veseljem sprejema laserske depozite. Seznam naj bi se povečal, saj nosi logotip Maestro, ki se v Evropi pogosto uporablja.

Preden začnete z depozitom na spletne igralnice z živimi trgovci, morajo igralci poskrbeti, da imajo na svojih bančnih računih ali debetni kartici Laser dovolj denarja. Provizije za transakcije ne obstajajo, vendar se pri igranju iger v živo z valutami, ki niso evro, lahko uporabljajo menjalni tečaji. Tukaj je povzet postopek izdelave laserskih depozitov v spletni igralnici v živo.

  1. Poiščite primerno igralnico v živo z Laserjem kot plačilnim sredstvom
  2. Prijavite se v račun in se pomaknite na bančno stran
  3. Izberite kartico Laser (običajno je prikazana kot logotip Maestro)
  4. Za nadaljevanje plačila izberite določeno debetno kartico
  5. Prijavite se na pojavno stran s podatki o kartici Laser (številka računa, CVV in potek)
  6. Določite znesek depozita
  7. Potrdite transakcijo

Laserski plačilni sistem bo takoj po potrditvi brez stroškov financiral igralnico v živo. Ponudnik plačila ne določa omejitev transakcij. Vendar imajo različne igralnice z živimi delivci različne omejitve vlog in zneske, ki izpolnjujejo pogoje za bonuse. Igralci morajo te podatke potrditi pred polaganjem.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak