10 igralnic v živo, ki uporabljajo Q Card za varne depozite

Priročnost spletnih igralnic je eden od razlogov, zaradi katerih je model iger na srečo v zadnjih nekaj letih tako hitro rasel. Spletne igralnice omogočajo igralcem, da uživajo v svojih najljubših igrah iz udobja doma, na delovnem mestu ali celo na poti. Zaradi izbruha pandemije koronavirusa je ta igralni model postal tudi idealen. To je popolnoma v skladu z zadrževalnimi ukrepi, ki zahtevajo minimalen fizični stik.

Druga ugodnost spletnih igralnic je enostavnost nakazovanja. Kreditne kartice so med najbolj priljubljenimi načini nakazila, ki jih sprejemajo številne obstoječe in prihajajoče spletne igralnice. Q Card se izkaže za še posebej priljubljeno metodo pologa. V tem članku obravnavamo uporabo kartice in izjemne prednosti v spletnih igralnicah.

O kartici QNajboljše Q Card spletne igralnice v živoNakazilo s kartico Q v igralnicah v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O kartici Q

Q-Card je novozelandsko podjetje za izdajanje kreditnih kartic, ki imetnikom omogoča do tri mesece plačil brez obresti. Uporablja se lahko tako za nakupe v trgovini kot za spletne nakupe.

Podjetje deluje že več kot desetletje. Sodeluje z različnimi podjetji po vsem svetu, da imetnikom računov omogoči enostavno plačevanje, tudi če jim primanjkuje denarja. To ga naredi idealno za vloge v spletnih igralnicah, kjer morajo igralci včasih opraviti transakcije ob neparnih urah dneva.

Velja letna provizija imetnika računa v višini 50 USD. Po preteku treh mesecev brez plačila se obračuna obrestna mera 25,99 % letno.

Lastništvo

Kartico Q zagotavlja Consumer Finance Limited, ki je član skupine podjetij Humm. Sodeluje s plačilnimi sredstvi, kot je MasterCard pri svojem delovanju v različnih delih sveta.

Zainteresirani imetniki kartic morajo samo narediti spletno prijavo, ki jo je enostavno in hitro izpolniti. Ko je vloga sprejeta, lahko lastniki nadaljujejo z uporabo kartice za polog v spletnih igralnicah, ki sprejemajo ta način plačila.

Najboljše Q Card spletne igralnice v živo

Igralnica v živo je najnovejši razvoj spletnih igralnic. Prek prenosa v živo se lahko igralci vključijo v igralniško stavno sejo skoraj v resničnem življenju, kjer lahko vidijo delivca in občasno z drugimi igralci ter komunicirajo z njim. Vznemirljivost in hitrost iger sta podobni tistim v fizični igralnici.

Zato igralci potrebujejo hitro plačilno sredstvo. To zagotavlja, da ne zamudijo nobenega kroga iger na srečo. Q Card ponuja popoln odgovor na to.

Vse, kar igralec potrebuje, je, da se pred začetkom igralne seje prijavi s kartico Q Card in zagotovi, da je aktivna. Nato na spletni strani igralnice igralec izbere Q Card kot način plačila v spustnem meniju na 'Načini plačila.'

Nakazilo s kartico Q v igralnicah v živo

Naslednji korak je nakazilo. Ko je med polaganjem izbrana kartica Q Card, bo preusmeritev igralca vedno pripeljala na stran za prijavo s kartico Q, kjer lahko dokonča transakcijo. Igralci, ki uporabljajo zaupanja vredne osebne naprave, lahko shranijo svoje geslo za Q kartico, tako da se jim ni treba prijaviti med vsako transakcijo.

Za neposreden depozit v igralnici v živo:

  • Igralec izbere Q Card kot svojo prednostno možnost plačila v razdelku z depoziti na spletni strani igralnice v živo.
  • Spletno mesto preusmeri na prijavno stran Q Card, kjer je transakcija zaključena.

Omejitev depozita se razlikuje od ene spletne igralnice do druge. Kartica Q nima omejitve, dokler ni dosežen običajni limit kartice.

Igralnice Q Card

Ta način plačila se je začel na Novi Zelandiji in je tam še vedno zelo priljubljen. Kot tak je običajen v spletnih igralnicah v živo, ki so povezane z regijo. Vendar pa je njena povezava z MasterCard povečala priljubljenost in je zdaj sprejeta v številnih igralnicah, ki sprejemajo MasterCard kot način pologa.

Igralci lahko svoj račun Q Card povežejo s svojo banko. To omogoča neposredno izplačilo po izteku trimesečnega obdobja odloga. To je odličen način, da se izognete obrestim, ki nastanejo po tem.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak