10 igralnic v živo, ki uporabljajo UnionPay za varne depozite

Od svojega izuma so debetne kartice postale način življenja. To je zato, ker uporabnikom omogočajo enostaven dostop do svojega denarja in hitro plačevanje, ne da bi se spopadali z možnostjo kopičenja dolgov. Da, Visa in Mastercard sta dve največji kreditni kartici na svetu, vendar obstaja še ena pomembna kartica, ki jima omogoča neprespane noči. Poznan je kot UnionPay, velikanska kitajska finančna institucija, ki je odgovorna za izdajanje bančnih kartic državljanom na celinski Kitajski. Tako kot Visa in Mastercard je kartica našla pot v igralniške igre in zdaj velja za enega najboljših načinov plačila v igralnicah v živo.

10 igralnic v živo, ki uporabljajo UnionPay za varne depozite
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O UnionPay

UnionPay, skrajšano UPI ali CUP, je kitajski ponudnik mednarodnih storitev obdelave plačil s približno 20-letnim delovanjem, ki je svoja vrata prvič odprl leta 2002. Podjetje je rezultat skupnih prizadevanj številnih uglednih Kitajske bančne institucije, vključno s Bank of China, Industrial and Commercial Bank of China, Agricultural Bank of China in China Construction Bank. Čeprav je ponudniku uspelo razširiti svojo pokritost po vsem svetu, je Kitajska še vedno njegova glavna baza strank. Sedež UnionPaya se nahaja v Šanghaju.

Splošne informacije

ime

UnionPay

Ustanovljeno

Kitajska

Ustanovljeno

2002

sedež

Šanghaj

Način plačila

Bančna kartica, bančno nakazilo, mobilna plačila

Spletna stran:

www.unionpayintl.com

Partnerstva z drugimi mednarodnimi plačilnimi omrežji

Leta 2005 je UnionPay sklenil več partnerstev z drugimi svetovnimi ponudniki plačilnih storitev, vključno z American Express, Mastercard in Viso. Zato so s temi podjetji povezane izbrane kreditne kartice UnionPay, ki omogočajo njihovo uporabo zunaj kitajskega ozemlja. V želji, da bi razširil svoj doseg, je UnionPay sklenil partnerstva z vsaj 300 drugimi finančnimi institucijami po vsem svetu, vključno z naslednjimi:

 • PayPal
 • RuPay
 • Odkrij
 • Mir
 • BC kartica
 • Interac
 • Barclays
 • JCB

Možnosti plačila UnionPay

Na začetku so uporabnikom debetne kartice UnionPay izdajale njihove lokalne banke (banke v omrežju UnionPay). Te kartice bi lahko uporabljali pri številnih spletnih in nespletnih prodajalcih. Kasneje je podjetje začelo ponujati druge možnosti, vključno s kreditnimi, predplačniškimi, premium in komercialnimi karticami. Kot stranka UnionPay mora izbrati kartico, ki ustreza njihovim potrebam. Ko gre za igralnice z živimi trgovci, je način plačila na voljo tako za vloge kot dvige.

Depozit z UnionPay v igralnicah v živo

Nič ni težko, ko gre za deponiranje z UnionPay v igralnicah v živo. Postopek je podoben drugim plačilnim karticam. Za deponiranje s to storitvijo se morajo igralci odločiti, ali želijo uporabiti debetno ali predplačniško kartico. Naloge so običajno takojšnje, ne glede na možnost pologa, ki jo igralec uporablja. Pri uporabi debetne kartice UnionPay morajo igralci:

 1. Dostopite do njihovega igralniškega računa v živo, poiščite bančno stran in izberite deponiranje pri UnionPay. Običajno bo na voljo seznam načinov depozita, med katerimi lahko izbirate.

 2. Vnesite številko njihove kartice in podatke za preverjanje, kot zahteva ponudnik

 3. Vnesite znesek denarja, ki ga želijo nakazati s svoje kartice na igralniški račun, in potrdite transakcijo

  Pred potrditvijo transakcije morajo igralci preveriti svoje limite. Običajno lahko pri UnionPay nakažete le 1 $, vendar se lahko nekatere igralnice v živo odločijo, da bodo nastavile višji minimum. Obstajajo tudi dnevne, tedenske ali mesečne omejitve glede najvišjih vlog. Te se razlikujejo glede na igralčevo želeno igralnico in so namenjene ukrotitvi igralniškega vedenja. Pomembno je tudi zagotoviti, da ima kartica dovolj stanja, saj bo transakcija preklicana, če je stanje na kartici nezadostno.

Polaganje s predplačniško kartico

Igralci, ki izberejo možnost predplačniške kartice, lahko svoje dopolnijo igralnica v živo stanja po enakem postopku, kot je opisan zgoraj. Vendar pa bodo pri uporabi te možnosti igralci pozvani k nakupu predplačniške kartice UnionPay, katere apoeni se običajno gibljejo od 25 do 500 $.

Stroški

UnionPay ne zaračunava provizije za depozit. Tisti, ki svoje kartice ne uporabljajo več kot eno leto, pa se morajo odpovedati 4,95 $. Tako so vloge v igralnicah praktično brezplačne, kar je ena najmočnejših prodajnih točk metode.

Kako narediti dvig v igralnici UnionPay Live Casino

Kot je bilo omenjeno v Možnostih plačila, je ena dobra stvar UnionPaya ta, da za razliko od nekaterih drugih načinov plačila olajša tako pologe kot dvige. Torej, za igralce, ki imajo dovolj sreče, da dobijo denar v igrah v živo, lahko svoje dobitke izplačajo tako, da sledijo tem štirim korakom:

 • Na strani z blagajno izberite možnost »Dvig«

 • Vnesite znesek dobitkov, ki ga želite dvigniti

 • Kot način dviga izberite UnionPay

 • Vnesite podatke o kartici UnionPay in potrdite transakcijo

  Pomembno: Dvigi običajno trajajo od 1 do 5 dni, omejitve pa se med igralnicami razlikujejo.

Valute in države, ki jih podpira UnionPay

UnionPay je kitajska plačilna rešitev; torej je notri Kitajska kjer je metoda najbolj priljubljena. In medtem ko je kitajska vlada vedno v sporu z operaterji in igralci spletnih igralnic, se njeni državljani po svojih najboljših močeh trudijo, da jih oblasti ne ujamejo z uporabo plačilnih sredstev, ki ohranjajo anonimnost. Tu nastopi UnionPay. Toda podjetje se je prebilo tudi v druge države, vključno s Singapurjem, Malezijo, Tajsko, Indonezijo, Japonsko, Južno Korejo in Vietnamom ter Filipini. Od leta 2022 je UnionPay sprejet v več kot 180 državah, razpršenih po Aziji, Evropi, Ameriki in Afriki.

Podprte valute

Poleg tega, da je na voljo v številnih državah, UnionPay sprejema veliko število valut. Ti vključujejo ameriški dolar, evro, funt sterlingov, kanadski dolar, novozelandski dolar, japonski jen, hongkonški dolar, juan renminbi, avstralski dolar in singapurski dolar.

Najboljši igralniški bonusi za UnionPay

Med ugodnosti igranja v igralnicah UnionPay v živo so bonusi, ki so na voljo v oblikah, kot so bonusi dobrodošlice, bonusi za ponovno nalaganje in denarne nagrade.

 • Bonus dobrodošlice: Bonus dobrodošlice je najbolj priljubljena promocija, s katero se bodo srečali vsi pri igranju iger v živo trgovci v živo v igralnicah UnionPay. Kvalifikacija za to vrsto bonusa je preprosta; se je treba prijaviti in položiti depozit. Znesek bonusa bo odvisen od velikosti depozita. Na primer, če operater ponudi 100 % z omejitvijo 200 $, se igralčev depozit (do te omejitve) podvoji.

 • Bonusi za ponovno nalaganje: Igralci na srečo, ki igrajo za pravi denar, bodo vedno nalagali depozite, da bodo lahko nadaljevali z igranjem. Ko jim igralnica dodeli bonus na te depozite (razen prvega depozita), se to imenuje bonus za ponovno nalaganje. Igralnice podelijo ta bonus, da cenijo svoje obstoječe igralce in jih spodbudijo, da naredijo še več depozitov.

 • Cashback bonusi: Nekateri si ne morejo predstavljati, da so igralnice lahko dovolj radodarne, da povrnejo delček izgub igralcev. Resnica zadeve je; najboljše igralnice v živo to počnejo. Zato je denarni bonus vsak denar, ki ga igralci prejmejo nazaj po štetju izgub na mestu igralnice. Na primer, če igralnica ponudi 4% vračila denarja ob izgubi 1000 $, bo igralec prejel 25 $.

Zakaj polog pri UnionPay?

Kot pri vsakem plačilna storitev, ima UnionPay svoje prednosti in slabosti, ki jih morajo igralci upoštevati, preden se odločijo.

Prednosti

Slabosti

UnionPay podpira takojšnje depozitne transakcije

Relativno nizke omejitve depozita. To pomeni, da bodo igralci z visokimi igralci morda morali uporabiti drugo metodo depozita z ugodnimi omejitvami.

Depoziti so brezplačni

Metoda še vedno ni na voljo v številnih spletnih igralnicah

Igralci lahko izbirajo med debetnimi in predplačniškimi karticami

Igralci, ki eno leto ne uporabljajo svoje kartice UnionPay, morajo plačati 4,95 $

Spodbuja odgovorno igranje na srečo, saj igralci ne morejo porabiti več, kot je stanje na njihovi debetni kartici

Uporabnike ohranja anonimne

Podpira številne valute

Na voljo v več kot 180 državah

Varnost in varnost v igralnicah UnionPay

Nič igralcev ne moti tako kot varnost in zaščita plačilnih storitev. To je zato, ker lahko hekerji izkoristijo slab sistem varnosti podatkov storitve in črpajo denar z računov igralcev. Torej, kako je plačilna storitev, ki od igralcev zahteva, da posredujejo svoje osebne finančne podatke, uspela biti varna in varna? No, dejstvo, da UnionPay sodeluje z nekaterimi najuglednejšimi bančnimi institucijami, je samo po sebi bolj umirjeno. Dejansko nekatere njegove kreditne/debetne kartice vsebujejo logotip Mastercard ali Visa, kar uporabnikom dodatno daje občutek varnosti.

Čeprav bo UnionPay zahteval podatke o kreditni/debetni kartici, storitev uporablja najvišje standarde šifriranja podatkov, da zagotovi, da so vsi poskusi kraje identitete neuspešni; zato je to eden najbolj varnih načinov plačila v igralnicah v živo. Za zaščito mobilnih uporabnikov podjetje ponuja QR kode, ki jih je mogoče skenirati s kamero telefona. Z vsako transakcijo, ki nosi edinstveno kodo, bodo igralci uživali v svojih najljubših igre trgovcev v živo na poti, medtem ko zavarujejo svoje transakcije z eno najbolj inovativnih tehnologij.

Poleg tega morajo igralci preveriti svojo identiteto pri polaganju na UnionPay. Te osnovne varnostne funkcije ne smemo jemati zlahka, saj lahko opravi ali prekine transakcije.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak