10 najboljših Electracade Live Casino

Electracade, ustanovljen leta 2004, je ugleden razvijalec spletnih igralniških iger. Kot relativno nov udeleženec v razvoju igralniških iger se je podjetje razmeroma dobro prilagodilo visokim zahtevam spletnega igralnega prostora. Electracade je znan po tem, da spletnim igralcem ponuja inovativne in sveže izkušnje zaradi svojih natančno preizkušenih iger.

O ElectracadeIgreEdinstvene lastnosti ElectracadeNajbolj priljubljene igre Electracade
O Electracade

O Electracade

Podjetje Electracade Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2004 v Združenem kraljestvu. Začelo se je kot majhno podjetje, a si je pridobilo sloves po razvoju inovativnih visokokakovostnih spletnih igralniških iger. Leta 2008 ga je prevzel Orbis Technology (ki se je leta 2010 preimenoval v OpenBet). To partnerstvo je omogočilo še več razvoja in distribucije iger, saj so njihove igre na voljo v različnih jezikih, valutah in platformah. Electracade ima licenco britanske komisije za igre na srečo (UKGC) in komisije za nadzor iger na srečo Alderney (AGCC).

O Electracade
Igre

Igre

Electracade ponuja več kot 400 iger, vključno z možnostjo igranja z delilci v živo, ki uporabljajo njihove programska oprema za igralnice v živo. Obstaja širok izbor igralnih avtomatov, zasnovanih na podlagi domišljijskih zgodb, televizijskih oddaj in hollywoodskih filmov, z veliko igralnimi avtomati za jackpot. Ponujajo celo nekaj zelo nenavadnih iger, vključno z igralno igro Captain Scarlet Reactors, ki vključuje bingo kot bonus igro. Miza in karta igre v živo na voljo so poker, blackjack, ruleta, baccarat, sic bo, keno in številne različice video pokra. Podjetje izdeluje visokokakovostne igre z odlično grafiko in dobro kakovostjo zvoka.

Varnost in poštenost

Electracade velja za varno in pošteno platformo, kjer lahko igralcem zagotovimo pošteno igralno izkušnjo. Podjetje je moralo sprejeti številne stroge ukrepe, da je dobilo dve licenci za obratovanje, prav tako pa sta mu AGCC in TST podelila pečat pravičnosti. Vsa programska oprema Electracade je testirana, da se zagotovi, da je orodje za generiranje naključnih števil resnično pošteno. Pravzaprav sta generator naključnih številk preverila AGCC in UKGC. Podjetje je redno podvrženo stalnim inšpekcijskim pregledom, da se zagotovi, da še naprej ponuja poštene igre.

Promocije in bonusi

Electracade ponuja pakete dobrodošlice za svoje nove člane. Ti vključujejo brezplačne vrtljaje in brezplačno igro, kjer lahko igralec igra brezplačno, vendar ima še vedno možnost osvojiti nekaj pravega denarja. Na mnogih njihovih igralnih avtomatih so tudi bonusi v igri, kot so množitelji, brezplačni vrtljaji in bonusni krogi. Dobro znana igralna avtomata Cleopatra ima vse tri te lastnosti.

Igre
Edinstvene lastnosti Electracade

Edinstvene lastnosti Electracade

  • Bil je pionir v ponudbi celotnega nabora spletnih iger, vključno z blagovnimi znamkami.
  • Electracade je ustvaril številne priljubljene igralne avtomate za nekatera velika imena v podjetju.
  • Zagotavljajo brezplačno različico iger, ki novim igralcem omogoča, da razumejo pravila in značilnosti iger, preden jih igrajo zares s pravim denarjem.
  • Več kot 60 % spletnih igralnic v Angliji uporablja Electracade.
  • Igralci s počasnimi internetnimi povezavami lahko izkoristijo prilagodljivo kakovost grafike, ki je na voljo v igrah.
  • Electracade ponuja nekaj nenavadnih iger, ki jih najdete v razdelku 'Edinstvene ponudbe'.
  • Njegov portfelj strank vključuje velikane industrije.
  • Proizvajajo edinstvene igre, ki jih ni mogoče najti nikjer drugje.
Edinstvene lastnosti Electracade
Najbolj priljubljene igre Electracade

Najbolj priljubljene igre Electracade

Electracade nenehno proizvaja nove igre, ki dosegajo vedno večje občinstvo.
Med visokokakovostnimi igralnimi igrami so zelo priljubljene Cleopatra, Cluedo, Wheel of Fortune, X-Factor Steps to Stardom in Fruit Machine. Slavna igra Alien Autopsy temelji na dejanskih video posnetkih domnevno obdukcije nezemljanov, posnetih v Roswellu v Novi Mehiki. Tudi serija igralnih avtomatov 'Top Trumps' je zelo priljubljena in igrana. Serija namiznih iger in iger s kartami 3D 'Real Deal' je skoraj kot igre v živo igralnice v živo.

Najbolj priljubljene igre Electracade