Najnovejša športna stavnica v Iowi iz Bally's interactive

Bally

2021-08-07

Ethan Tremblay

Športne stave je verjetno najbolj priljubljena oblika iger na srečo, kjer lahko stavimo na izid športnega dogodka. To je tudi najstarejša oblika stav. Domneva se, da so športne stave nastale v stari Grčiji pred več sto leti.

Najnovejša športna stavnica v Iowi iz Bally's interactive

Toda z nedavnim napredkom tehnologije in spletnih igralnic v živo je to med ljudmi postalo še bolj priljubljeno. Nekaj najboljših spletnih igralnic ponujajo podobne dogodke in športne stavnice za ljudi. In Bally's interactive je 29. junija 2021 končno objavil svojo najnovejšo športno stavnico v zvezni državi IOWA.

Tej športni stavnici so spremljali po njihovem zadnjem mesecu kosila na bally stavi v Koloradu. Sklenili so plodno partnerstvo z Elite casino resorti in izkoristili dostop do trga, da bi to omogočili.

Aplikacija Bally bet za stranke

Ponujajo aplikacijo za stave, ki vsem ljubiteljem športa omogoča dostop do različnih inovativnih funkcij. In najbolj priljubljena med njimi je možnost stav za vse večje športe.

Vsi igralci lahko pridobijo tudi žetone ali točke v valuti v aplikaciji s stavami na različne športe. Te žetone je mogoče pozneje unovčiti za kakršno koli obliko maloprodaje, jedilnice ali celo igranja iger v igralnicah Bally's po vsej državi.

Država IOWA je od začetka leta 2019 legalizirala športne stave. Podjetje je zelo veselo, da izkoristi to priložnost v korist tako podjetja kot tudi igralcev, ki iščejo platformo za svoje stave.

The Bally bet app je še vedno v fazi testiranja in izpopolnjevanja v kosilu IOWA. Aplikacijo lahko prenesejo igralci tako v zvezni državi IOWA kot v Koloradu na obeh večjih mobilnih platformah. To pomeni, da lahko tako uporabniki Android kot IOS uživajo v stavah iz svojih pametnih telefonov.

Poleg tega imajo igralci možnost, da obiščejo namizno spletno mesto in od tam tudi oddajo stave.

Cilj te športne stavnice v IOWA je predstaviti ljubitelje športa Iowa z novim in ustvarjalnim načinom stav. Ta program si prizadeva prinesti sodelovanje in več interakcije. Kot eden največjih mejnikov širitev mobilnih športnih stav osvetljuje industrijo.

In do konca leta 2022 bo v drugih zveznih državah več kosil s športnimi stavnicami iz Bally's interactive.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita