Prestige Live Roulette

Prestige Live Roulette
Fiona Gallagher
ReviewerFiona GallagherReviewer
WriterLuka NovakWriter

Prestige Live Roulette

Playtech je za ta naslov igre izbral ime Prestige Roulette, ker so želeli vzbuditi glamur. V igralnicah v živo, ki imajo to funkcijo, se igralec počuti kot VIP. To je posledica dejstva, da dobijo izkušnjo ena na ena s trgovcem v zasebnem okolju. Prestige Roulette je izšla leta 2015 in postala priljubljena kmalu po izidu. Delno zahvaljujoč kakovosti pretakanja HD slik in prijaznim prodajalcem še naprej vzdrži. Medtem ko se nekatere igre te vrste odločajo za statično kinematografijo, tukaj ni tako. Več kotov kamere pomaga, da je akcija videti bolj razburljiva.

Splošne informacije

Ime igre

Prestige Live Roulette

Ponudnik iger

Playtech

Vrsta igre

ruleta

Pretočno iz

Latvija

Kako igrati Playtech Live Prestige Roulette

Tako kot vsak drug igra v živo, je bistveno razumeti pravila igre. Kot vse igre z ruleto je tudi zmaga odvisna od naključja. Do Roulette Prestige Live Roulette lahko dostopate na več platformah, kanalih in igralnice v živo. Vsaka igra se pretaka iz zasebne sobe, ki učinkovito uporablja neonsko razsvetljavo. Včasih igralci niso zainteresirani za ogled mize. To bi bila težava pri starejših igrah rulete in bi lahko pokvarila izkušnjo. Vendar Prestige Live Roulette daje uporabnikom možnost, da skrijejo mizo in se namesto tega osredotočijo samo na pogled na kolo in gostitelja igre. Na voljo so celo počasne ponovitve.

Igralci, ki jih zanima takojšnji dostop, ne bodo razočarani. Ni vam treba prenesti dodatne programske opreme. Vendar pa bodo uporabniki tabličnih računalnikov morda morali imeti nameščeno aplikacijo igralnice v živo. Lahko pa jo predvajajo tudi prek spletnega brskalnika. Igra je bila zasnovana s kombinacijo HTML5 in flash tehnologije. Z močno povezavo se bo naložil takoj.

Pravila igre

Kot vsi drugi naslovi rulete, je cilj izbrati številko, barvo ali odsek, za katerega igralec predvideva, da bo žogica pristala. Ko se igra prvič zažene, se na zaslonu prikaže trgovec v neonskem okolju poleg kolesa. Žogo spustijo v kolo, ko igralec zaključi svojo stavo. Sporočijo, ko stave niso dovoljene. Če žoga pristane tam, kjer je igralec napovedal, zmagajo. Pravila so izjemno preprosta.

Po lastnostih je Prestige Live Roulette v skladu s tistimi, ki jih najdemo v standardnih evropskih igrah na kolesih. Prisotna so vsa glavna pravila za to vrsto. Obstaja nekaj odstopanj v tem, da trgovci običajno aktivno spodbujajo interakcijo. To je zasnovano tako, da izboljša izkušnjo iger na srečo. Nekateri uporabniki bodo morda ugotovili, da njihova internetna povezava ne more vzdržati kakovosti pretakanja videa. Če je tako, ga imajo možnost znižati v svojih nastavitvah.

Na zaslonu se nahajajo številni zavihki. Igralca obveščajo o zgodovini žoge in statistiki igre. Na nadzorni plošči so prikazani apoeni žetonov, klepet, podrobnosti o zmagi in možnosti kota kamere. Omejitve stavnih stav se gibljejo od 5.00 do 25.00. Rob hiše je 2,70 %.

About the author
Fiona Gallagher
Fiona Gallagher
About

Z irskim šarmom in smislom za kritično analizo je Fiona Gallagher postala zaupanja vreden glas LiveCasinoRank za nepristranske ocene. Fiona privablja igralce s svojimi iskrenimi povratnimi informacijami in očarljivim pripovedovanjem zgodb, zato je svetilnik, ki vodi igralce v širnem morju izbir igralnic v živo.

Send email
More posts by Fiona Gallagher

Hitra dejstva o igralnici

Programska opremaProgramska oprema (1)
Playtech
Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024

Novice