Igrajte XL ruleto v živo danes – osvojite pravi denar

Authentic Gaming je leta 2021 lansiral Live XL Roulette na igralniško sceno v igralnicah v živo. Čeprav je ruleta XL Live Roulette podjetja Authentic Gaming še vedno ruleta v svojem jedru, ponuja redko najti spektakel zabave. Ta igra ponuja celovito izkušnjo delilcev v živo, ki poskrbi za različne potrebe igralcev rulete. Tradicionalni način na primer odvzame množitelj iz igre, kar omogoča igralcem, da uživajo v običajnem občutku rulete (minus množitelji). XL ruleta ima razburljiv preobrat; množitelji ponujajo igralcem redko možnost, da povečajo svoje neposredne številke. Ta igra ima tudi štiri načine igranja, pri čemer vsak poveča tveganje in pričakovano izplačilo pri neposrednih stavah.

Splošne informacijeKako igrati Authentic Gaming's Live XL Roulette
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Splošne informacije

Ime igre

XL ruleta v živo

Ponudnik iger

Pristno igranje iger

Vrsta igre

ruleta

Pretočno iz

Evrope

Kako igrati Authentic Gaming's Live XL Roulette

Nič ni presenetljivo, kako deluje Live XL Roulette. Kdor je že igral ruleto v živo, ne bi smel imeti težav z igranjem Live XL Roulette. Toda v korist novih igralcev, ki šele začenjajo igrati ruleto v živo v spletnih igralnicah, želi ta zapis osvetliti delovanje XL Roulette. Tukaj je razčlenitev igralnega procesa med igranjem igre:

  • Izberite način igranja. Ob izbiri načina igranja lahko igralci izberejo možnost »Stavi vse« ali »Naravno«, odvisno od vrste stave.
  • Naslednji korak je dajanje stav. Igralci imajo tukaj tri možnosti; uporabite funkcijo Stavi vse, da položite stavo na vse zaporedne številke. Funkcije Straight Up pretvorijo katero koli notranjo ali zunanjo stavo v naravno stavo, poleg tega lahko igralci položijo notranje ali zunanje stave. Omeniti velja, da so samo direktne stave kvalificirane za množitelje.
  • Ko se stavni čas izteče, se začne izbira srečne številke, generator naključnih številk (RNG) pa izbere do 11 številk in vsaki dodeli množitelj.
  • Žogica se spusti na kolo, pri čemer se igralni krog konča, ko leži v žepu.
  • Izplačila so izvedena in rezultati so prikazani. Izplačila za vse stave so podobna tistim, ki se izplačajo na standardni evropski ruleti, razen pri neposrednih stavah.
  • Ko so vse stave poravnane, se začne naslednji krog

Pravila igre

Tako kot pri vseh igre v živo, je bistveno razumeti vsa pravila. Kot pri večini različic rulete v igralnice v živo, pravila Live XL Roulette so preprosta. Ta pravila so običajno prikazana na pozdravnem zaslonu, preden se igralci preselijo v studio, da bi uživali v akciji. Za igranje igralec začne tako, da položi žetone na želeno stavo (zunaj ali znotraj), preden pritisne gumb za vrtenje.

V bistvu izčrpen igralni postopek, ki ga ponuja igra, skrbi za potrebo po dolgotrajnih pravilih. In glede na to, da bo delilec v živo na vrhu, igralec potrebuje le, da se seznani z različnimi vrstami stav v Live XL ruleti. Pravilo igre je mogoče povzeti na naslednji način:

  • Igralci morajo izbrati notranjo ali zunanjo stavo za mizo
  • Igralci izberejo srečno številko, ko so odigrane vse stave
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak