Kaj ponujata partnerstvo Vivo Gaming in BetConstruct

Betconstruct

2019-09-10

V poslu se lahko zgodi vse. Za nekatere je presenečenje, da je posel med BetConstruct in Vivo Gaming eden najnovejših dogodkov na področju spletnih iger. BetConstruct je uveljavljen igralec na sceni iGaming. Dodajanje Vivo Gaminga v enačbo bo nedvomno povečalo njihove poslovne možnosti.

Ta dva igralna velikana imata na krovu vsak nekaj drugega. Zlasti BetConstruct bo prinesel svoj obsežen katalog iger. Po drugi strani pa bo Vivo Gaming prinesel svojih več kot 20 iger z delivci v živo. Če pogledamo kombinirano ponudbo, ki jo ponujata ta dva igralna velikana, se igralci čaka prava poslastica.

Kaj je na kocki?

Ta posel naj bi bil eden najvidnejših in najkoristnejših v industriji iGaming. V bistvu takšna ureditev zahteva resna prizadevanja podjetij. Ta pogodba bo omogočila integracijo bogatega kataloga namiznih iger in tistih na HTML 5.

Na podlagi svojih individualnih izjav bodo ta podjetja pokazala svoj vpliv na področje spletnih iger in upravičeno zahtevala svoj tržni delež, če ne celo večji. Poleg slovesnosti njune zveze in obveščanja o svojih namerah bo del njihove odgovornosti, da določijo več in raziščejo nove priložnosti.

Najnovejši razvoj: Vivo Gaming

Ti dve podjetji sta pri svojem pristopu previdni, zlasti ko gre za potovanje izven ZDA. Znano je, da industrija iGaming in igralniške igre v živo postajajo vse bolj priljubljene. Obeti so ogromne in njihov sedež v jurisdikciji, kot je Malta, bi lahko bil velik korak.

Nedvomno velja omeniti, da sta ti dve podjetji zaživeli in si trdo delali, da bi pridobili zagon. Na primer, konec leta 2018 je Vivo dal pomembno pobudo, s katero so si zagotovili partnerstvo s Patagonia Entertainment, katerega cilj je razširiti svoj doseg na igralno platformo v Latinski Ameriki.

Prispevek BetConstruct

BetConstruct je bil tudi zaposlen z opravljanjem stvari. Na Malti so sklenili velike posle. Tako so sklenili sporazum z Wazdanom, katerega igre so bile na voljo na BetConstruct Malta in njihovih licenciranih operaterjih v tej jurisdikciji. Kot dodatek k že tako plodnemu odnosu, je BetConstruct ugotovil, da je primerno, da dovoli Wazdan vsem svojim operaterjem na Malti.

Če pogledamo prizadevanja obeh strani, kar zadeva povečanje njihovega tržnega dosega, je prav, da rečemo, da so obeti precej obetavni. Odhod je bil slavljen, kar zadeva individualna prizadevanja obeh strani. Kot je bilo pričakovano, to novo partnerstvo hitro pridobiva zagon na trgu iGaming.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice