Igrajte Multiplay Blackjack danes v živo – osvojite pravi denar

Multiplay Blackjack Live je visokokakovostna igra blackjack za trgovce v živo, ki se osredotoča na zagotavljanje različnih alternativ igralcem. Vsebuje najmanj sedem stranskih stav, ki bi morale zadovoljiti tudi najbolj zahtevne igralce.

Poleg tega ima igra enako uglajenost in eleganco, kot jo lahko zagotovijo samo vrhunski ponudniki programske opreme za igralnice v živo. Studio je nedvomno generičen in je podoben večini konkurenčnih igralniških iger v živo. Ti studii imajo strokovno usposobljene fantastične in dobro obveščene igralnice v živo. Kljub pravilom blackjacka Common Draw opravljajo fantastično delo in pritegnejo množico.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Multiplay Blackjack Live?

Multiplay Blackjack Live by Pristno igranje iger je namizna igra s kartami v živo, ki je bila izdana leta 2021. Igra ponuja minimalno stavo 1 $ in največ 5.000 $. Kot spletna različica blackjacka v živo s številnimi potencialnimi stranskimi stavami lahko igro igrate na namizju in mobilniku. Vsak igralec ima med igro enako roko igra v živo ampak sprejema svoje odločitve.

Ne bi smeli biti pomisleki, če kdo ne pozna standardnih pravil žrebanja blackjacka. Ta konfiguracija pomeni, da v igri ni omejenih sedežev. Namesto tega so vsi udeleženci deležni iste karte, vendar se lahko sami odločajo. Pravila in mehanika skupnega žrebanja so odgovorni za neomejeno število sedežev in poceni stavne minimume.

Kako igrati Blackjack za več igralcev v živo

Igralci izberejo eno od različnih vrednosti kovancev, da položijo stavo na katero koli glavno ali stransko stavo, ki jo želijo igrati. Udeleženci teh najboljše igralnice v živo morajo svoje vložke dobro zaključiti, preden se izteče stavni časovnik.

Gostitelj začne risati karte in jih odlagati na mizo. Igralci in delilec igralnice v živo prejmejo dve karti. Ena delivčeva karta je obrnjena z licem navzgor, kar omogoča udeležencem, da načrtujejo svoje naslednje poteze. Igralci lahko udarijo, stojijo, podvojijo ali razdelijo vsako roko, ko so izpolnjene vse okoliščine. Glede na to, kaj posamezniki dosežejo, se lahko izvlečejo dodatne karte.

Delitelj razkrije svojo drugo karto, ko udeleženci končajo z igranjem kart. Po potrebi lahko izvlečejo tudi več kart. Cilj udeležencev je zmagati v krogu z enaindvajsetico. Ko nobena ekipa ne doseže natanko enaindvajset, zmaga ekipa z najbližjim rezultatom. Več kot enaindvajset povzroči propad, kar pomeni izgubo. Ko imata igralec in delilec enak vsota, se krog konča z neodločenim rezultatom.

Pravila Blackjack za več igralcev v živo

Multiplay Blackjack v živo uporablja standardna načela žrebanja. Za igranje blackjacka je treba določiti primarni vložek, stranske stave pa so neobvezne. Ob koncu stavnega obdobja delilec položi štiri karte na mizo. Dve karti sta za igralce obrnjeni navzgor, delilec pa dobi eno obrnjeno navzdol in eno obrnjeno navzgor.

Za zmago mora biti posamezna roka bližja enaindvajsetemu kot delivec. Prav tako imajo posamezniki običajne možnosti Hit, Stand, Double ali Split.

Vsi igralci uporabljajo karte, ki jih vidijo, in klici so neodvisni. Svojo obstoječo kombinacijo lahko "zaklenemo" tako, da stojimo in čakamo, da delilec razkrije in razreši karte. Drugi udeleženci se lahko odločijo za Hit za drugo kartico. Karte, ki jih delilec pokaže potem, ko igralci pritisnejo "Stand", ne veljajo zanje.

Na kateri koli 17 mora delilec potegniti do 16 in stati. Vsako kombinacijo je mogoče podvojiti, posamezniki pa lahko nato izvlečejo samo še eno karto. Delitev je dovoljena na katerem koli paru; vendar pa asov ni mogoče dvakrat razdeliti. Zgodnje izplačilo je na voljo tudi na določenih mizah, odvisno od igralnica v živo ena igra v.

Kaj je ključnega pomena?

Igralci lahko preskočijo vse stranske stave za igranje klasičnega blackjacka. Vendar pa lahko igrate stranske stave namesto glavnih stav, ko si želite hitro prislužiti veliko zmago. Način igranja igre določa, kako spremenljiva je izkušnja.

Ker je Multiplay Blackjack prvi izlet podjetja Authentic Gaming v igre blackjacka, ima trenutno samo eno aktivno mizo. Trgovci govorijo samo angleško. Obstaja pa tudi več dodatnih jezikov, ki jih lahko uporabniki izberejo kot jezik vmesnika.

Izplačila v živo za Blackjack za več igralcev

Pri igranju stranskih stav za Blackjack za več igranja morajo igralci vedeti, da je RTP nizek. Po drugi strani imajo glavne stave na blackjack RTP 99,29 %, zaradi česar so varnejša alternativa za igranje. Blackjack dobite izplačilo 3:2, medtem ko navadni dobitki izplačilo 1:1. Za zmago v blackjacku mora biti skupno število prvih dveh kart igralcev 21.

Osnovni samodejni pristop je še ena zanimiva značilnost igre. Temeljna strategija blackjacka se uporablja za spodbujanje igralcev k sprejemanju odločitev. Ko se igralec ne premika dovolj hitro, igra v živo osnovno strategijo blackjacka. Tudi, ko igralec prekine povezavo, se zgodi ista stvar.

Čeprav so stranske stave ključni del večigralnega Blackjacka, je primarna stava najmočnejša v vsaki igri blackjacka v živo. Kar zadeva stopnje RTP, so stranske stave v Multiplay Blackjack podoptimalne. Najboljši izbori so verjetno Lucky Lucky, Perfect Pairs in Lucky Ladies. Kot vedno se je treba držati stran od zavarovalne stave. Skoraj nobena situacija ne upravičuje nakupa zavarovanja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak