Igrajte Dragon Tiger AGQ Vegas Asia Gaming v živo danes – osvojite pravi denar

Po uspehu AGIN je naslednja platforma AGQ, ki ponuja podoben izbor najboljših igralniških iger v živo. Izdelek je namenjen vsem vrstam igralcev in je široko razširjen po različnih mizah. Asia Gaming je med znanimi razvijalci programske opreme za igralniške igre v živo z močno prisotnostjo na trgu v in okoli jugovzhodne Azije.

Igralci, ki želijo preizkusiti srečo v igralniških igrah v živo, bodo cenili, da so azijski agenti glavni trgovci in ne tipični Evropejci. Asia Gaming je na novo izumil segment do te mere, da je spletno mesto zdaj odpiralo oči v smislu igralnic v živo in zagotavljanja drugih produktov iger na srečo na obsežnem azijskem trgu. Današnje najboljše igralnice v živo se močno zanašajo na igre, ki jih nudijo predvsem njihovi razvijalci.

Kaj je Dragon Tiger AGQ Vegas?Kako igrati Dragon Tiger AGQ VegasDragon Tiger AGQ Vegas Izplačila
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Dragon Tiger AGQ Vegas?

Igra Live Dragon Tiger AGQ Vegas je iz Azije, natančneje iz Kambodže. Domneva se, da izvira tam, vendar se je od takrat razširila po vsej Aziji in širše. Dragon Tiger AGQ, tako kot baccarat, uporablja šest ali osem krovov kart. Vsak krog je tekmovanje z dvema rokama ena proti drugi. Krogi so hitri in ne odvračajo pozornosti od osnovne teme igre.
veliko ponudniki spletnih igralnic v živo začinite s stranskimi stavami. Asia Gaming, vendar ohranja preprostost in tradicionalen koncept igre.

To je med najbolj preprostimi igre, ki so na voljo v uglednih igralnicah z živimi trgovci. Spletna postavitev je tako dobro oblikovana, da vzbuja občutek fizične klasične igralnice. Zaradi svoje preprostosti in privlačnosti je primeren tako za amaterske kot za izkušene igralce.

Kako igrati Dragon Tiger AGQ Vegas

Ko kazino igra v živo obremenitve, poziv obvesti igralca, da izbere sedež poleg drugih igralcev. Live Dragon Tiger AGQ Vegas ima mizo z osmimi sedeži in ogromen prostor za stave. The Vloga igralniškega trgovca v živo je, da gosti igro v imenu igralnice; ne sodelujejo v dejanskem igranju/tekmovanju. Krupje ne naredi nič drugega kot deli karte in nato na koncu vsakega kroga razglasi zmagovalca. Na mizi se zmaj in tiger pomerita za po eno karto. Igralci ugibajo, katera karta razkrije višjo vrednost ali pa se bodo po razkritju izkazali enaki.

Možne so tri stave: zmaga zmaja, zmaga tigra in izenačenje. Da bi razumeli razvrstitev kart, morajo igralci najprej razumeti, da ima kralj najvišjo vrednost točk. Vrednost asa je nič, zaradi česar je najnižje uvrščena karta. Igralci morajo staviti svoje stave v 25 sekundah. Delovalec nato razglasi kartico, ki pripada vsaki roki.

Zmaga katere koli posamezne igre izplača celo denar. Po drugi strani pa se stave za izenačenje izplačajo po kvoti 1:8. Če igralec stavi na zmago zmaja ali tigra in pride do izenačenja, prejme polovico svoje stave nazaj.

Pravila Dragon Tiger AGQ Vegas

V vsakem krogu delilec izvleče dve karti. Cilj je predvideti, katera karta dobi višji rezultat: zmaj ali tiger. Če igralec verjame, da bo Zmaj zmagal, lahko stavi na Zmajev kvadrat. Podobno, če verjamejo, da bi Tiger zmagal, stavijo na desno stran Tiger-kvadrat. Na voljo sta tudi kravata in stava za kravato.

Dragon Tiger AGQ Vegas Izplačila

Optimalno RTP za glavno stavo Zmaj/Tiger je 96,27 odstotka. V igri lahko igralci položijo štiri različne stave:

  • Višje/nižje stave lahko položite na Dragon High in tudi na Tiger High. Če se razdeli 8 kart, igralec osvoji Dragon High in Tiger High. Če se da 7 ali manj, izgubijo. Stavijo lahko tudi na Dragon Low, ki bo potekal s Tiger High. Če se deli 6, osvojijo Dragon low in Tiger high. Če se jim dodeli 7 navzgor, so izpadli.

  • Izenačena stava: dodatna stranska stava, ki jo lahko igralec igralnice v živo položi na karto zmaja ali tigra, da imata enak rang, ne glede na barvo. Če se krog igre konča z neodločenim izidom, medtem ko so vložili isto stavo, prejmejo 50 % prvotne stave nazaj. V tem primeru izenačenje povzroči izplačilo 11:1.

  • Izenačena stava: še ena dodatna stranska stava. Ugotovljeno je, da imajo karte zmaja in tigra enako barvo plus.

  • Če je igralec dal izenačeno stavo v enaki barvi in je ta ugodna, prejme 50 % svoje stave nazaj. V tem primeru se izenačena stava izplača 50:1.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak