10 najboljših Betgames Igralnica V Živo

B2B igralniško programsko podjetje BetGames je bilo ustanovljeno januarja 2012 v Vilniusu v Litvi. Hitro je preraslo v veliko organizacijo z več kot 100 zaposlenimi, ki služijo igralcem v več kot 40 državah. Podjetje v zasebni lasti vodi več soizvršnih direktorjev, vključno z Andreasom Koberlom (glavni izvršni direktor), g. Vytautasom Kacerauskasom, g. Sauliusom Ceresko, ki je tudi finančni direktor, in gospo Aiste Garneviciene, trenutno COO. Leta 2015 so predstavili prenos v živo, leta 2021 pa je skupni prihodek dosegel 6 milijonov dolarjev.

Močan sistem podpore vlagateljev z več kot 50-letnimi izkušnjami v industriji loterije, kot tudi obsežne izkušnje izvršnih direktorjev v industriji iger na srečo je veliko prispeval. V istem mesecu ustanovitve je BetGames lansiral svojo prvo igro v slogu lota, Lucky 7, eno od enajstih iger delilcev v živo na platformi. Drugi naslovi so različice iger Dice in Lucky. Poleg tega so vzpostavili odnose z uglednimi podjetji, kot sta Betsson in SoftGamings.

Licenciranje in jeziki

BetGames ima licenci vlade Curacaa in britanske komisije za igre na srečo, obe sta bili podeljeni leta 2015. Leta 2016 je pridobil tudi licenci latvijske in litvanske komisije za igre na srečo. Razvijalec si prizadeva pridobiti kolumbijske, grške in švedske licence. Vse igre BetGames v živo gostujejo v angleščini, vendar obstaja možnost preklopa uporabniškega vmesnika na 30 drugih jezikovnih izbir.

Edinstvene lastnosti programske opreme BetGames

Izdelki BetGames v živo imajo edinstven pristop, ko gre za možnosti stav. Programsko opremo lahko opišete z nekaj hitrimi dejstvi spodaj.

 • Prenos v živo vsake tri do pet minut
 • En poenoten API prek SoftGamings
 • Nestandardni naslovi trgovcev v živo
 • Večjezična platforma
 • Več kot 10 iger z delitvijo v živo
 • Uporabniku prijazen mobilni vmesnik
 • Portfelj iger in kvot
 • Način dvoboja s kockami v živo
 • Možnosti prilagajanja za omejitve stav in izplačil
 • Večvalutne stave
 • Raznovrstni naslovi iger, priljubljeni na več kot 1300 spletnih mestih z igrami na srečo
 • Brezšivna denarnica
 • Poseben poudarek na izbiri gostiteljev
 • 24/7 podpora strankam

Nagrade

Njihov uspeh je bil potrjen s številnimi priznanji, zlasti v letu 2020, ki je bilo najuspešnejše leto za BetGames v zgodovini. Med najvišje nagrade vključujejo:

 • Dobavitelj igralnic v živo leta 2020 na podelitvi nagrad SBC
 • Najboljši inovator spletnih igralnic v Baltiku (nagrade BSG 2020)
 • Maloprodajni dobavitelj leta (nominiran na podelitvi nagrad Global Gaming Awards 2020)
 • Vzhajajoča zvezda na področju igralniških inovacij (nagrade SBC 2019)
 • Najboljši večkanalni dobavitelj (nominiran za nagrade SBC 2017)
 • Njihova igra War of Bets je bila na podelitvi nagrad Global Gaming Awards v Londonu uvrščena na tretje mesto kot kazino produkt leta 2021
O BetGamesBetGames StudiosPortfelj BetGames
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

BetGames Studios

Najboljša igralniška mesta, ki jih poganja BetGames, se v živo prenašajo iz studiev Litve in Malte. Studii v živo v baltski državi Litvi se nahajajo v glavnem mestu Vilnius, od koder profesionalni angleško govoreči delivci predstavljajo igre. To je bil prvi igralniški studio prostor podjetja, kjer so predavatelji skrbno izbrani.

Za zdaj je na voljo več kot 60 izkušenih in elegantnih delivcev, ki zagotavljajo, da so vse igralne seje gladke in razburljive. Od standarda igralniške igre v živo do posebnih izdelkov lahko igralci od trgovcev pričakujejo nič drugega kot profesionalnost. So očarljivi, odprti in se vedno gibljejo s hitrostjo stavnikov. Ker je večina voditeljev iz sovjetske regije, ne govorijo tekoče samo angleško, ampak tudi rusko.

Tako kot mnogi ponudniki programske opreme za igralnice v živo, je BetGames izbral Litvo za lokacijo studia, ker ima trdno fizično igralniško podporo, od koder številni delivci črpajo znanje in izkušnje. Več posebnih iger in drugih klasičnih igralniških namiznih iger v živo se prenašajo v živo iz litovskega studia. V njihovem slogu je pridih, zaradi katerega izstopajo igralnice v živo.

Kako delujejo BetGames Live Dealer Studios

Malteški in litovski studii z združevanjem najboljših kopenskih ustanov s sodobno tehnologijo prenosa v živo ponujajo elegantno postavitev igralnic. Igralci uživajo v podobnih HD tokovih, uporabniškem vmesniku in možnostih stav iz resničnih igralniških lokacij. S pametnimi uporabniškimi kontrolami, klepeti v živo in nasveti trgovcev ni nikoli dolgčas.

Izjemen vidik studiev BetGames je, da so prostorni z več nadstropji, ki vsebujejo tako splošne igralne površine kot posebne igralne mize. Varnost v studiu je stroga, pri čemer nobeni telefoni ali kamere zunanjih oseb niso dovoljeni v nadstropjih. Veličastna nadzorna soba misij je nastavljena za spremljanje igranja in uspešnosti delivca. Deluje s pomočjo sofisticiranih orodij, da izkoristi vsak trenutek.

Igre na platformah v živo BetGames potekajo na enak način kot kopenske igre na srečo. Ni nobene avtomatizacije in vse, kar se prikazuje na zaslonu, je ročno in se dogaja v realnem času. Programska oprema se uporablja samo za spremljanje in snemanje dejanj ter njihovo posredovanje igralnim vmesnikom. Vendar je to spremljanje veliko obsežnejše kot v zidanih hišah.

Portfelj BetGames

Ultramoderna platforma BetGames omogoča uporabnikom igranje več iger hkrati na enem zaslonu. Pri nekaterih igrah je možno igranje brez ustavljanja. Stopnje tveganja so porazdeljene tako, da ustrezajo tako najbolj tveganim kot previdnim igralcem, tj. od 10 % stave do 2000-krat za višje stave. Čeprav je BetGames razvil 11 iger, platforma gosti na tisoče drugih naslovov več kot 100 razvijalcev igralnic zahvaljujoč integraciji API-ja SoftGaming. 11 igralniških iger je mogoče razvrstiti v igre s kartami (4), igre v slogu loterije (3) in ekskluzivne/nenavadne naslove (4). Pretakajo se v visoki ločljivosti iz čudovito urejenih studiev v Vilni. Spodaj je opisanih nekaj poudarkov.

Kolo sreče

BetGames je predstavil svoje Kolo sreče leta 2014 in ga posodobil leta 2021. Spada v kategorijo Gameshows, ki so pred kratkim pridobili oprijem v industriji iger v živo. Igra se ponaša z RTP 96,3 %, kar pomeni, da prednost hiše znaša 3,7 %. Kolo sreče družbe BetGames, ki je na voljo v angleščini, nima stranskih stav, vendar ima enako obliko kot istoimenska igralnica. Edina razlika je v tem, da se številka izžreba vsake 4,5 minute. Pri vsakem žrebanju bo hostesa ročno potegnila kolo in takoj, ko bo razkrita srečna številka, bo žrebanje zaključeno.

Srečno 7

Lucky 7, imenovana tudi 7 od 42, je igralniška igra v slogu loterije. Delivec odstrani 7 kroglic iz avtomata, ki nosi skupaj 42 oštevilčenih kroglic v črni in rumeni barvi. Igralci stavijo na rezultate vsakega žrebanja. Žrebanj bo 70, kvote pa se gibljejo od 1,01 do 2.000, odvisno od vrste stave.

Dvoboj s kockami

To je preprosta in zabavna igra, ki vključuje metanje kock v realnem času. Igralci lahko stavijo na različne izide meta kocke. Igra se začne tako, da delivec vrže dve kocki, ki sta pomešani v škatli. V tej igri se izenači vsako minuto. Uspešno žrebanje zahteva, da delivec stoji na eni od strani kocke. Končni rezultati so odvisni od barve kocke in oštevilčenih pipov. Obstaja približno 30 izidov za stave s kvotami, ki se gibljejo med 1,14 in 30.

Drugi naslovi BetGames

 • Kocke
 • 6+ Poker
 • Kamen papir Škarje
 • Stavite na Baccarat
 • Srečno 6
 • Stavite na poker
 • Srečno 5
 • Vojna stav
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

BetGames zdaj v Kanadi
2023-04-11

BetGames zdaj v Kanadi

BetGames, ponudnik spletnih igralniških iger, je nedavno pridobil licenco Komisije za alkohol in igre na srečo Ontaria (AGCO). Pridobitev te licence jim omogoča vstop na kanadski trg. Z drugimi besedami, kanadski igralci bodo zdaj lahko izkusili vse storitve, ki jih ponuja BetGames.

BetGames končno sklene dogovor z Aventom
2022-06-27

BetGames končno sklene dogovor z Aventom

BetGames je eden vodilnih ponudniki igralniških iger v živo. Za ta agregator vsebin v živo je znano, da poganja nekatere najboljše spletne igralnice v igri. V skladu s tem je podjetje pred kratkim sklenilo pogodbo z Avento MT za dobavo igralniških iger v živo v igralnicah blagovne znamke.

Najboljši razvijalci programske opreme za igralnice v živo, usmerjeni v mobilne naprave 2021
2021-09-02

Najboljši razvijalci programske opreme za igralnice v živo, usmerjeni v mobilne naprave 2021

Prava izbira za najboljši razvijalec programske opreme za igralnice v živo je zdaj širša kot kdaj koli prej. Danes najboljše spletne igralnice v živo ponujajo igralcem na stotine iger tako uveljavljenih kot novih dobaviteljev programske opreme.