10 igralnic v živo, ki uporabljajo Maestro za varne depozite

Na splošno so kreditne kartice bolj priljubljene kot debetne kartice na prodajnem mestu in ko stranke opravljajo spletne transakcije. Vendar pa vsi ljubitelji igralnic ne marajo kreditnih produktov. Debetne kartice se obdelujejo tudi v najboljših igralnicah v živo, kjer sprejemajo kreditne kartice. Pravzaprav je priporočljivo potegniti denar z bančnega računa in ne nabirati dolgov zaradi iger na srečo. Zagrizeni igralci vedo, kako pomembno je priročnost, hitrost in uporabnost plačilnega sredstva.

Maestro igralnice v živo se lahko uvrstijo v isto kategorijo igralniških platform, ki sprejemajo MasterCard in Visa. Vsaka igralnica z živimi trgovci, ki sprejema te možnosti, je zelo cenjena. Ta članek podaja kratko ozadje Maestra, njegovega mehanizma v igralnicah v živo in ravni varnosti.

10 igralnic v živo, ki uporabljajo Maestro za varne depozite
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O Maestru

Maestro je debetna kartica in produkt MasterCard. Maestro ima kot hčerinsko podjetje edinstven logotip, ki je običajno prikazan na blagajni spletnih trgovcev in igralnic. Uveden je bil leta 1991 na globalnem sedežu Mastercard International v New Yorku v Združenih državah. Podjetje trenutno vodi Michael Miebach, predsednik in izvršni direktor, skupaj z izvršnim predsednikom Ajayem Bango. Leta 2002 se je Maestro združil s Switch debetnimi karticami, da bi razširil svoj doseg v Združenem kraljestvu. Danes je dosegel več kot 100 držav in približno 15 milijonov poslovnih enot.

Tisti, ki želijo pridobiti debetne kartice Maestro, morajo vlogo poslati pridruženim bankam. Kartica je povezana z bančnim računom imetnika kartice. To je lahko tekoči ali varčevalni račun. Uporablja se lahko na bankomatu in prodajnem mestu. Plačila se obdelujejo z vstavljanjem kartice v čip, brezkontaktnim čitalnikom ali s potegom na prodajnem terminalu. Izdajatelj kartice mora odobriti transakcijo in se prepričati, da ima povezani bančni račun dovolj sredstev. Nato imetnik kartice potrdi plačilo z vpisom PIN ali podpisom potrdila. Za brezkontaktna plačila s karticami Maestro ni potrebno dodatno preverjanje.

V idealnem primeru pri prenosu denarja z Maestro niso vključena nobena kreditna sredstva. Tak mehanizem je smiseln za igralce iger v živo, ki želijo svoje stave držati pod nadzorom. Postal je odlično orodje za udobje in odgovorno igranje na srečo. Dejstvo, da ga vodi MasterCard, lahko uporabniki mirno igrajo na srečo, saj vedo, da imajo opravka z uglednim ponudnikom kartic.

Najboljše igralnice v živo z Maestrom

Zaradi vsestranskosti kartice Maestro je pogosta možnost v svet iger v živo. Igralci, ki se veselijo financiranja svojih računov za igre v živo z Maestro, bi morali najprej imeti kartico. Uporabnik se mora tudi registrirati v igralnici za pravi denar, ki sprejema Maestro. Za Maestro kartico lahko zaprosite pri kateri koli partnerski banki ali prek spleta na spletni strani banke. Za skladnost s KYC (Know Your Customer) je potrebna minimalna dokumentacija: fotografije v velikosti potnega lista, osebna izkaznica in dokazilo o prebivališču. Aplikacija je v večini bank brezplačna. Postopek spletne prijave poteka po teh preprostih korakih:

 1. Prijavite se v platformo e-bančništva in pojdite na 'kartice'
 2. Kliknite 'Pridobite mednarodno kartico'
 3. Izberite Maestro
 4. Tapnite »Naročite kartico«

Depozit z Maestrom v igralnicah v živo

Maestro je izjemno previden, ko gre za varnost podatkov o kartici pri obdelavi spletnih plačil. Nobene tretje osebe niso vpletene, tudi sama igralnica. Takoj, ko uporabniki se prijavijo v najboljše spletne igralnice v živo, depoziti Maestro delujejo na naslednji način:

 1. Pomaknite se do ustreznega razdelka za plačila in izberite Maestro
 2. Vnesite znesek denarja, ki ga želite vložiti kot depozit
 3. Vnesite kodo CVV, povezano s kartico, 16-mestno številko kartice in datum poteka
 4. Po potrebi vnesite osebne podatke
 5. Maestro bo poslal SecureCode prek SMS-a za potrditev transakcije. To je enkratna tajna koda
 6. Odpre se nova stran, na kateri banka potrdi prenos
 7. Sredstva se takoj odštejejo z bančnega računa lastnika kartice
 8. Uporabnik prejme potrditev

Zgornji postopek poteka v nekaj minutah, čas prenosa pa mora biti takojšen. Je pa odvisno tudi od lokacije stranke. Maestro nima omejitev transakcij. Igralnica v živo določa spodnjo in zgornjo mejo zneska depozita.

Športniki morajo to predhodno preveriti. Omeniti velja, da depozit Maestro ne sme presegati trenutnega stanja na kartici. Poleg tega spletno mesto za igre na srečo ne bo prejelo igralčevih finančnih podatkov, razen količine prenesenih sredstev. Dodatni varnostni ukrepi ne vplivajo na časovni okvir prenosa. Torej ne bi smelo odložiti dejanja stav v igralnici z živimi delivci. Maestro je na voljo tudi za dvig dobitkov. Toda postopek lahko traja dlje - približno 3-5 delovnih dni. Maestro ne odšteje provizije za polog na spletnih mestih za igre v živo, vendar bo provizije za storitve zaračunala banka izdajateljica.

Postopek odpiranja računa Maestro

Tisti, ki želijo uporabiti Maestro za financiranje svojih računov za igre v živo, morajo najprej imeti kartico. Uporabnik se mora dodatno registrirati v igralnici s pravim denarjem, ki sprejema Maestro.

Postopek za odpiranje računa Maestro

Za Maestro kartico je mogoče zaprositi pri kateri koli partnerski banki ali prek spleta na spletni strani banke. Skladnost s KYC (Know Your Customer) zahteva le nekaj dokumentov: slike v velikosti potnega lista, osebne izkaznice in dokazilo o prebivališču. Večina bank ponuja aplikacijo brezplačno. Ti preprosti koraki bodo igralce vodili skozi postopek spletne prijave:

 • Po prijavi pojdite na "kartice" na platformi e-bančništva.
 • V spustnem meniju izberite »Pridobite mednarodno kartico«.
 • V spustnem meniju izberite "Naročite kartico".

Omejitev kartice Maestro

Kandidati za debetne kartice Maestro morajo vloge oddati pri pridruženih bankah. Uporabnikov bančni račun je povezan s kartico Maestro. Bančni račun je lahko tekoči ali varčevalni račun. Imetniki kartic lahko kartice Maestro uporabljajo na bankomatih in maloprodajnih mestih.

Plačilo se izvede s potegom na prodajnem terminalu ali vstavitvijo kartice v čip ali brezkontaktni čitalnik. Transakcijo mora odobriti izdajatelj kartice, ki mora zagotoviti, da je na povezanem bančnem računu dovolj gotovine. Po tem imetnik kartice vnese PIN ali podpiše potrdilo o plačilu. Brezkontaktna plačila s karticami Maestro ne zahtevajo dodatnega preverjanja.

Pri prenosu denarja z Maestro je najbolje, če ne gre za kreditna sredstva. Takšna tehnika je smiselna za igralce iger v živo, ki želijo nadzorovati svoje stave. Razvil se je v idealen instrument za enostavno uporabo in odgovorno igranje na srečo. Uporabniki lahko samozavestno igrajo na srečo, saj vedo, da imajo opravka z zaupanja vrednim ponudnikom storitev, saj ga upravlja MasterCard.

Varnost in varnost pri Maestru

Pri izbiri ustreznega načina plačila za uporabo v igralnici v živo igralci bi morali raziskati kibernetsko pripravljenost finančnih ponudnikov. Izdajatelji kartic morajo uporabiti najboljše vire in prakse za boj proti kršitvam podatkov in kibernetskim napadom. Primeri varnih praks vključujejo vgrajene senzorje, ki lahko berejo prstne odtise kot alternativo podpisom in PIN na prodajnih mestih.

Zanesljiv plačilni procesor preverja uporabniške podatke z najsodobnejšo tehnologijo, da prepreči spletne goljufije. Ne glede na to, ali plačujete v trgovini, v aplikaciji ali po telefonu, opozorila o kraji osebnega dokumenta pomagajo omejiti težavo kraje identitete. Uporabniki Maestro kartice imajo srečo, saj so upravičeni do teh in več ukrepov za zaščito strank.

Maestro ima močno prepoznavnost blagovne znamke, kar pojasnjuje njegovo globalno zaupanje. Kot je navedeno zgoraj, Maestro zahteva elektronsko avtorizacijo za vsak prenos. V fizičnih trgovinah se podatki, shranjeni na čipu ali magnetnem traku, pošljejo banki izdajateljici. Nato banka pošlje nazaj potrdilo. Če so podatki neberljivi, bo banka transakcijo zavrnila.

V večini držav, razen v azijsko-pacifiški regiji, je namesto podpisa potreben PIN. Dvigovanja na bankomatih se zaključijo šele po vnosu edinstvene kode PIN, ki je dodeljena kartici. To zmanjšuje možnost nepooblaščene uporabe. Ko gre za transakcije v najboljših spletnih igralnicah v živo, Maestro šifrira finančne podatke z večplastno avtentikacijo in vrhunsko programsko opremo za šifriranje.

Kako narediti dvig z Maestrom v igralnicah v živo

Igralnice v živo, ki sprejemajo Maestro, spadajo v isto kategorijo kot tiste, ki podpirajo MasterCard in Visa. Mnogi igralci raje imajo več načini plačila v igralnicah v živo. Med temi metodami mnogi uporabniki menijo, da je Maestro zelo ugoden.

Igralci na srečo lahko uporabljajo metodo za izdelavo dvigi iz igralnic iz skoraj katerega koli dela sveta. Postopek je enostaven, hiter in poceni. Vse, kar mora igralec narediti, je izbrati Maestro kot želeni kanal za dvig denarja na spletnem mestu igralnice. Nato se prikažejo samodejni pozivi, kot je vnos zneska, ki ga želijo dvigniti. Celoten postopek bi moral biti končan v nekaj minutah.

Trajanje postopka se razlikuje od regije do regije. Vendar pa se povprečna transakcija odraža v enem dveh treh delovnih dneh. Hitrost obdelave igralnice v živo določa tudi, koliko časa je potrebno za dokončanje dviga.

Najboljši igralniški bonusi za Maestro

Bonusi so gesta dobre volje iz igralnice v živo njihove stranke. Ti delilci nudijo igralcem nekaj dodatnega za začetek. Nekateri načini plačila v igralnicah v živo so lahko prepovedani s pogoji bonusa. Vendar je Maestro odličen način za pridobitev dodatnih nagrad med drugimi vrstami casino spodbud.

Bonusi brez pologa

Z Maestro v igralnicah v živo lahko igralci prejmejo darilo brez pologa, imenovano bonus brez depozita. Večina promocij je namenjena novim igralcem iger. Cilj je, da jih privabite, da se pridružijo igralnici v živo. Druga možnost je, da promocija spodbuja uporabnike, da preizkusijo nove igre v živo.

Bonusi dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je najboljši bonus na voljo za Maestro v igralnicah v živo. Običajno se morajo igralci registrirati pri Maestru in položiti depozit. Igralnica lahko ponudbo omeji na določeno število dni po registraciji. Bonus poteče, če ga igralci ne uveljavljajo v določenem časovnem okviru.

Ponovno naložite bonuse

Z bonus za ponovno nalaganje, igralci, ki uporabljajo Maestro za ponovno polnjenje svojih računov, prejmejo dodaten znesek. Ponudba je na voljo vsem igralcem igralnic v živo. Igralnica lahko igralcem običajno zagotovi bonus v razponu od 50 do 500 odstotkov njihovega depozita.

Maestrove podprte valute in države

Način plačila se pogosto uporablja v mnogih državah po vsem svetu. Lokalne banke izdajajo kartice, ki jih je mogoče uporabljati v skoraj kateri koli valuti. Najpogosteje uporabljeni valuti sta ameriški dolar in evro. Žal je kartic Maestro v Združenem kraljestvu in večini drugih evropskih držav vedno manj. Razlog za to je odločitev podjetja MasterCard, da ukine Maestro in daje prednost MasterCard Debit.

Številne evropske države so blagovno znamko že prepovedale. Nekateri ponudniki zdaj Maestro dajejo le uporabnikom v Nemčiji, Avstriji in na Nizozemskem, in to le, če to posebej zahtevajo. Toda ponudnik je v uporabi na različnih drugih lokacijah po svetu. Večina večjih bank še naprej izdaja kartice v državah, kot je Indija. Kartica se še vedno pogosto uporablja v Kolumbiji, Čilu in nekaj ameriških bankah v Ameriki. Maestro je sprejet po vsem svetu, tudi v Afriki, Aziji, Pacifiku, Bližnjem vzhodu, Latinski Ameriki, Evropi in Severni Ameriki. Toda igralci morajo upoštevati, da kartica ni izdana povsod.

Zakaj depozit pri Maestru?

Prednosti

Slabosti

Maestro se lahko uporablja kot debetna ali predplačniška kartica, odvisno od tega, kje je bila pridobljena.

Omejitve depozitov v igralnicah Maestro se razlikujejo od enega mesta do drugega.

Varne transakcije

Igralci morajo za dvige uporabiti svoje bančne račune.

Ni se treba ponovno registrirati.

V Evropi se postopno ukinja.

Sprejeto je skoraj povsod, kjer sprejemajo MasterCard.

Hitre transakcije - Ko uporabljate Maestro za nakazilo, se morajo sredstva v nekaj sekundah pojaviti na igralnem računu v živo.

Nizke transakcijske provizije: Nakazilo s kartico Maestro je običajno brezplačno.

Lahko bi bila tudi odlična alternativa nekaterim e-denarnicam, ki niso bile veliko izpostavljene internetu.

Spletno bančništvo omogoča uporabnikom, da spremljajo svoje transakcije.

Je enostaven za uporabo.

Varnost in varnost pri Maestru

Izdajatelji kartic Maestro uporabljajo vitalne vire in metode za boj proti kršitvam podatkov in kibernetskim napadom. Nekatere trgovine imajo vgrajene senzorje, ki lahko berejo prstne odtise, namesto da bi uporabljali podpise in PIN-e na prodajnem mestu.

Najboljše igralnice v živo preverjajo podatke o uporabniku z uporabo najsodobnejše tehnologije, da preprečijo spletne goljufije. Večina ponudnikov izdaja obvestila o kraji ID-jev pri plačilih v trgovini, v aplikaciji ali po telefonu, da preprečijo krajo identitete. Stranke, ki plačujejo s kartico Maestro, so lahko prepričane v te funkcije in druge ukrepe za zaščito strank.

Vsak prenos Maestro zahteva elektronsko avtorizacijo. Podatki, zabeleženi na čipu ali magnetnem traku, se dostavijo banki izdajateljici v fizičnih trgovinah. Banka nato odgovori s pritrdilnim pooblastilom. Banka bo transakcijo zavrnila, če so podatki nečitljivi.

Razen v azijsko-pacifiškem območju večina držav zahteva PIN namesto podpisa. Dvigovanje se izvede na bankomatih šele po vnosu edinstvene kode PIN kartice. To zmanjšuje možnosti nezakonite uporabe. Maestro varuje finančne podatke s številnimi plastmi preverjanja in vrhunsko programsko opremo za šifriranje v najbolj neverjetnih spletnih igralnicah v živo, tako da jih ni mogoče prebrati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak