Igrajte Grand Roulette v živo danes – osvojite pravi denar

V Grand Roulette bodo igralci našli dobro opremljene trgovce v živo v vrhunskih studijskih okoljih. Osupljiva 3D igra omogoča navdušencem igralnic v živo, da stavijo z možnostjo zmage. To je nekaj, kar je najbližje igranju prave rulete iz udobja lastnega kavča. Stave na Grand Roulette ne bi mogle biti enostavnejše s prijaznim uporabniškim vmesnikom (UI), ki vsebuje postavitev igre, dirkališča in žetone. Na virtualni postavitvi je dovoljeno več stav za dodeljeni čas. Zmagovalne stave se razkrijejo, ko delilec v živo zavrti kolo in izstreli žogo. Z dovoljenjem dvojnega načina igranja na mizi Grand Roulette lahko igralci komunicirajo drug z drugim v elegantnem vzdušju igralnice v živo. To je možno tako na osebnih računalnikih kot na mobilnih napravah.

Splošne informacijeKako igrati pristno igralno veliko ruleto v živo
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Splošne informacije

Ime igre

Velika ruleta v živo

Ponudnik iger

Pristno igranje iger

Vrsta igre

ruleta

Pretočno iz

Romunija

Kako igrati pristno igralno veliko ruleto v živo

Authentic Gaming ponuja 97,3 % donos igralcu za veliko ruleto v živo. Igra vključuje evropsko kolo rulete z eno ničlo (0) in 36 drugimi številkami. Številke so razdeljene na rdeče in črne kvadratke za zunanje stave. Poleg statistike vmesnik Grand Roulette prikazuje vroče in hladne številke, vključno z zunanjimi stavami, ki so zmagale v zadnjih 250 krogih. Z zvočnimi učinki v ozadju in kakovostno grafiko v igralnicah v živo, ki ponujajo Grand Roulette, ni nikoli dolgočasno. Takole potekajo stave v igri:

  1. Izberite vrednost kovanca in ga postavite na eno ali več številk na plošči Grand Roulette ali stavite na črno ali rdečo barvo.
  2. Ena sama stava lahko zajema različne številke. Prav tako je mogoče staviti na eno številko.
  3. Če želite znižati stroške stav, stavite na več številk. To pa lahko zmanjša potencialno izplačilo.
  4. Trgovec bo zavrtel kolo in žogica bo pristala na zmagovalnih številkah.
  5. Delitelj izloči izgubljene stave in igralci začnejo naslednji krog minuto pozneje.

Pravila igre

Igralci se morajo seznaniti s pravili igralniške igre v živo. Za Grand Roulette je nujna uporaba več kamer ali klasičnega pogleda. Dinamika Grand Roulette je vložke razdelila na dva; notranje in zunanje stave. Zunanje stave predstavljajo polovico ali tretjino rulete, medtem ko so notranje stave lahko poljubno število od ena do šest. Zunanje stave ponujajo najboljše možne kvote. Stavni zneski so lahko od 0,2 do 5.000 USD. Če žogica pristane na predvideni številki, igralec zmaga dvakrat toliko, kot je njegov vložek.

Barve in številke Grand Roulette imajo lahko poseben vzorec, zaradi česar je lažje napovedati naslednjo potezo. Žogica se lahko postavi na zeleno barvo ali številko 0. To pomeni zmago, ki je trikrat večja od stave. Novi in obstoječi igralci ne bi smeli oklevati, da bi zgrabili bonus funkcije. Nekateri bonusi ne zahtevajo pologa, kar omogoča začetnikom, da brez tveganja izpopolnijo svoje veščine. Spet ima Grand Roulette v živo funkcijo jackpota s potencialno velikimi dobitki.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak