Evolution Gaming

December 25, 2021

Evolution debitira Cash ali Crash Live Game Show

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Evolution Gaming se ponaša z obsežnim katalogom iger z več kot 50 igrami do zdaj. Število se še naprej povečuje po predstavitvi Cash or Crash 22. septembra 2021. To je edinstvena igra v živo, ki igralce popelje v nebo z največjo možnostjo zmage 50.000-kratnega vložka. Sliši se razburljivo?

Evolution debitira Cash ali Crash Live Game Show

Najbolj radodarna stopnja RTP

Igralci so se navadili visoke stopnje RTP (Return to Player) pri igranju v igralnici v živo. No, to ne velja za Cash ali Crash. Namesto tega ima ta igra mamljivo nizek RTP 99,6%. Glede na Evolution Gaming, to je verjetno najbolj radodarna in igralcem prijazna igra, ki jo lahko najdete v kateri koli spletni igralnici v živo.

RTP je pomemben, Cash ali Crash ponuja poglobljeno oddajo v živo, ki zahteva nekaj spretnosti za osvajanje. Igralci v igri najdejo rdeče in zelene kroglice z edinstveno zlato kroglo. Vsebuje tudi 20-stopenjsko plačilno tabelo v obliki lestvice, ki vas popelje tako visoko, kot lahko upravljate. Kot je bilo pričakovano, višje ko greste, večje je izplačilo.

Zabava se nadaljuje…

Živi delilec potegne eno žogo. Če ni rdeča, igralec zmaga izplačilo. Po tem lahko dvignejo celoten znesek ali polovico in še naprej ciljajo na najvišjo nagrado 50.000-kratnega vložka. Ne pozabite, da morajo igralci dvigniti gotovino, preden se izvleče rdeča žogica. Če ne, se bo blimp zrušil in izgubijo krog.

Kar zadeva zlato kroglo, ščiti igralce pred naslednjo rdečo kroglo in poveča izplačilo. In ja, strategija se tu ne konča. Če se ščit zlomi ali je izvlečena zelena kroglica, lahko igralci izplačajo 50% svojih dobitkov in nadaljujejo z ostalimi. Seveda lahko tudi "Take All" in končate igro.

Spodaj je kratek pregled kroglic:

  • Zelena: po vlečenju te žogice se premaknete navzgor po lestvici plačilne tabele.
  • Rdeča: blimp se zruši in izgubi vse dobičke na lestvici.
  • Zlato: obstaja samo ena zlata krogla. Ščiti igralce pred naslednjo rdečo žogo. Prav tako poveča izplačilo po naslednji zlati krogli.

Kako igrati Evolution's Cash ali Crash

Igranje Cash ali Crash je precej preprosto. Edina velika odločitev je, da vzamete vse, polovico ali nadaljujete z igranjem. Glede na to začnite z zagonom igre in izberite znesek stave, ki ga želite vložiti. Izplačilna tabela se nato spremeni v denarne zneske, ki jih lahko osvojite, ko napredujete po lestvici navzgor.

Nato bo lepa punca izžrebala prvo žogo. Kot smo že omenili, zelena žoga pomeni napredovanje za en korak navzgor po lestvici. Če je res zelena, se lahko odločite, da nadaljujete s stavo, kot je, in dobite še eno žogo. Ali pa vzemite polovico svojega dobitka, preostanek pa zastavite na barvo naslednje žoge. Druga možnost je, da dobite v banki in izplačate dan.

Ne pozabite, da se lestev sesede, ko se izvleče 'zlobna' rdeča krogla, in krog se tam konča. Iz tega razloga je priporočljivo, da ne tvegate več kot 5 % celotnega proračuna. Druga strategija je "Take Half" ali "Take All", če zlata žogica še ni bila izžrebana.

Uradna izjava podjetja Evolution

Todd Haushalter, glavni produktni direktor podjetja Evolution, je dejal, da bo podjetje letos izdalo več strategij in iger za odločanje. Cilj je razširiti njihov doseg na novo in širše občinstvo.

Ko je govoril posebej o Cash ali Crash, je gospod Haushalter dejal, da je ta igra v živo povezana s strategijo in spretnostjo. Nadaljeval je, da je to najbolj 'radodarna' igra, ki jo bodo igralci kdaj videli na spletu, in ne vsebuje teh zapletenih stranskih stav. Samo čista igralna izkušnja!

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice