Evolution Gaming

November 4, 2020

Evolucija na vrhu na Global Gaming Awards in EGR

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Evolucija je bil na podelitvi nagrad Global Gaming Awards obravnavan kot dobavitelj digitalne industrije tega leta, na podelitvi EGR Italy Awards pa je bil imenovan tudi za dobavitelja igralniške vsebine, saj je vodilni na področju zagotavljanja igralnica v živo rešitve.

Evolucija na vrhu na Global Gaming Awards in EGR

Kar zadeva Global Gaming Awards, je Evolution premagal devet drugih blagovnih znamk samo zato, da bi osvojil osvojeno nagrado, ki nagrajuje ponudnike, ki potiskajo digitalne igre dlje v prihodnost, in operaterjem ponuja vse, kar potrebujejo za napredek te industrije.

Nagrajenec leta

Evolution je bil na podelitvi nagrad EGR Italy ponovno imenovan za dobavitelja igralniške vsebine leta. To je drugo leto in blagovna znamka se je pomerila s 13 tekmeci iz vseh igralnih panog. V zadnjih 12 mesecih so nagrade EGR počastile vodilne italijanske spletne operaterje in ponudnike, da bi proslavili inovativnost in tudi poudarili doseg in prednosti reguliranega trga.

Letna slovesnost

Na virtualni slovesnosti, ki je bila na spletu predvajana 27. oktobra in takrat so bile razkrite nagrade. Todd Haushalter, glavni produktni direktor, je spregovoril po podelitvi in dejal, da so v izjemno počaščeni, da so osvojili obe nagradi na isti večer. Leto 2020 je vsekakor izjemno delovno in hkrati tudi zahtevno leto, vendar se blagovna znamka ne bo ustavila. Še bolj si želijo uspeti.

Cilj te blagovne znamke je izdelati igre, ki bodo igralcem zagotovo všeč in letošnje leto ni bilo izjema. Razširili so svojo raznoliko paleto iger v živo in tudi igralnih oddaj. Evolution je izdal 12 naslovov, kar je rekord, in je v Pensilvaniji odprl najsodobnejši studio ter preimenoval in spremenil številne operativne postopke zaradi pandemije, ki jo zdaj živi svet. Ta nagrada je priznanje vsemu, kar počneta blagovna znamka in ekipa za njo.

Zakaj so te nagrade zaslužene

Evolution Gaming je zagotovo ena najboljših blagovnih znamk na spletu in zagotavlja vse, kar obljublja. Tako je mogoče brez skrbi igrati najboljše igre, ki so na voljo. Poleg tega so vedno inovativni, zato bi morali biti del te blagovne znamke in igrati njihove igre, kadar koli so na voljo v vaši spletni igralnici. Zelo verjetno je, da bodo.

Ta blagovna znamka je ena izmed vodilnih, ko gre za zagotavljanje iger najboljše kakovosti in igranja. Te nagrade si zaslužijo, ker se širijo v druge države in razvijajo veliko več iger, ki jih lahko zdaj igrate v nekaterih spletnih igralnicah. Poleg tega so te igre zagotovo nekatere izmed najboljših, ki jih lahko najdete na spletu, zato je za vas zagotovo prednost.

Eden od vodilnih na trgu

Tisti, ki niso novi v tej panogi, vedo, da je Evolution Gaming poznan po vsem svetu in je zato skupaj z drugimi blagovnimi znamkami eden izmed vodilnih v igernem poslu. Očitno je, da je še veliko za postoriti, a Evolution je še vedno neverjetno podjetje, ki je veliko osvajalo.

Igralci imajo zelo radi svoje igre, še posebej igre v živo, ki jih imajo na voljo. To je zato, ker so visokokakovostni in imajo neverjetno igro. Razviti so tako, da se igralci zabavajo.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice