Evolution Gaming

October 27, 2020

Evolution Gaming Dosežki v letu 2020

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Evolution Gaming, ki je blagovna znamka, ki jo vsi poznajo zaradi svoje neverjetne vsebine in zaradi tega, da je eden najboljših ponudnikov igralnica v živo programske opreme, je pravkar razkrila svoje vmesno poročilo za obdobje januar-september letos. Blagovna znamka je vsekakor ponosna na dosežke, ki so jih naredili v tem času, in tako bodo delali tudi v prihodnje.

Evolution Gaming Dosežki v letu 2020

Mejniki tretjega četrtletja za leto 2020

Ta blagovna znamka je naredila veliko korakov, da bi postala zelo prepoznavna v tej panogi. Samo v tretjem četrtletju leta je zabeležil: Zvišanje EBITDA za 87 % na 90,7 milijona €, hkrati pa je imela marža 64,8 % Dobiček na delnico 0,44 % Povečanje dobička iz poslovanja za 48 % na 140,0 milijonov € Dobiček v istem obdobju obdobju 79,4 milijona evrov

Če pogledamo 9 mesecev, od januarja do septembra, je opazno naslednje:

Dobiček na delnico je bil 1,12 € Dobiček v tem časovnem obdobju je bil 204,0 mio € Povečanje poslovnih prihodkov za 48 % na 383,5 mio € Povečanje EBITDA za 86 % na 235,9 mio € z maržo 61,5 %

Kaj Evolution meni o tej rasti

Martin Carlesund, ki je izvršni direktor pri Evolutionu, je izjavil, da z veseljem poroča o odličnih rezultatih za četrtletje. Prihodki so znašali 140 milijonov €, kar je za 48 % več kot v 3. četrtletju 2019. Glede na EBITDA je znašal 91 mio € in je imel maržo 64,8 %.

Preteklo četrtletje je bilo zagotovo obdobje neverjetne visoke aktivnosti za Evolution Gaming. Do konca tega časa je znamka zaživela s svojimi prvimi mizami v Kaunasu v Litvi in tudi v Pensilvaniji v ZDA. Zaradi Covid-19 so zelo omejeni. Vendar se počasi vračajo k količini miz, kot so jih imeli pred koronavirusom.

Govoril je o Crazy Time, ki je bila in je še vedno ena njihovih najuspešnejših in znanih iger v živo v kateri koli spletni igralnici. Izšla je julija. Na trgu je dosegel pomemben uspeh zaradi svojega formata in tudi zaradi možnosti pridobivanja neverjetnih dobitkov. Nato se je pojavila Instant ruleta in tudi ta je imela fantastičen uspeh.

Kaj je cilj Evolucije

Cilji za Evolution so preprosti, saj želijo v naslednjem obdobju ciljati na nemški trg. Pričakujejo, da bodo prejeli licence od leta 2021. Te bodo vključevale certificiranje za spletne igralne avtomate in tudi za igralnico v živo. Blagovna znamka je danes na voljo v Severni Ameriki, natančneje v Pennsylvaniji, in je sklenila več pomembnih dogovorov z drugimi blagovnimi znamkami, da bi lahko igralcem ponudila najboljše igre in najboljšo izkušnjo.

Delajo tudi na širitvi svojih studijskih kapacitet. V Litvi so odprli majhen studio. To je bilo potem, ko je Evolution izkoristil ves dodaten prostor na Malti, v New Jerseyju, Tbilisiju in Michiganu. Zdaj morajo najti več prostora.

Evolution vsekakor želi razširiti svoje studie in to zmorejo zelo enostavno, saj imajo vse za to. Za seboj imajo neverjetno ekipo, ki je sposobna narediti vse, in nekaj, kar je zelo pomembno, je ustvariti več iger, kar ta znamka počne zelo pogosto.

V svoje delo so vložili veliko truda in to se kaže na njihovih igrah. Če ste igrali enega od njih, ste to morda opazili. Imajo neverjetno kakovost zaradi svoje vrhunske tehnologije.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice