BetGames zdaj v Kanadi

Programska oprema

2023-04-11

Katrin Becker

BetGames, ponudnik spletnih igralniških iger, je nedavno pridobil licenco Komisije za alkohol in igre na srečo Ontaria (AGCO). Pridobitev te licence jim omogoča vstop na kanadski trg. Z drugimi besedami, kanadski igralci bodo zdaj lahko izkusili vse storitve, ki jih ponuja BetGames. 

BetGames zdaj v Kanadi

To je vznemirljiva novica za ljudi, ki živijo v Kanadi in radi igrajo spletne igre na srečo. Prihod BetGames v Kanado omogoča kanadskemu občinstvu dostop do širokega nabora iger na srečo, ki jih ponuja ponudnik igralniških iger. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več.

Kaj je BetGames?

Kot smo omenili, BetGames je ponudnik spletnih igralniških iger. Ena glavnih stvari, po katerih je BetGames znana, so igre z delivci v živo, ki jih ponujajo. 

Vodilna funkcija podjetja BetGames

Igre z delivci v živo iz BetGames zagotavljajo edinstveno in privlačno izkušnjo, ki daje občutek super poglobitve. Priljubljene igre BetGames vključujejo blackjack v živo, bakaro v živo in ruleto v živo. 

Ena glavnih prednosti igre z delivci v živo od BetGames je raven interaktivnosti, ki jo zagotavljajo. Igre delilcev v živo podjetja BetGames so znane po tem, da zagotavljajo izkušnjo, ob kateri se igralci počutijo, kot da so v pravi igralnici. Prenašajo se v živo iz studia, s pravimi krupjeji, ki vodijo igre in komunicirajo z igralci tako, da delijo karte ali vrtijo kolo rulete. 

Ne samo, da lahko krupjeji komunicirajo z igralci, ampak tudi igralci lahko komunicirajo s krupjeji. Igralci imajo dostop do funkcij, kot je klepet v živo, kjer lahko klepetajo z drugimi igralci, ki igrajo za isto mizo, vključno z delivcem. Vse to naredi igralno izkušnjo bolj družabno in prijetno. 

Druge funkcije BetGames

BetGames ponuja tudi vrsto drugih spletne igralniške igre. Nekateri najbolj priljubljeni naslovi, ki jih ponuja BetGames, vključujejo:

  • Vojna stav
  • Stavite na Baccarat
  • Stavite na poker
  • Stavite na Dice Duel
  • Kolo sreče
  • Srečno 5
  • Srečno 6
  • Srečno 7
  • 6+ Poker
  • Virtualni športi

Virtualne športne igre, ki jih ponuja BetGames, simulirajo športne dogodke v resničnem življenju. Igralci lahko stavijo na te športne dogodke, kot bi kdorkoli stavil na običajne športne dogodke. Nekateri primeri vključujejo konjske dirke in nogomet.

Podpora za mobilne naprave BetGames

Na srečo so za ljudi, ki radi igrajo igre na srečo na svojih mobilnih telefonih, vse dejavnosti iger na srečo BetGames popolnoma optimizirane za mobilne naprave, kar igralcem omogoča, da uživajo v igrah na poti. 

Dandanes je običajno, da ljudje raje igrajo igre na srečo na svojih mobilnih telefonih, saj večino populacije sestavljajo mladi in skoraj vsi imajo pametne telefone. 

Zakaj je to velika stvar za kanadske hazarderje?

Eno od glavnih vprašanj, s katerimi se morajo soočiti ljudje, ki radi igrajo spletne igre na srečo, so predpisi. Čeprav so predpisi namenjeni zaščiti igralcev na srečo, preprečujejo marsikaj vrhunski ponudniki igralnic in spletnih igralnic pred vstopom v določene dele sveta. 

Obstaja več regulativnih organov, od katerih jih je več namenjenih določenim državam. Z drugimi besedami, če spletna igralnica ni pridobila dovoljenje določenega regulatornega organa, ne bo mogel zagotavljati svojih storitev v nekaterih državah. To je slabo za končnega uporabnika, ker je prikrajšan za vrhunske storitve nekaterih najboljših organizacij na svetu, povezanih z igralnicami.

Na srečo je BetGames pred kratkim od AGCO pridobil licenco, ki je ponudniku igralnic omogočila začetek delovanja v Kanadi. Pridobitev licence pri AGCO je pomemben mejnik za BetGames. 

AGCO je med najuglednejšimi regulativnimi organi na področju spletnih iger na srečo. Pridobitev licence pri njih zahteva veliko dela. Glede na to, da je BetGames izpolnil vse zahteve za licenco AGCO, nas to pomirja, da BetGames zagotavlja storitve, ki so poštene, varne in v skladu s kanadsko zakonodajo.

Zakaj je to velika stvar za BetGames?

Kanadski trg predstavlja pomembno priložnost za BetGames. Kanada je eden najbolj donosnih trgov spletnih iger na srečo. Zakaj je tako, se lahko vprašate? Spletne igre na srečo so bile nedavno legalizirane v več provincah v Kanadi. Zaradi tega je industrija spletnih iger na srečo v zadnjih letih v Kanadi močno rasla. 

Z množico potencialnih strank, pripravljenih na nove in vznemirljive igre, ki jih ponuja BetGames, je priložnost zrela, da jo izkoristite. Z dotokom organizacij za spletne igre na srečo, ki vstopajo v Kanado, bo prostor spletnih iger na srečo še naprej rasel.

Povzetek

Skratka, vstop BetGames na kanadski trg je vznemirljiva novica za kanadske igralce. Omogoča dostop do široke palete igralniških iger za hazarderje iz Kanade. 

Platforma se bo izkazala za koristno, zlasti za igralce, ki imajo raje igre z delivci v živo, saj je vodilna funkcija BetGames. BetGames ponuja edinstveno in privlačno igralniško izkušnjo v živo, kjer se vse igre počutijo neverjetno privlačne. BetGames ponuja tudi druge igralniške igre, ki bodo poskrbele za veliko širšo publiko. 

Poleg tega so igre in storitve, ki jih ponuja BetGames, popolnoma optimizirane za mobilne naprave. To bo zelo všeč mlajšim hazarderjem iz Kanade, saj verjetno večina raje uporablja svoje pametne telefone. 

Od takrat je kanadski trg pomembna priložnost za BetGames spletne igre na srečo je pred kratkim začela legalizirati v več provincah Kanade. Pridobitev licence pri AGCO bo Bet Games omogočila vstop na ta novi in nastajajoči trg, kar bo koristilo uporabnikom na tej poti.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita