10 igralnic v živo, ki uporabljajo Wallet One za varne depozite

WalletOne je digitalni plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča pošiljanje denarja drug drugemu. Posamezniki lahko tega ponudnika uporabljajo tudi za plačevanje različnih izdelkov in storitev. Uporabniki lahko pošiljajo denar tudi na druge plačilne sisteme, kot so Yandex, Qiwi in druge, ter dvigujejo gotovino pri bankah.

Njegova razpoložljivost v več kot 60 državah in nič stroškov za večino transakcij uvrščajo Wallet One med najbolj priljubljene načine plačila v igralnicah v živo. Običajno imajo najboljše igralnice v živo veliko možnosti plačila; tako lahko uporabniki zlahka najdejo WalletOne. Ko se igralci prijavijo, so na voljo tudi denarni bonusi.

O WalletOneDepozit z WalletOne v igralnicah v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

O WalletOne

WalletOne je večvalutni račun in ponudnik denarnih nakazil, ki ponuja spletne in spletne plačilne storitve. Od svoje ustanovitve leta 2007 ima zasebna korporacija svoj sedež v Londonu v Združenem kraljestvu.

Več kot 12 milijonov ljudi uporablja mednarodni plačilni sistem s 500 milijoni točk za polnjenje. WalletOne ima med drugim 14 čezmorskih pisarn v Rusiji, ZDA, Ukrajini, Južni Afriki, Zambiji, Gruziji, Latviji, Poljski, Moldaviji, Belorusiji, Kazahstanu, Tadžikistanu in na Kitajskem.

Silvervale Alliance LLP je lastnik blagovne znamke in programske opreme WalletOne. Igralci lahko e-denarnice WalletOne napolnijo z gotovino, karticami ali bančnim nakazilom. Stranke ga lahko uporabljajo za plačevanje računov, polnjenje telefonov in pošiljanje denarja. Uporabniki lahko uporabljajo spletni vmesnik WalletOne ali mobilno aplikacijo za spletno nakupovanje in plačevanje igralnice v živo.

Načini plačila, ki jih zagotavlja WalletOne

WalletOne je vreden zaupanja način depozita v igralnici v živo zaradi svojih robustnih, varnih in hitrih funkcij obdelave plačil. Igralci lahko nakažejo denar iz svojih profilov WalletOne na posamezne spletne igralniške račune z uporabo e-pošte, SWIFT nakazil ter kartic Visa in MasterCard.

Ta e-denarnica je možnost v več valutah, ki strankam omogoča plačilo blaga in storitev, polnjenje svojih računov in dvig denarja kjer koli. Agregator plačilnega sistema spletne trgovine uporabnikom ponuja preko sto možnosti plačila.

Zagotavljajo dragocena orodja za bistvene vpoglede in analitiko. Plačilni terminali so globalna paketna rešitev za terminalske sisteme, ki vključujejo možnosti obdelave in prodajnega mesta. Končno, White Label je rešitev na ključ za e-denarnice, zbiralnike plačilnih sistemov, elektronski denar, terminale in loterijske aplikacije.

Depozit z WalletOne v igralnicah v živo

Stranke lahko to tehniko uporabljajo za plačilo in dvig denarja v večini igralnic v živo. Uporabniki denarnice lahko nakažejo le preko plačilnih terminalov, blagajn in navedenih bančnih kartic. Terminala Paybox in Expresspay sta dva primera plačilnih alternativ WalletOne, ki se pogosto uporabljata.

Stranke naj začnejo z izbiro elektronske denarnice v vrstici "DRUGO" pri polaganju na teh terminalih. Nato bodo izbrali zavihek WalletOne, nato pa na odprti strani WalletOne. Za vnos mobilnih telefonskih številk se uporablja mednarodni format. Da bi uporabniki zaključili postopek transakcije, morajo unovčiti denar, ki ga potrebujejo, in še enkrat preveriti, ali so podatki, ki so jih dali, veljavni.

Kako narediti neposreden depozit z WalletOne

Igralci morajo najprej ustvariti dva računa za uporabo te možnosti plačila. Prvi je za račun WalletOne, drugi pa za spletno mesto za igre, ki sprejema WalletOne. Postopek registracije je preprost. Uporabniki morajo za uporabo plačilnega sistema najprej predložiti svojo telefonsko številko ali elektronski naslov.

Naslednji korak je ustvariti vir financiranja za ta račun. Izbirate lahko med različnimi metodami in valutami, vključno z ameriškimi dolarji, evri in rublji.

Po tem bo uporabnik pripravljen vložiti denar. Če želite začeti postopek nakazila, se igralci pomaknejo na bančni razdelek igralnice, kjer so pozvani, da posredujejo podatke o svojem računu WalletOne. Sredstva bodo takoj bremenjena z računa WalletOne in prenesena na igralnica z igrami v živo račune, ko uporabniki oddajo zahtevo za depozit.

Časi prenosa in omejitve WalletOne

Čeprav lahko nekatere igralnice nalagajo omejitve, lahko igralci naložijo kolikor želijo z WalletOne. Minimalni znesek pologa se razlikuje za vsako igralnico. Največji znesek depozita, ki ga lahko igralci naredijo, je določen tudi glede na igralnico, v kateri igrajo. Z vplačilom ali dvigom v igralnici ni stroškov. Vendar pa lahko pri polnjenju stanja WalletOne veljajo skromne provizije. Znesek bremenitve je določen z načinom depozita, ki ga uporabnik izbere.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak