10 igralnic v živo, ki uporabljajo Visa za varne depozite

Visa je eno najbolj zaupanja vrednih imen v svetu plačil in ni presenetljivo, da jo imajo številni igralci v igralnici v živo. Sprejet je po vsem svetu in igralcem ponuja priročen in varen način za financiranje svojih računov in izplačilo dobitkov. Z velikim številom igralnic v živo, ki izberejo Viso kot primarno plačilno sredstvo, se igralcem zdi preprosta izbira.

Ta vodnik je namenjen osvetlitvi vseh vidikov uporabe Vise v igralnicah v živo. Popeljali vas bomo skozi postopek vplačila, enostavnost dviga vaših dobitkov in s tem povezane varnostne ukrepe. Ne bomo se ustavili pri tem, dotaknili se bomo morebitnih nadomestil, morebitnih bonusov, povezanih z Viso, in po potrebi drugih alternativnih možnosti plačila.

Torej, ne glede na to, ali ste izkušen hazarder ali ste novinec v naelektrenem svetu igralnic v živo, vam bodo naši vpogledi pomagali ugotoviti, ali je Visa idealna izbira za vaše igralne avanture. Potopite se z nami, da dobite popolno sliko!

10 igralnic v živo, ki uporabljajo Visa za varne depozite
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker
Image

Visa kot način pologa v igralnicah v živo

Visa je mednarodno priznana in zanesljiva možnost plačila, ki vam omogoča izvajanje zaščitenih in netveganih transakcij v igralnicah v živo. Uporaba kartice Visa, bodisi kreditne, debetne ali predplačniške, zagotavlja brezhibno in učinkovit način za polog sredstev. Najboljše igralnice Visa v živo ponujajo različne možnosti, kot so Visa Electron in predplačniške kartice Visa za spletne igre na srečo, kar vam omogoča prilagodljivost pri izbiri najprimernejše možnosti za vaše potrebe.

Izbira najboljše igralnice v živo Visa

Za poiščite najboljšo igralnico v živo ki sprejema Visa, je treba upoštevati več dejavnikov. Najprej zagotovite, da je igralnica v živo ugledna in ima licenco zaupanja vrednega organa, kar zagotavlja varno in pošteno igralno okolje. Nato poiščite širok izbor iger v živo, kot so blackjack, ruleta in baccarat, ki bodo ustrezale vašim željam.

Prav tako bi morali oceniti igralniško podporo strankam, ki je na voljo v več jezikih in dostopna prek različnih kanalov, kot so klepet v živo, e-pošta in telefon. Poleg tega upoštevajte promocije in bonusi igralnice v živo, še posebej tiste, ki so prilagojene uporabnikom Visa. Če primerjate te dejavnike med najbolj priljubljenimi igralniškimi mesti Visa, lahko izberete idealno igralnico v živo, ki sprejema Visa in ustreza vašim igralnim potrebam.

Image

Kako narediti polog v igralnici v živo z Viso

Nakazilo sredstev na vaš račun v igralnici v živo z uporabo Visa je preprost in neposreden postopek. Sledite tem korakom za dokončanje depozita Visa:

 1. Prijavite se ali se prijavite v želeno igralnico v živo, ki sprejema Visa.
 2. Pomaknite se do razdelka blagajne ali bančništva in izberite »Depozit«
 3. Na seznamu razpoložljivih možnosti izberite Visa kot način plačila.
 4. Vnesite podatke o kartici Visa, vključno s številko kartice, datumom veljavnosti in kodo CVV.
 5. Določite znesek, ki ga želite položiti, in se prepričajte, da je znotraj omejitev minimalnega in največjega depozita igralnice.
 6. Potrdite transakcijo in sredstva bi se morala pojaviti na vašem računu takoj ali v nekaj minutah.

Ne pozabite preveriti, ali igralnica v živo ponuja kakršne koli bonuse za depozite za uporabnike Visa, in jih po potrebi zahtevajte.

Pristojbine in stroški, povezani z depoziti Visa

Pri uporabi Visa za depozite v igralnicah v živo lahko naletite na nekaj provizij. Medtem ko številne igralnice v živo ne zaračunavajo provizij za transakcije Visa, lahko nekatere zaračunajo majhen odstotek provizije za depozite. Poleg tega lahko izdajatelj vaše kartice zaračuna provizijo za mednarodne transakcije ali gotovinske predujme. Bistveno je, da se zavedate morebitnih provizij, preden nakažete sredstva na svoj račun v igralnici v živo. Spodaj je tabela, ki opisuje možne stroške, povezane z depoziti Visa:

Vrsta pristojbineOpisTipičen razpon pristojbin
Provizija za polog v igralnici v živoProvizija, ki jo zaračuna igralnica v živo za transakcije Visa0% - 3%
Provizija izdajatelja karticeProvizija, ki jo izdajatelj vaše kartice zaračuna za mednarodne transakcije ali gotovinske predujme1% - 5%
Provizija za pretvorbo valutProvizija za pretvorbo vaše valute v valuto, ki jo podpira igralnica v živo0,5 % - 3 %

Upoštevajte, da se provizije lahko razlikujejo med igralnicami v živo in izdajatelji kartic, zato je pomembno, da preverite njihove pogoje in določila ali se obrnete na njihovo podporo za natančne informacije o vseh veljavnih provizijah.

Vodnik za uporabo darilne kartice Visa v igralnicah v živo
Image

Dvig denarja iz igralnice v živo z Viso

Dvig dobitka iz igralnice v živo uporaba Vise je preprost postopek, ki vam omogoča, da brez težav uživate v svojih nagradah. Najprej se pomaknite do razdelka o blagajni na spletni strani igralnice v živo in izberite možnost dviga. Izberite Visa kot vašo prednostno metodo dviga in vnesite znesek, ki ga želite dvigniti.

Nato vnesite potrebne podatke, kot so številka kartice Visa, datum poteka in koda CVV. Igralnica v živo lahko zahteva tudi dodatne informacije, kot je vaš naslov za izstavitev računa, da preveri vašo identiteto. Ko je vaša zahteva za izplačilo poslana, bo igralnica v živo začela obdelovati vašo transakcijo.

Običajno Umiki vizumov traja od 1 do 5 delovnih dni, da se obdelajo in dosežejo vaš račun. Upoštevajte, da imajo lahko posamezne igralnice v živo različne čase obdelave in nekatere lahko zaračunajo provizije za dvige v igralnici Visa. Pomembno je, da pregledate določila in pogoje igralnice v živo, da razumete morebitne provizije ali omejitve dvigov.

Image

Podprte valute

Visa podpira a širok nabor valut, zaradi česar je odlična izbira za igralce z vsega sveta. Ko uporabljate Viso v igralnici v živo, lahko opravljate transakcije v vaši lokalni valuti ali kateri koli od podprtih valut igralnice v živo. Nekatere najpogostejše valute, ki jih podpira Visa, med drugim vključujejo USD, EUR, GBP, CAD in AUD.

Pri pologu ali dvigu v valuti, ki ni valuta vaše kartice, bo Visa znesek samodejno pretvorila po trenutnem menjalnem tečaju. Upoštevajte, da so lahko s temi transakcijami povezani stroški pretvorbe valut, zato je pomembno, da preverite posebne stroške pri izdajatelju kartice.

Image

Prednosti in slabosti uporabe Visa v igralnicah v živo

Prednosti uporabe Visa

Visa je priljubljeno in priročno plačilno sredstvo za igralce v igralnicah v živo iz več razlogov. Ena pomembna prednost je njegova široka sprejetost; večina igralnic v živo sprejema transakcije Visa, kar olajša iskanje ustrezne igralnice, ki podpira ta način plačila. Poleg tega Visa ponuja hitre in varne depozite, kar vam omogoča, da začnete neposredno igrati svoje najljubše igralniške igre v živo.

Uporaba Vise v igralnici v živo vam omogoča tudi dostop do več iger v živo, vključno z blackjack v živo, ruleta, bakarain poker. Ker je Visa dobro uveljavljen in ugleden ponudnik plačil, ste lahko brez skrbi, saj veste, da so vaše transakcije varne in vaši osebni podatki zaščiteni. Torej, povzeto:

 • Splošno sprejeto v večini igralnic v živo
 • Hitri in varni depoziti
 • Dostop do različnih iger v živo, vključno z blackjackom, ruleto, bakaro in pokrom
 • Zanesljivost, varnost in zanesljivost Visa

Morebitne slabosti igranja na spletnih mestih za igre na srečo Visa

Kljub številnim prednostim ima uporaba Vise v igralnicah v živo nekaj možnih slabosti. Eden od pomislekov je, da vse igralnice v živo ne dovoljujejo dvigov na kartice Visa, zaradi česar boste morda morali najti alternativni način dviga. Poleg tega lahko nekatere igralnice v živo zaračunavajo provizije za transakcije Visa, kar lahko poveča skupne stroške igranja.

Druga možna pomanjkljivost je tveganje prevelike porabe, saj lahko uporaba kreditne kartice povzroči skušnjavo, da bi porabili več, kot ste sprva načrtovali. Da bi zmanjšali to tveganje, je bistveno, da določite proračun za svoje igralniške igre v živo in se ga držite. Nazadnje, transakcije Visa so lahko zavrnjene, če ima vaša banka stroge politike glede spletnih iger na srečo, ki od vas zahtevajo, da poiščete drugo plačilno sredstvo. Če povzamem, nekatere igralnice v živo bi lahko:

 • Nekatere igralnice v živo vam ne dovolijo dviga s kartico Visa
 • Nekatere igralnice v živo lahko zaračunavajo provizije za transakcije Visa
 • Politike bančnih iger na srečo lahko povzročijo zavrnitev nekaterih transakcij Visa
Image

Varnost in varnost pri uporabi Visa v igralnicah v živo

Pri uporabi kartice Visa v igralnici v živo je ključnega pomena, da daste prednost varnosti in varnosti svojih osebnih in finančnih podatkov. Visa izvaja številne ukrepe za zaščito podatkov svojih uporabnikov in zagotavljanje varnega postopka transakcije.

Prvič, Visa uporablja sofisticirano tehnologijo šifriranja, da zaščiti vaše podatke pred nepooblaščenim dostopom med spletnimi transakcijami. To šifriranje zagotavlja, da občutljivi podatki, kot so številke kartic in kode CVV, ostanejo zaupni in jih hekerji ne prestrežejo.

Poleg tega Visa ponuja varen sistem za preverjanje pristnosti plačil, znan kot Verified by Visa, ki vašim spletnim transakcijam doda dodatno raven zaščite. Pri vplačilu ali dvigu v igralnici v živo boste morda pozvani, da vnesete enkratno geslo ali odgovorite na varnostna vprašanja, da potrdite svojo identiteto. Ta korak pomaga preprečiti nepooblaščeno uporabo vaše kartice v igralnicah v živo.

Za dodatno izboljšanje vaše varnosti med igranjem v igralnici v živo vedno izberite ugledno in licenčno platformo, ki uporablja robustne varnostne ukrepe, kot sta šifriranje SSL in zanesljiv sistem požarnega zidu. Tako lahko uživate v varni in prijetni igralni izkušnji.

Image

Bonusi in nagrade v igralnici v živo z Viso

Ko se odločite igrati v igralnici v živo, ki sprejema Visa, boste morda imeli dostop do različnih bonusov in nagrad. Te spodbude lahko izboljšajo vašo igralno izkušnjo in potencialno povečajo vaše dobitke. Nekaj ​​pogostih vrst igralniških bonusov v živo, ki so na voljo uporabnikom Visa, vključuje:

 • Bonus dobrodošlice:Številne igralnice v živo ponujajo bonus dobrodošlice novim igralcem, ki se prijavijo in opravijo svoj prvi depozit z Viso. Ta bonus se običajno ujema z odstotkom vašega začetnega pologa in lahko vključuje brezplačne vrtljaje ali bonus sredstva za igralniške igre v živo.
 • Bonus brez pologa: Nekatere igralnice v živo ponujajo bonus brez pologa za nove igralce, ki se prijavijo s svojo kartico Visa. Bonus brez depozita v igralnici Visa vam omogoča, da preizkusite igralniške igre v živo, ne da bi tvegali svoj denar.
 • Bonus za depozit**:** Igralnice v živo lahko ponudijo bonuse za depozite igralcem, ki uporabljajo Visa za svoje poznejše depozite. Ti bonusi ustrezajo odstotku vašega depozita in lahko zagotovijo dodatna sredstva za igranje igralniških iger v živo.
 • Bonus za vračilo denarja: nekaj igralnice v živo ponujajo bonuse za vračilo denarja uporabnikom Visa. Ta vrsta bonusa povrne odstotek vaših neto izgub v določenem obdobju, kar vam omogoča povrnitev nekaterih izgubljenih sredstev.
 • Nagrade za zvestobo: Igralnice v živo imajo lahko programe zvestobe, ki nagrajujejo igralce, ki dosledno uporabljajo svoje kartice Visa za pologe in dvige. Te nagrade lahko vključujejo ekskluzivne bonuse, hitrejše dvige ali dostop do VIP dogodkov in turnirjev.

Ne pozabite, da ima vsaka igralnica v živo posebne pogoje, povezane z bonusi in promocijami. Poskrbite, da boste prebrali in razumeli te zahteve, kot so zahteve glede stav in omejitve iger, da čim bolj izkoristite bonus ponudbe.

Image

Najboljše alternative Visi za igralnice v živo

Čeprav je Visa splošno sprejeto in zanesljivo plačilno sredstvo za igralnice v živo, boste morda želeli raziskati druge možnosti in poiskati tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Tukaj je primerjava priljubljenih alternativ Visi za depozite in dvige v igralnicah v živo:

Način plačilaPrednostiSlabosti
MastercardSplošno sprejeta, podobna varnost kot VisaNekatere igralnice morda ne dovoljujejo dvigov
PayPalVarne, hitre transakcije, enostaven za uporaboVse igralnice ga ne sprejemajo, lahko se zaračunajo provizije
SkrillHitre transakcije, sprejete v številnih igralnicahMorda boste morali plačati pristojbine, ki jih ne sprejemajo povsod
NetellerVarne, hitre transakcije, splošno sprejeteZaračunajo se lahko provizije, ki so izključene iz nekaterih bonusov
American ExpressVisoke omejitve porabe, program nagrajevanjaManj splošno sprejeta kot Visa, lahko se zaračunajo pristojbine
E-denarnice (npr. ecoPayz)Hiter, varen, enostaven za uporaboNi sprejeto v vseh igralnicah, lahko se zaračunajo provizije
Predplačniške kartice (npr. Paysafecard)Anonimno, enostavno za uporaboBrez možnosti dviga, omejeni zneski pologa
Bančna nakazilaVarne, visoke omejitve depozitovČasi transakcije so počasnejši, morda bodo zaračunani stroški
Kriptovalute (npr. Bitcoin)Anonimno, nizke pristojbine, hitroNi splošno sprejet, nestanovitni menjalni tečaji

Ko izbirate alternativo Visi, upoštevajte dejavnike, kot so hitrost transakcije, provizije, varnost in sprejemanje v vaši najljubši igralnici v živo.

Visa v primerjavi z igralnicami v živo MasterCard 2024
Image

Zgodovina vizumov in prisotnost na trgu

Visina pot se je začela leta 1958, ko je Bank of America v Kaliforniji lansirala program kreditnih kartic BankAmericard. Ta novost je zaznamovala začetek moderne dobe kreditnih kartic. Leta 1970 je bil program BankAmericard prestrukturiran kot neodvisna korporacija, do leta 1976 pa se je preimenoval v Visa. Ta prenova blagovne znamke je bila namenjena ustvarjanju enotnega globalnega plačilnega sistema, ki bi bil priznan in sprejet po vsem svetu.

Z leti se je Visa razvila iz preprostega izdajatelja kreditnih kartic v celovitega ponudnika plačilnih rešitev. Podjetje zdaj ponuja široko paleto izdelkov, vključno z debetnimi karticami, predplačniškimi karticami in elektronskimi plačilnimi storitvami, kot je Visa Direct.

Prisotnost Vise na trgu

Visa je ena izmed najbolj razširjenih in zaupanja vrednih plačilnih metod po vsem svetu, prisotna je v več kot 200 različne države in ozemlja. Z več kot 4 milijardami kartic Visa v obtoku in več kot 150 milijardami transakcij letno.

Prisotnost Vise na trgu ni omejena na tradicionalne bančne in finančne storitve. Podjetje je pomembno prodrlo tudi v svet spletnih transakcij, vključno z e-trgovino, spletnimi storitvami in igralniškimi igrami v živo. Številne igralnice v živo dajejo prednost Visi kot možnosti plačila zaradi njene varnosti, zanesljivosti in široke sprejetosti.

Vloga Vise v industriji igralnic v živo

Medtem ko igralnice v živo postajajo vse bolj priljubljene, je Visa postala priljubljeno plačilno sredstvo za igralce po vsem svetu. Zaradi zavezanosti podjetja varnosti in preprečevanju goljufij, skupaj z njegovo globalno sprejetostjo, je idealna izbira za navdušence nad igralnicami v živo.

Nenehne inovacije in prilagajanje Visi na nenehno razvijajočo se digitalno pokrajino zagotavljajo, da ostaja v ospredju plačilne tehnologije. Podjetje je namenjeno zagotavljanju varnih in učinkovitih plačilnih rešitev, ki ustrezajo zahtevam igralcev in operaterjev igralnic v živo.

Image

Zaključek: Ali bi morali uporabljati Visa v igralnicah v živo?

Po preučitvi različnih vidikov uporabe Vise v igralnicah v živo je jasno, da ta način plačila ponuja več prednosti, vključno s široko sprejetostjo, varnimi transakcijami ter dostopom do različnih bonusov in nagrad. Postopek polaganja in dviga sredstev z uporabo Visa je na splošno preprost, varnostni ukrepi podjetja pa pomagajo pri varovanju vaših osebnih in finančnih podatkov.

Vendar pa je morda treba upoštevati nekaj slabosti. Nekatere igralnice v živo lahko zaračunavajo provizije za transakcije Visa, nekateri igralci pa imajo morda raje anonimnost, ki jo zagotavljajo alternativni načini plačila, kot so kriptovalute ali predplačniške kartice.

Skratka, Visa je zanesljiva in priljubljena izbira za igralce v igralnicah v živo, saj ponuja dobro razmerje med varnostjo, udobjem in dostopnostjo. Če ne želite deliti podatkov o svoji kartici in želite široko sprejeto plačilno sredstvo, je Visa lahko odlična možnost za vas. Če pa iščete več anonimnosti ali hitrejše transakcijske čase, je vredno raziskati zgoraj omenjene alternativne načine plačila, da poiščete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Prikaži več

Kako narediti pologe in dvige z Viso v igralnicah v živo

Kako narediti pologe in dvige z Viso v igralnicah v živo

Ne bi smelo presenetiti, da je Visa med izjemno priljubljenimi načini plačila v igralnicah v živo, glede na to, kako pogosta in zaupanja vredna je med spletnimi hazarderji. Ta vodnik vas bo vodil skozi osnove uporabe kartice Visa za financiranje računa in dvig dobitkov v najboljših igralnicah v živo, ki sprejemajo kartico Visa. Potopimo se noter!

Visa v primerjavi z igralnicami v živo MasterCard 2024

Visa v primerjavi z igralnicami v živo MasterCard 2024

Uporaba zanesljive možnosti plačila je ključnega pomena za pozitivno izkušnjo stav v igralnici v živo. Kar zadeva spletne igre na srečo, sta Visa in MasterCard dve najpogosteje sprejeti plačilni metodi. Vendar pa je pred dokončno odločitvijo ključnega pomena razumeti podobnosti in razlike med tema dvema plačilnima velikanoma. Da bi vam pomagali pri poučeni izbiri kreditne kartice za spletne igre na srečo za stave v igralnici v živo, bo ta esej primerjal in primerjal Visa in MasterCard glede obdelave plačil, transakcijskih stroškov in varnostnih funkcij. Zdaj je čas za primerjavo Visa in MasterCard za uporabo v igralnicah za pravi denar.

Vodnik za uporabo darilne kartice Visa v igralnicah v živo

Vodnik za uporabo darilne kartice Visa v igralnicah v živo

Predstavljajte si vznemirjenje ob igranju svojih najljubših igralniških iger v živo brez težav z zapletenimi načini plačila ali skrbi glede varnosti. Darilne kartice Visa ponujajo idealno možnost za spletne igralce, saj zagotavljajo nemoten in zaščiten način financiranja vaših igralniških izkušenj v živo. S široko sprejetostjo in preprosto uporabo so te predplačniške kartice hitro pridobile priljubljenost med ljubitelji igralnic v živo.

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Ali lahko uporabljate kartico Visa za igre na srečo?

Da, kartice Visa so splošno sprejete v številnih igralnicah v živo za pologe in dvige. Vedno preverite plačilne metode igralnice, da potrdite, ali sprejemajo kartice Visa.

Kako uporabljate predplačniško Visa v igralnici v živo?

Če želite uporabiti predplačniško kartico Visa v igralnici v živo, se preprosto registrirajte v igralnici v živo, pojdite na razdelek z depoziti in izberite Visa kot način plačila. Vnesite zahtevane podatke o kartici, vključno s številko kartice, datumom veljavnosti in kodo CVV, skupaj z zneskom pologa in potrdite transakcijo.

Ali so plačila v igralnici Visa v živo varna?

Plačila v igralnicah Visa v živo so na splošno varna, saj uporabljajo več plasti varnosti, kot je šifriranje SSL, preverjanje pristnosti 3D Secure in spremljanje transakcij. Vendar pa je ključnega pomena, da igrate v uglednih in licenciranih igralnicah v živo, da zagotovite najvišjo raven varnosti.

Katera spletna mesta za igre na srečo sprejemajo darilne kartice Visa?

Številna spletna mesta za igre na srečo sprejemajo darilne kartice Visa za depozite. Ker te darilne kartice delujejo kot predplačniške kartice Visa, jih lahko uporabljate podobno. Vedno preverite sprejete načine plačila na spletni strani igralnice v živo, preden poskusite nakazati z darilno kartico Visa.

Koliko časa traja nakazilo v igralnicah Visa v živo?

Depoziti s karticami Visa so običajno obdelani v trenutku, kar vam omogoča, da skoraj takoj začnete igrati svoje najljubše igralniške igre v živo. Vendar pa lahko v nekaterih primerih traja nekaj minut, da je transakcija odobrena in se sredstva prikažejo na vašem računu igralnice v živo.

Katere igralniške igre v živo lahko igram v igralnicah s pravim denarjem?

pri igralnice v živo za pravi denar, lahko igrate široko paleto igralniških iger v živo, vključno z igralnimi avtomati, namiznimi igrami (kot so blackjack, ruleta in bakara), video poker, igre z delivci v živo in posebne igre (kot so bingo, keno in praskalke).

Ali obstajajo kakršni koli stroški, povezani z uporabo kartice Visa v igralnici v živo?

Nekatere igralnice v živo lahko zaračunajo majhno provizijo za obdelavo transakcij s kartico Visa, druge pa ne. Poleg tega lahko izdajatelj vaše kartice za transakcije iger na srečo zaračuna provizijo za gotovinski predujem. Vedno preverite razdelek o bančništvu v igralnici v živo in določila in pogoje vaše kartice, da boste seznanjeni z morebitnimi stroški.

Kakšne so omejitve pologov in dvigov za plačila v igralnici Visa v živo?

Omejitve pologov in dvigov za plačila Visa se razlikujejo glede na igralnico v živo. Na splošno se minimalni znesek depozita giblje od 10 do 20 dolarjev, najvišji pa lahko znaša nekaj tisoč dolarjev. Omejitve dvigov se lahko razlikujejo, zato je nujno, da preverite določila in pogoje igralnice v živo za posebne informacije.

Koliko časa traja dvig sredstev s kartico Visa?

Časi dviga s kartico Visa se lahko razlikujejo glede na igralnico v živo in izdajatelja kartice. Na splošno traja od 1 do 5 delovnih dni, da se sredstva prenesejo na vašo kartico Visa, potem ko igralnica v živo odobri vašo zahtevo za dvig.

Kakšne so alternative Visi za plačila v igralnici v živo?

Če za plačila v igralnici v živo ne želite uporabljati kartice Visa, je na voljo več možnosti, vključno z Mastercard, American Express, e-denarnicami (kot so PayPal, Skrill in Neteller), bančnimi nakazili, kriptovalutami in drugimi možnostmi predplačniške kartice ( kot je Paysafecard).