10 igralnic v živo, ki uporabljajo OKPay za varne depozite

Ko igralci potrebujejo preprosto plačilno rešitev, ki deluje kjer koli na svetu, je priljubljena izbira OKPay. To je multivalutni sistem, zaradi česar je idealen za uporabo v igralnice v živo na spletu. Vsa plačila se izvedejo s preprostim vnosom uporabniškega imena in gesla za varno in varno transakcijo.

10 igralnic v živo, ki uporabljajo OKPay za varne depozite
Kaj je OkPay?
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je OkPay?

OkPay je mednarodni ponudnik e-denarnic in plačilnih storitev, ki je bil ustanovljen leta 2009. V naslednjih letih je razširil svojo ponudbo podprte možnosti plačila. Zdaj ponuja različne možnosti za plačevanje.

Postopek uporabe OkPay je preprost. Najprej mora uporabnik ustvariti račun OkPay in ga preveriti. Za popolno preverjanje mora uporabnik naložiti dokument, kot je potni list ali vozniško dovoljenje, da potrdi svojo identiteto.

Ko je račun nastavljen, lahko denar nakažete v elektronsko denarnico OkPay prek številnih virov, kot je npr PayPal ter kreditne in debetne kartice. Ta denar lahko nato uporabite v kateri koli igralnici v živo, ki sprejema OkPay kot plačilno sredstvo.

OkPay je postal še posebej priljubljen in končno je na svojem spletnem portalu podprl več kot 20 valut in podobno število jezikov.

Poleg enostavne uporabe je eden od glavnih razlogov za njegovo priljubljenost nizke pristojbine, ki jih zaračunava. Ne zaračunava nobenih provizij za depozit; za prenos denarja med uporabniki OkPay se plača provizija v višini 0,5 % do največ 2,99 $, provizije za dvig denarja pa znašajo zelo skromnih 1 %

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak