10 najboljših BlaBlaBla Studios Live Casino

Blablabla studio je ponudnik programske opreme za igralnice s sedežem v Južni Afriki. Zasloveli so z oblikovanjem nekaterih najboljših sodobnih rešitev za igralne avtomate na internetu. Čeprav je zelo malo verjetno, da bi našli igralnico, ki bi v celoti temeljila na njihovi programski opremi, ima večina igralnic na svojem seznamu eno ali dve igralni avtomati tega operaterja.

O studiih BlaBlaBlaEdinstvene lastnosti BlaBlaBla StudiosNajbolj priljubljene igre BlaBlaBla Studios
O studiih BlaBlaBla

O studiih BlaBlaBla

Južna Afrika morda ni prvo mesto, ki vam pride na misel, ko pomislite igralnice v živo in programsko opremo za igre, a tam se je začel BlaBlaBla Studios. Ustanovljen v Cape Townu leta 2012, je začel življenje kot majhen animacijski studio s komaj kaj osebja. Od takrat so pod vodstvom Carmen Granger, ženske s 25-letnimi izkušnjami v poslu, narasle v velikosti in uspehu, da so postale uspešen igralec na področju iger v živo in programske opreme za igralnice.
Ekipa BlaBlaBla Studios zdaj sestavlja nadarjeno, predano ekipo več kot 50 oblikovalcev, animatorjev, strategov in razvijalcev v Južni Afriki in Združenem kraljestvu. Ustvarjajo poglobljene, domiselne igre, ki se osredotočajo na brezhibno 3D grafiko, realističen zvok, zapletene zgodbe in zapletene teme. Domišljijsko ustvarjanje sveta, uglajeno, zabavno igranje in edinstvene bonus funkcije so všeč širokemu krogu igralcev na več celinah, na spletu in v igralnicah v živo.
Ta studio je odgovoren za razvoj različnih izdelkov, vključno s spletnimi in kopenskimi video režami ter namiznimi igrami. Z uporabo tehnologije HTML5, Javascript in Flash med drugim lahko ustvarijo igre za več platform. Njihove igre imajo celoten spekter nestanovitnosti od nizke do visoke variance.

O studiih BlaBlaBla
Edinstvene lastnosti BlaBlaBla Studios

Edinstvene lastnosti BlaBlaBla Studios

Njihovo ime morda namiguje na sproščeno in nekoliko sproščeno družbo, a v resnici so vse prej kot. Od njihovega začetka je ta studio užival v hitri rasti in impresivno plodnem rezultatu. Rezultat, ki se je v zadnjih letih le povečal zaradi sodelovanja in dogovorov z več spoštovanimi partnerji za igre v živo.
Nekateri najbolj opazni dosežki tega studia vključujejo:

  • Imajo licenco in jih ureja Komisija za igre na srečo Združenega kraljestva.
  • Leta 2017 so podpisali ekskluzivno pogodbo z programska oprema za igralnice v živo podjetje in industrijski velikan Microgaming.
  • Proizvajajo igre v živo za vodilne v industriji, kot je Leander Gaming, in imena iger, kot so SoftBet, NextGen in SkillzGaming.
  • Njihove igre lahko najdete tudi v kopenskih igralnicah William Hill.
  • Poskrbijo za spletne, osebne, tablične in mobilne platforme,
  • Nadaljevanje razvoja aplikacij, iger s kartami in izobraževalnih iger ter stop motion animacije.

BlaBlaBla Studios še ni prejel nobene nagrade za svojo hrabrost. Ampak to je lahko le vprašanje časa. S svojimi rezultati vznemirljivih, svežih iger, kakovostnimi partnerstvi, zavezanostjo varnemu in poštenemu igranju iger ter vrhunsko vrednostjo proizvodnje so podjetje, na katerega morate biti pozorni v prihodnosti!

Edinstvene lastnosti BlaBlaBla Studios
Najbolj priljubljene igre BlaBlaBla Studios

Najbolj priljubljene igre BlaBlaBla Studios

  • Champion of Champions - igra za igralce, ki imajo radi retro arkadne stile. Ta igra na temo borilnih veščin se navdihuje iz klasične arkadne igre Street Fighter in ima dobre fante, ki se borijo proti zlu, da zbirajo kovance.
  • Amazing Alchemist - ta čudovita igra daje igralcem priložnost, da ustvarijo zlato! Z osupljivo grafiko, štirimi modifikatorji kolutov, brezplačnimi vrtljaji in bonusom za pripravo napitkov bo ta čarobna igra igralce vedno znova vračala.
  • Fortunes of Asgard - Poglobljena igra, ki ima korenine v nordijski mitologiji. Igralci se pridružijo bogovom, ki se borijo proti Valhalli v tej video igralni igri, polni odličnih bonus funkcij in vznemirljivega igranja.
Najbolj priljubljene igre BlaBlaBla Studios