10 najboljših Crazy Time Igralnica V Živo

Crazy Time je eden najbolj kul izumov, ki jih lahko danes najdete v igralnicah v živo. Ta izjemna igralniška igra v živo združuje vznemirjenje igralnih avtomatov, starih stavnih iger in akcije delilcev v živo, vse v enem čudovitem studiu.

Zaradi nespornega navdušenja nad igralniško igro v živo Crazy Time je postala ena najbolj priljubljenih iger, ki so na voljo v igralnicah v živo po vsem svetu. Če si želite popestriti dan in želite preizkusiti zabavno igro delilcev v živo, ste prišli na pravo mesto. V tem članku vam bomo predstavili, kako deluje igralniška igra Crazy Time in kje točno lahko sodelujete pri zabavi.

Samuel Ochieng
ExpertSamuel OchiengExpert
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser
Image

Najti odlično igralnico s Crazy Time Live ni težko, saj ima skoraj vsaka igralnica v živo to igro. Je ena izmed najbolj priljubljenih igralniških iger v živo na svetu, zato jo ima večina spletnih strani z igralnicami v živo med svojimi vrstami.

Ugotoviti, katera od teh strani za casino live Crazy Time je najboljša možnost za vas, pa ni tako enostavno. Med desetine igralnic v živo, nekateri se zaradi svoje splošne kakovosti dvignejo nad druge. Najboljšo igralnico Crazy Time lahko najdete tako, da preverite primerjavo, ki smo jo pripravili na našem spletnem mestu.

Tukaj je nekaj glavnih funkcij, ki bi jih morala imeti najboljša igralnica v živo Crazy Time:

 • Varnost in ugled - Evolution Gaming ima ustrezno licenco, zaradi česar je igra v igralnici v živo Crazy Time varna. Poleg tega se morate prijaviti samo na igralnice v živo, ki imajo ustrezno licenco, tudi. Tako lahko zagotovite, da so vaš denar in podatki varni, in vedno imate opravka z zakonitim igralniškim podjetjem.
 • Plačilna politika - Vplačila in izplačila bodo ključnega pomena za vašo igro Crazy Time v živo, zato morate vedno prebrati igralniško politiko plačil. Najboljše igralnice Crazy Time v živo vsestranski načini plačila na voljo, njihove najmanjše in najvišje velikosti plačil pa so prilagodljive.
 • Izbor igre v živo - Noben igralec se ne prijavi samo zato, da igra Crazy Time. Najverjetneje želite igrati različne igre z delivci v živo, kot so različne oddaje iger, druge namizne igre itd. Več iger kot je v paketu igralnice v živo, boljša je vaša celotna igra na srečo.
 • Bonusi in promocije - Igra Crazy Time ima več bonus krogov, poleg tega pa imajo najboljše igralnice v živo različne bonuse in promocije. Redne promocije in kampanje vašemu igranju dodajo izjemno vrednost. Najboljše igralnice v živo organizirajo tudi turnirje, ki dajejo malo tekmovalnega vzdušja.
 • Mobilna uporabnost - Crazy Time Live je mogoče predvajati na pametnih telefonih zahvaljujoč programski opremi Evolution. Če želite biti del tega, morate izbrati spletno mesto igralnice v živo, ki je združljivo z mobilnimi napravami. Na srečo vse najboljše igralnice v živo popolnoma ustrezajo vsem sodobnim mobilnim napravam. Običajno lahko igrate neposredno prek brskalnika, ne da bi naložili kakršno koli aplikacijo.
 • Pomoč strankam - Nenazadnje, najboljša igralnica Crazy Time mora biti opremljena za podporo pri kakršnih koli vprašanjih. Zelo cenimo igralniška mesta s podporo strankam 24/7, še posebej, če je dostopna prek preprostega obrazca za klepet v živo.
Image

?

Crazy Time Live je edinstvena oddaja iger v živo, ki jo je ustvaril Evolution Gaming leta 2020. Igra se vrti okoli ogromnega denarnega kolesa z različnimi oštevilčenimi sektorji. Očarljiv delivec v živo zavrti kolo vsak obrat, igralci na srečo pa napovedujejo izid vrtenja. Ker gre za igro v živo, lahko celo klepetajte z delivcem v živo in druge hazarderje, tako da je celotno igranje interaktivno in družabno.

Glavna prednost igre Crazy Time Live je njen donosen sistem bonusov z več bonus igrami in množitelji. Največji dobitek lahko doseže 20.000x, če imate srečo, da sprožite najvišji množitelj prek bonus kroga. Crazy Time ima 4 posebne dodatne funkcije, tako da vas čaka veliko razburjenja.

Funkcije igre Crazy Time Live
Image

Crazy Time je eden najpreprostejših igre z delivci v živo. Ni posebnih pravil ali zapletenih strategij: lahko igrate Crazy Time, ne da bi poznali kakršne koli posebne trike. V mnogih pogledih je Crazy Time podoben igralnim avtomatom, saj lahko le položite eno stavo in prepustite sreči, da naredi ostalo.

Krog igre Crazy Time se začne tako, da igralci položijo svoje stave tako, da izberejo enega od razpoložljivih sektorjev. Glavna ideja je preprosta: predvideti morate, kje bo pristalo kolo Crazy Time, in izbrati ta sektor za svojo stavo. Če ste pravilno uganili, boste prejeli izplačilo. Če stavite na bonus sektor in kolo pristane na bonusu, boste lahko sodelovali v bonus igri s potencialno velikimi izplačili.

Najnižja dovoljena stava v igri Crazy Time je le 0,10 €, zaradi česar je dobra alternativa igralnim avtomatom. Nizka najnižja stava vam omogoča tudi, da pogosto spreminjate svoje stave in preizkusite različne stave ali preprosto igrate dlje. Toda v bistvu vam v igri Crazy Time ne preostane drugega, kot da izberete želeni sektor koles.

Igrajte Live Crazy Time za pravi denar

Če upoštevamo največje možno izplačilo igre Crazy Time in razmeroma pogoste zmage z visokim množiteljem, je zlahka videti, zakaj toliko igralcev uživa v njej. Če želite igrati nekaj tveganega in adrenalinskega, je morda najboljša možnost preizkusiti Crazy Time za pravi denar.

Crazy Time je mogoče plačati samo s stavami za pravi denar, zato morate na dobroimetje položiti nekaj sredstev, preden lahko igrate. Najnižja dovoljena stava je samo 0,10 €, zaradi česar je odlična igra, tudi če imate omejen proračun za igre na srečo.

Pri stavah za pravi denar v živo Crazy Time, upoštevajte načela odgovornega igranja iger na srečo. Naj bodo vaše stave majhne in razumne, med igranjem iger na srečo pa si vzemite odmor. Crazy Time je družabna in interaktivna igra, vendar pazite na uro – ne igrajte dlje, kot ste načrtovali. Razumni ukrepi zagotavljajo, da kasneje ne boste imeli težav z igrami na srečo.

Igrajte Game Show v živo brezplačno

Da bi bolje razumeli Crazy Time in razvili svojo osebno stavno strategijo, boste morda razmišljali o uporabi brezplačnega načina igranja v igralnici Crazy Time. Vendar pa oddaje iger v živo, kot je Crazy Time, nimajo brezplačnih demo različic, kot jih imate običajno v igralni avtomati ali računalniške namizne igre. To pomeni, da igre Crazy Time dejansko ne morete igrati brezplačno.

Vendar obstaja ena alternativa. Če bi radi igrali Crazy Time brezplačno, si lahko namesto tega samo ogledate stavno akcijo in opazujete igro, preden sklenete stave. Z lahkoto se lahko pridružite sobi Crazy Time v živo in preprosto spremljate igro celo ure neprekinjeno, ne da bi stavili pravi denar. Čeprav dejansko ne morete staviti ali zavrteti kolesa, se lahko še vedno veliko naučite, če preprosto opazujete igro.

Image

Igralnica Crazy Time je samostojna igra z delilcem v živo in je taka že nekaj let. Igra v živo spada v nišo Evolution's gameshow, ki obsega desetine različnih studijskih iger.

Če se sprašujete, ali obstajajo različne različice igralnice Crazy Time v živo, potem ima Crazy Time presenetljivo samo še eno različico, imenovano Funky Time. Crazy Time je sama po sebi edinstvena igra brez raznovrstnosti, a zaradi izjemne priljubljenosti igre je Evolution leta 2023 izdal novo različico Funky Time.

Funky Time je trenutno edina različica Live Crazy Time in se osredotoča na disko temo 70. let. Funky Time je še bolj nor kot prvotna priljubljena različica in prinaša nekaj novih bonus segmentov in še večje množitelje. Glavno bistvo igre pa se vrti okoli vznemirljive disko teme, zaradi česar je veliko bolj zabavna kot originalni Live Crazy Time.

Image

Crazy Time ni običajna igralniška igra v živo niti igralna niša - je ena posebna igra, ki jo je ustvaril Evolution Gaming. Če boste kdaj kje videli igro Crazy Time, boste vedeli, da pripada Evolution Gaming.

Ko govorimo o programski opremi Crazy Time, Evolution ni naključen ponudnik programske opreme. Pravzaprav je Evolution Gaming eden izmed vrhunski ponudniki programske opreme na svetu in je trenutno vladajoči kralj iger z delivci v živo. Podjetje se je popolnoma osredotočilo na igre z delivci v živo in je zdaj znano po neverjetni studijski kakovosti, odličnih funkcijah in adrenalinskem igranju.

Evolution Gaming je v veliki meri znan po igralnih predstavah in programska oprema Crazy Time je odličen primer te kakovosti. Igra je vplivala na celotno industrijo in zato nismo presenečeni, da podobne igre v živo vidimo tudi drugje, vse pa jih je navdihnil zloglasni Crazy Time.

Programsko opremo Evolution Gaming pa lahko najdete v skoraj vseh igralnicah v živo na svetu. Poleg Crazy Time in drugih iger v živo, Evolution proizvaja tudi klasične namizne igre, kot so ruleta, blackjack v živo, bakara, in drugi.

Image

Glavni hrup okoli Crazy Time prihaja iz njegovih izplačil, ki so lahko potencialno ogromna, če imate srečo, da sprožite bonus krog.

Kvote Crazy Time so v celoti odvisne od vaših stav. Pogostejši sektorji na kolesu imajo najmanjša izplačila, saj imajo te stave Crazy Time največ možnosti, da sprožijo dobitek. Da bi stvari postavili v perspektivo, je tukaj kratek pregled kvot Crazy Time in ustreznih izplačil:

 • Sektor številka 1 - Možnosti za zmago so 38,89 % z izplačilom 1:1
 • Sektor številka 2 - Možnosti za zmago so 24,07 % z izplačilom 2:1
 • Sektor številka 5 - Možnosti za zmago so 12,96 % z izplačilom 5:1
 • Sektor številka 10 - Možnosti za zmago so 7,41 % z izplačilom 10:1
 • Pachinko bonus sektor - Kvota za zmago je 3,70%, z največjim dobitkom 500 000 €
 • Bonus sektor Cash Hunt - Kvota za zmago je 3,70%, z največjim dobitkom 500 000 €
 • Bonus sektor z metom kovancev - Kvote za zmago so 7,41%, z največjim dobitkom 500 000 €
 • Bonus sektor Crazy Time - Kvota za zmago je 1,85%, z največjim dobitkom 500 000 €

Bonus Crazy Time z najnižjo pogostostjo zadetkov prinaša največje potencialno izplačilo, saj lahko njegov množitelj doseže 20.000x. Izplačila bodo odvisna tudi od velikosti vaše stave. Stave Crazy Time so med 0,10 € in 500 €.

Igra v živo RTP

RTP Crazy Time je odvisen od vrste stave, saj imajo vse stave Crazy Time različne kvote, zato se odstotek donosa razlikuje. RTP Crazy Time je okoli 95 %, med 94,41 % do 96,08 %.

Bonus krogi imajo najnižje stopnje RTP, pri čemer ima bonus Crazy Time RTP 94,41 %. Najvišji RTP pride s stavo sektor 1 - 96,08%. Preostale stave Crazy Time v povprečju ostanejo okoli 95 %.

Igra v živo House Edge

Če iščete igro z delivcem v živo z najboljšo prednostjo hiše, potem Crazy Time ni ravno igra z nizko prednostjo hiše, kot je blackjack v živo oz ruleta v živo. Domača prednost Crazy Time je precej visoka, podobno kot pri mnogih spletnih avtomatih.

Kot je bilo omenjeno zgoraj, stopnja RTP ostaja okoli 95 %, kar pomeni, da je dejansko prednost hiše Crazy Time lahko okoli 4–5 %. To se lahko med sejo igre spreminja, vendar je na splošno Live Crazy Time nestanovitna igra in je treba z njo ravnati previdno.

Crazy Time Statistika

Poznavanje statistike Crazy Time je vaš ključ do uspeha.

Najprej bodite pozorni na ploščo z zgodovino iger, ki je pogosto prikazana na igralnem zaslonu. Ponuja informacije o nedavnih krogih, vključno z zmagovalnimi številkami in zadetki bonus krogov. Drugič, več spletnih platform ponuja statistiko Crazy Time, ki združuje podatke iz številnih spletnih igralnic v živo. Ti lahko razkrijejo vzorce in trende, kot je pogostost zadetkov množitelja, kar vam pomaga pri oblikovanju vaše stavne strategije. Nazadnje razmislite o pridružitvi spletnim skupnostim igralcev in forumom, kjer si navdušenci pogosto izmenjujejo vpoglede.

Image

CrazyTime Live je predvsem igra, ki temelji na sreči, njena mehanika pa v celoti temelji na RNG (generator naključnih števil). Ta sistem pomeni, da ni nobenih jamstev in v bistvu ni jasnih strategij, ki bi lahko čarobno odklenile boljše dobitke.

Kot rečeno, če iščete strategijo Crazy Time, potem obstaja nekaj nasvetov in trikov, ki jih lahko uporabite za boljše uravnoteženje svojih sredstev. Kot rečeno, nič ni zagotovljeno in celotna igra bo vedno odvisna od sreče. Tukaj je nekaj nasvetov za Crazy Time, ki vam lahko pomagajo:

 • Najprej si oglejte tekmo - Crazy Time, kot pove že ime, zna biti na začetku malce zapleten in zastrašujoč. Ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite zase, je, da opazujete uvajanje igranja in vidite, kako igra deluje. Na ta način lahko bolje razumete dogajanje pri stavah in sami vidite, kateri sektorji se najpogosteje pojavljajo.
 • Naredite razumne stave - Tudi če ste prepričani v svoje stave, nikoli ne stavite celotnega denarja v enem krogu. Namesto tega svoj denar razdelite na manjše koščke (največ približno 1-2 % vašega stanja). Odvisno od vaše tolerance do tveganja je morda pametno, da vaše stave ostanejo le pri nekaj dolarjih.
 • Več stavite na varnejše številke - Vsak sektor ima drugačno pogostost zadetkov, pri čemer ima običajno število sektorjev najvišjo pogostost zadetkov. Čeprav je izplačilo v teh primerih manjše, obstaja večja možnost za dobitek. Mnogi igralci Crazy Time kombinirajo stave in včasih stavijo tako na bonus sektorje kot na redne številke.
 • Bodi potrpežljiv - Crazy Time je nestanovitna igra in obstaja velika verjetnost, da lahko odigrate 30 do 50 rund, ne da bi videli, da bi se sprožil en sam bonus krog. To je igra, ki zahteva precejšnjo mero potrpljenja.

Kje gledati Crazy Time?

Pretočne prenose v živo Crazy Time lahko najdete na različnih platformah. Pogovorimo se o najbolj priljubljenih med njimi:

 • Ugledne spletne igralnice: Številne dobro uveljavljene spletne igralnice ponujajo Crazy Time v svojem portfelju iger v živo.
 • Platforme igralnic v živo: Spletna mesta, specializirana za pretakanje igralnic v živo, med predstavljenimi igrami pogosto predstavljajo Crazy Time.
 • Družbeni mediji: Nekatere igralnice in igralniški vplivneži prenašajo seje Crazy Time v živo na platformah, kot sta YouTube in Twitch.
 • Aplikacije za igralnice: Številne spletne igralnice imajo namenske aplikacije, kjer lahko gledate igre Crazy Time ali se jim pridružite neposredno iz svoje mobilne naprave.
Optimalne strategije igre Crazy Time Live
Image

Morda je najbolj kul del Live Crazy Time njegov sistem bonusov – to je navsezadnje glavna stvar, zaradi katere so igralci na srečo tako zasvojeni. Crazy Time vključuje 4 posebne bonus kroge, od katerih ima vsak svojo edinstveno funkcionalnost:

 • Cash Hunt bonus - To je morda najbolj kul od vseh bonusov Crazy Time. Bonus funkcija vključuje 108 naključnih množiteljev, ki jih morate na slepo "izstreliti", v upanju, da boste dosegli največji množitelj. Najbolj kul del: vsak igralec si lahko izbere svojo tarčo, tako da lahko vsak osvoji različne nagrade!
 • Bonus za met kovanca - Ta tradicionalna igra metanja kovancev je najpreprostejša od vseh bonus rund: vrže se samo kovanec z različnimi stranicami. To je najboljša klasična igra.
 • Pachinko bonus - Pachinko je fascinanten bonus krog - videli boste velik zid s klini in delivec v živo mora pustiti plošček na zid. Pak bo pristal na množitelju in to določi zmago za vse igralce.
 • Nori časovni bonus - Bonus krog naslova je največji in prihaja z največjimi množitelji, ki segajo do 20.000x. V tem razburljivem virtualnem bonus krogu boste videli ogromno denarno kolo z množitelji, ki lahko izjemno povečajo vaše dobitke.

Če danes iščete najboljši bonus Crazy Time, boste morda želeli raziščite posebne bonuse za depozite, ki jih ponujajo igralnice v živo. Zgornje bonus funkcije so nagrajujoče, vendar številne igralnice v živo organizirajo ekskluzivne bonuse za ponavljajoče se vlagatelje. Po prvem pologu lahko celo dobite bonus dobrodošlice. Vsekakor raziščite različne igralniške bonuse v živo, da izkoristite še večje nagrade.

Bonus krogi igre Crazy Time Live & možnosti stav

Prikaži več

Bonus krogi igre Crazy Time Live & možnosti stav

Bonus krogi igre Crazy Time Live & možnosti stav

V vašem vznemirljivem raziskovanju živahnega, hitrega vesolja igralniških iger v živo ste morda že naleteli na očarljiv spektakel, znan kot Crazy Time. Crazy Time, ki so ga ustvarili inovativni umi pri Evolution Gaming, izstopa po svoji edinstveni mešanici poglobljenega igranja in dinamične zabave. Med najbolj vznemirljivimi značilnostmi te igre so nepredvidljivi, adrenalinski bonusni krogi Crazy Time in nabor strateških možnosti stav.

Funkcije igre Crazy Time Live

Funkcije igre Crazy Time Live

Dobrodošli v svetu oddaje iger Crazy Time Live Casino, vznemirljivega novega dodatka na sceni igralnic v živo. Ugotovili boste, da Crazy Time ni podobna nobeni drugi igralniški igri, ki ste jo že izkusili, zahvaljujoč svojim inovativnim funkcijam in interaktivnim elementom. Za razliko od tradicionalnih igralniških iger je ta bolj podobna živahnemu igralnemu šovu, polnemu zabavnih preobratov in nepričakovanih presenečenj.

Optimalne strategije igre Crazy Time Live

Optimalne strategije igre Crazy Time Live

Ste pripravljeni na vrtinec zabave in verjetne dobitke? Potem ste na pravem mestu. Dobrodošli v razburljivem in barvitem svetu Crazy Time Live Casino Game. Tukaj smo namenjeni dvigu vašega igranja na višjo raven. Namen tega vodnika je oborožiti vas z učinkovitimi strategijami za krmarjenje po tej živahni igri, kar bi lahko spremenilo vašo izkušnjo in povečalo vaše možnosti za zmago.

Prednosti in slabosti igre Crazy Time Live

Prednosti in slabosti igre Crazy Time Live

Kot igralec igralnice ste nedvomno izkusili vznemirjenje igralnic v živo. Ambient, napetost in priložnost za velike zmage — vse to je zelo privlačno. Zdaj pa si predstavljajte, da vse to razburjenje prenesete naravnost v svojo dnevno sobo. To ponujajo igralniške igre v živo. Ena od takih možnosti, ki navdušuje svet spletnih iger na srečo, je igra Crazy Time Live Casino.

Zadnje novice

Zadnji veliki zmagovalci v igralnici BetTilt
2023-08-13

Zadnji veliki zmagovalci v igralnici BetTilt

BetTilt Casino je ugledna stran za igre na srečo, ki jo ureja vlada Curacaa. Ta spletna igralnica v živo je znana po številnih stvareh, vključno z odličnim izborom igralniških iger v živo, številnimi bančnimi metodami in intuitivno igralniško aplikacijo.

Boomerang Casino obljublja noro uro ob torkih za ljubitelje igralnic v živo
2023-06-27

Boomerang Casino obljublja noro uro ob torkih za ljubitelje igralnic v živo

Še enkrat dobrodošli v tedenskih novicah o bonusih LiveCasinoRank, kjer boste odkrili nagrade, s katerimi boste svojim igralnim sejam dodali zabavo. Ta teden je iskanje najboljšega tedenskega bonusa ekipo pripeljalo do igralnice Boomerang Casino, spletnega mesta za igre na srečo leta 2020 z licenco v Curacau. V tej igralnici lahko zahtevate torkov bonus Crazy Time in se odpravite na nekaj brezplačnih casino iger v živo. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kako ta bonus deluje.

Osvojite izplačilo v Rabona's Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih
2023-05-16

Osvojite izplačilo v Rabona's Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih

Lansirano leta 2019, Igralnica Rabona je spletno mesto za igralnice v živo z licenco Curacao, ki slovi po svoji zbirki 8.500+ iger. Poleg tega, da ponuja na stotine igralniških iger v živo priljubljenih razvijalcev programske opreme, Rabona poveča vaše možnosti za izplačilo z več bonusi, prilagojenimi igralcem v živo. Ta članek razkriva igralniške Crazy Time ob torkih in Gameshow ob četrtkih, da boste vedeli, kaj vas čaka.

Ezugi širi svoj lobby igralnice v živo z Ultimate Andar Bahar
2023-02-13

Ezugi širi svoj lobby igralnice v živo z Ultimate Andar Bahar

Ezugi, del Evolution Gaming, se ne more naveličati Andarja Baharja, kajne? Vse se je začelo leta 2019, ko je podjetje predstavilo prvo različico te klasične indijske igre s kartami. Leto pozneje je agregator vsebine v živo lansiral različico te igre OTT (Over-the-Table).

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kako igrati Crazy Time?

Crazy Time je preprosta in hitra igra delivcev v živo, pri kateri morate samo položiti stavo in upati, da se bo kolo zavrtelo v vašo smer. Odločite se lahko, da stavite na katerega koli od oštevilčenih sektorjev ali pa se odločite za bonusni krog (ki prinaša največje nagrade v igri, a je najbolj tvegan).

Kje lahko igram Crazy Time?

Crazy Time je na voljo v vseh najboljših igralnicah v živo po vsem svetu, če igralnica sodeluje z Evolution Gaming. Crazy Time je ena najboljših iger Evolution z delivci v živo, tako da lahko v tej igri uživate povsod.

Ali lahko osvojite pravi denar v igri Crazy Time?

Da, zagotovo lahko osvojite pravi denar na Crazy Time. Pravzaprav lahko Crazy Time zaradi velikih množiteljev prinese ogromne dobitke, ki dosežejo celo 20 000x. Večino časa lahko igralci upajo na zmago 1:1 ali malo več, v vsakem primeru pa je v Crazy Time mogoče osvojiti pravi denar.

Ali lahko igrate Crazy Time brezplačno?

Ne, igre Crazy Time ne morete igrati brezplačno, saj je to igra z delitvijo v živo brez demo zmožnosti. Vendar pa lahko samo opazujete igro brez kakršnih koli stav, preden skočite v pravo akcijo. Ne morete pa staviti z demo denarjem.

Katera je najboljša strategija Crazy Time?

Najboljša strategija Crazy Time je, da ste potrpežljivi in ​​nadaljujete z razumnimi stavami. Bonusni krogi, čeprav so donosni, morda ne bodo pogosto zadeti, zato je veliko bolje, da so vaše stave razumne, namesto da ves svoj denar vložite v eno stavo in upate, da se bo sprožila bonus igra.

Kako pogosto nastopi Crazy Time?

Stopnja zadetkov Crazy Time se razlikuje glede na segment. Številki 1 in 2 sta najpogosteje zadeti sektorji, saj je na kolesu 21 oziroma 13 segmentov. Bonus igre imajo najmanjšo stopnjo zadetkov, saj so na celotnem kolesu samo 1 do 4 bonus sektorji. V odstotkih je stopnja zadetka za sektor številka 1 38,89 %, bonusni krog Crazy Time pa je lahko zadet v 1,85 % časa.

Kakšno je izplačilo v Live Crazy Time?

Teoretično izplačilo Crazy Time je 96,08 %, vendar je odvisno od vrste stave. Bonus krogi igre Crazy Time, kot sta Cash Hunt in Coin Flip, so malo pod 96 %, tako da se odstotek izplačila razlikuje glede na število in bonus, izdan v igri.