Evolution Gaming postane prvi operater v živo v Kolumbiji

Evolution Gaming

2020-11-06

Neverjetna blagovna znamka Evolution Gaming je pred kratkim izdal svoj fantastičen portfelj igralnica v živo igre v Kolumbiji, ki ima nadzorovan trg spletnih iger. To pomeni, da bodo ljudje zdaj imeli možnost igrati igre v živo te blagovne znamke prek številnih spletnih igralnic. Vendar je trenutno na voljo samo na Zamba.co.

Evolution Gaming postane prvi operater v živo v Kolumbiji

Prihod Evolutionovih iger naprej Kolumbijec trg naredi industrijo kot prvega operaterja igralnic v živo v tej državi, ki lahko dejansko vidi svoje igre v živo.

Mnenje Rodriga Anafadorja

Izvršni direktor skupine Vicca, Rodrigo Afanador, je izjavil, da so po velikih zakonodajnih reformah na trgu iger na srečo v tej državi zdaj pozicionirani kot vodilni, ko gre za spletne storitve, poleg tega pa izkoriščajo svoj dolgo uveljavljen vodilni položaj na fizičnem trgu igralnic. .

V Evolutionu je še ena spletna igralnica, ki je mednarodna in s katero so sklenili partnerstvo, in ima možnost dostopa do široke palete najboljših rešitev za izboljšanje njihovega osnovnega nabora spletnih izdelkov in storitev GAMING1. Dodajanje igralniških iger Evolution v živo bo zagotovo zagotovilo, da bo Zamba vodilna igralnica v Kolumbiji.

Mnenje Johana Nordstroma

Glavni izvršni direktor Malte je dodal, da je blagovna znamka vesela, da je v tem trenutku začela prispevati z igrami v Kolumbiji z Zambo v živo, kar je zelo razburljivo. Popolnoma so prepričani, da je njihov portfelj vrhunskih iger popolna za dopolnitev ponudbe Zamba.

V začetku tega leta so v tej državi celo lansirali svojo paleto iger First Person in zelo dobro jim gre. Blagovna znamka je izjemno vesela, da lahko zdaj uvedejo svojo ponudbo igralnic v živo in to celo storijo z več operaterji v prihodnjih mesecih.

Zakaj je ta širitev pomembna

Evolucija se vedno poskuša čim bolj razširiti, da bi bila še bolj poznana po vsem svetu. To pomeni, da bo verjetno vstopil v druge države s svojimi igrami v živo ali drugo vrsto iger. To je resnično prednost, saj spletna igralnica koristi le iger in rešitev te blagovne znamke.

Izbira iger te blagovne znamke je vsekakor prava izbira in če ste v državi, kjer še niso dosegli s svojimi novimi inovacijami, vam ni treba skrbeti, saj se bodo verjetno razširile tudi v druge države. To je nekaj, na kar danes stavijo, da bodo imeli več igralcev in tudi več prihodkov.

Zakaj je Evolution Gaming prava izbira

Vsi, ki se ukvarjajo z igranjem iger, vedo, da je ta znamka ena najboljših in je zagotovo na vrhu, tako da z njo ni nič narobe. Pravzaprav veliko prispeva k industriji z razvojem več iger, ne glede na to, ali so v živo ali ne. Če iščete igre, ki imajo visoko kakovost in vrhunsko tehnologijo, so tiste najboljše igre Evolution Gaming.

Nekaj raziskav na spletu vam bo pokazalo, kako dobra je ta znamka in kako zelo jo imajo igralci radi. Poleg tega ima veliko partnerstev s številnimi blagovnimi znamkami, ki so znane tudi po vsem svetu. S tem je le še boljši in prepoznaven.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice