10 igralnic v živo, ki uporabljajo UPayCard za varne depozite

Igralci na srečo, ki uživajo v igranju igralniških iger v živo in iščejo hiter in enostaven način za nalaganje sredstev na svoje igralniške račune ali dvig dobitkov, lahko vedno poskusijo UPayCard. Čeprav je dokaj nov udeleženec v svetu igralniških iger v živo, ima že ogromno privržencev, čeprav ga sprejema vse več igralnic. In kaj bi lahko bilo boljšega od igralnice v živo, ki igralcem ponuja zanesljivo in priročno plačilno rešitev? Da, igralci bi želeli dostopati do iger vrhunskih ponudnikov programske opreme, a če manjka dobro plačilno sredstvo, ne bodo imeli najboljše izkušnje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Splošne informacije

ime

UPayCard

Način plačila

e-denarnica

sedež

London, Združeno kraljestvo

O UPayCard

Tako kot PayPal, Neteller, Skrill in mnogi drugi je UPayCard elektronska denarnica (e-denarnica). Svojo prisotnost na trgu denarnih prenosov je zabeležil že leta 2013, kar pomeni, da je na dobri poti, da doseže 10-letni mejnik. Je produkt Moorwand LTD, institucije za e-denar s sedežem v Londonu v Združenem kraljestvu. Storitev poteka v okviru Organa za finančno ravnanje, regulativnega okvira Združenega kraljestva za ponudnike finančnih storitev.

UPayCard se lahko uporablja tako na spletu kot brez povezave, ponuja pa odlično varnost za transakcije v igralnicah v živo. Kot smo že omenili, je ta način plačila vse bolj sprejemljiv in številne igralnice v živo ga zdaj navajajo med svoje možnosti plačila. Eno od področij, kjer se zdi, da UPayCard blesti bolj kot številne druge e-denarnice, je, da ponuja rešitve za polog in dvig. Tega podviga niso dosegle vse e-denarnice; zato si UPay pri tem zasluži velik aplavz.

Omeniti velja tudi, da je UPayCard podružnica Mastercard, kar pomeni, da ima licenco za izdajanje ponudb in izdelkov Mastercard. In kdo ne pozna Mastercarda! Je vodilno globalno plačilno podjetje, zato je vsaka povezava z njim velik plus za vsakega ponudnika storitev.

Upay ponuja tri kartice, vključno s fizično kartico UPay, virtualno kartico UPay in e-denarnicami UPay.

  • UPay fizična kartica – Vsak imetnik računa UPay lahko od podjetja zahteva fizično kartico, če tako želi. To je mogoče uporabiti na bankomatih, ki sprejemajo Mastercard.
  • Virtualna kartica UPay – Ko bo oseba odprla račun UPayCard, bo prejela varnostno kodo, številko kartice in datum poteka veljavnosti kartice. Ta kartica bo pripravljena za uporabo v kateri koli igralnici v živo.
  • E-denarnica Upay – E-denarnica UPayCard je digitalna denarnica, ki jo lahko igralci financirajo in nakažejo denar na svoje igralniške račune v živo.

Depozit z UPayCard v igralnicah v živo

Uporaba UPayCard za financiranje a igralnica v živo račun je tako preprost kot sprehod po parku. Igralci morajo v bistvu pridobiti račun UPayCard prek uradne spletne strani podjetja. Registracija je brezplačna in enostavna ter traja le nekaj minut. Ko ima igralec račun, bo moral dodati sredstva v svojo e-denarnico UPay. Lahko bi zahtevali tudi virtualno ali fizično kartico, če želijo iti po tej poti; te kartice je mogoče uporabiti v igralnicah UPay v živo, ki sprejemajo Mastercard.

Po registraciji in financiranju računa UPayCard lahko igralec nakaže denar na svoj igralniški račun, kot bi to storil s katero koli drugo e-denarnico, kot sta Neteller ali PayPal.

Kako položiti v igralnici v živo

Prvi korak je, da se prijavite v račun igralnice v živo in dostopate do razdelka Blagajna. Razdelek je v večini primerov mogoče najti pod glavnim menijem. Oddelek Blagajna običajno vsebuje na desetine možnosti plačila, zato bo moral igralec izbrati UPayCard kot svojo prednostno rešitev. Nato se lahko odločijo med virtualno/fizično kartico ali e-denarnico. Ko to storijo, bodo morali izbrati Depozit in vnesti znesek denarja, ki ga želijo nakazati. Po tem se bo odprlo okno za prijavo v UPay in igralec se bo moral prijaviti za dokončanje transakcije.

Podprte valute

UPayCard ponuja široko paleto valute, vključno s fiat in kriptovaluto. Fiat valute vključujejo evro in evro, ki sta glavni valuti. Drugi vključujejo kanadski dolar, britanski funt, švedsko krono, avstralski dolar, švicarski frank in norveško krono. Kar zadeva kriptovalute, so na voljo Bitcoin, Ethereum, Ripple in Litecoin.

Omejitve in pristojbine

Ko gre za uporabo UPayCard, obstajajo določene omejitve in se razlikujejo glede na vrsto kartice, ki jo uporabljate. Največji znesek, ki ga lahko imetniki fizičnih kartic porabijo, je 9.000 € vsakih 24 ur, tedenski in mesečni limit pa znašata 25.000 € oziroma 100.000 €. Enake omejitve veljajo tudi za imetnike virtualnih kartic.

Kar zadeva provizije, se prebivalcem Evropske unije zaračuna 1,2 % za prenos sredstev v svoje e-denarnice UPayCard z Mastercard ali VISA. Nerezidenti plačajo dodatnih 2,9 % pristojbin. Za kitajske igralce, ki uporabljajo UnionPay za nalaganje denarnice UPay, se ločijo z dodatnimi stroški v višini 5 % denarja, ki ga nakažejo. Depoziti prek Bitcoin stanejo 1%.

Zakaj deponirati z UPayCard?

UPayCard je edinstven po tem, da ga je mogoče uporabiti za financiranje igralniškega računa, tudi če igralnica ne ponuja UPayCard kot eno od svojih plačilnih storitev. Kako je to mogoče? No, to je zaradi fizične ali virtualne kartice UPay. Te kartice se lahko uporabljajo kot nadomestki kreditne kartice. Če želite, da igralci uporabljajo kartico UPayCard, morajo na kartico nakazati sredstva iz svojih e-denarnic UPayCard. To prinaša dodatno plast varnosti za imetnika kartice. Če nekdo drug dostopa do kartice, ne bo mogel dostopati do vseh sredstev v e-denarnici UPayCard.

Zahvaljujoč vse večji priljubljenosti UPayCard se hitro povečuje tudi število igralnic v živo, ki sprejemajo ta način plačila. Številne igralnice v živo bi radi ponudile UPayCard zaradi njegove priročnosti za igralce. Dejstvo, da lahko igralci uporabljajo UPayCard tako kot kreditno kartico kot e-denarnico, pomeni, da ni omejitev, kdaj in kje uporabiti to plačilno rešitev. Tu je povzetek prednosti UPayCard:

Prednosti, slabosti

Takojšnji depoziti

Ni na voljo v mnogih državah

Podpira dvige

Zahteve visoke, zlasti za nerezidente EU

Deluje kot posrednik med igralnicami in bankami

Ni na voljo v številnih igralnicah v živo

Robustna varnostna programska oprema

Podpora za plačila s karticami

Na voljo v številnih vrhunskih igralnicah v živo

Varnost in varnost v igralnicah UPayCard Live Casinos

Igralčev denar in osebni podatki morajo biti ves čas varni. Pravzaprav noben plačilni sistem, ki ne zagotavlja te varnosti, ni primeren za plačila v igralnicah v živo! Na srečo UPayCard razume pomen ohranjanja podatkov svojih strank pod ključem in ključavnico.

Kadar koli kdorkoli uporablja UPayCard, je lahko prepričan, da so njegov denar in osebni podatki zaščiteni z najnovejšo tehnologijo in programsko opremo za boj proti goljufijam. Ponudnik storitev uporablja tehnologijo šifriranja Secure Socket Layer (SSL), ki zagotavlja, da nobena tretja oseba ne more prebrati podatkov, posredovanih prek UPayCard. To tehnologijo so sprejela številna podjetja in se je izkazala za najučinkovitejšo, ko gre za varstvo podatkov. Uporabnikom UPayCard torej ni treba skrbeti, kar zadeva njihove finančne in osebne podatke.

Kot da bi pokazali, da jim je mar za varnost svojih strank, se je podjetje registriralo pri Informacijskem pooblaščencu. To pomeni, da je v skladu s strogimi pravili, povezanimi z zaščito uporabnikov, in nihče ne sme zlorabiti podatkov strank.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak