Evolution Gaming

February 22, 2022

Evolution lansira Bac Bo za ljubitelje Dice-Baccarat

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Leto se za Evolution Gaming ne bi moglo začeti nič lepše. Tako kot ljubitelji rulete še vedno praznujejo prvenec Lightning Roulette, je podjetje napovedalo uvedbo igre s kockami, ki jo navdihuje baccarat, Bac Bo. Specialist za igralnice v živo je to objavil 26. januarja 2022. Torej, kaj pravzaprav je Bac Bo in kako se igra?

Evolution lansira Bac Bo za ljubitelje Dice-Baccarat

Kaj je Bac Bo?

Po besedah Todda Haushalterja, glavnega produktnega direktorja družbe Evolution, je Bac Bo edinstven izdelek, ki združuje slog dveh ikoničnih iger, Sic Bo in Baccarat. Dejal je, da igra daje igralcem v živo igralnico povsem novo dimenzijo iger z vznemirjenjem nad zmago "pridi od zadaj", zaradi česar je baccarat priljubljen. Haushalter je zaključil, da ima Bac Bo preprosto igranje in pravila v primerjavi z standardna baccarat v živo.  

Bac Bo je najnovejši vhod v vedno večji katalog iger Evolution, ki je tudi njihova druga izdaja leta 2022. V bistvu gre za igro s kockami, vendar relativno podobna baccarat in Sic Bo. Nič čudnega, da je ime Bac iz baccarat in Bo iz Sic Bo. Zanimivo!

Kljub temu sta na Dragon Tigerju na voljo dve stavni poziciji (igralec in bankir) namesto treh. V tej igri zmaga roka z najvišjim skupnim zneskom. Ne pozabite, da namesto igranja kart uporablja kocke.

Kako igrati Bac Bo

Kot že rečeno, v tem ni nič zapletenega glede igranja Evolution live varianta. Preprosto zaženite igralnico v živo in izberite igro v razdelku »igralnica v živo«. Nato položite stavo tako, da izberete vrednost kovanca in dodate kovance na vaš najljubši položaj. Trgovec bo nato poklical, da bo označil konec stavne seje.

Po oddaji stave bo krupje pritisnil okrogel gumb. Nato se bosta rdeče in modre kocke na položajih mize zatresle na približno deset sekund. Upoštevajte, da sta na vsaki igralni poziciji dve kocki – rdeče na bankirju in modre na položaju igralca. Ko se tresenje ustavi, bo prodajalec v živo objavil rezultate. Rezultati bodo prikazani tudi na igralni plošči. Zmaga z najvišjo skupno kombinacijo. Obstaja tudi izenačena stava, ki se odlično izplača pri 88:1. Tako preprosto je!  

Live Bac Bo Paytable

Čeprav je igra v marsičem podobna baccarat, se razlikuje po strukturi izplačil. Ta različica v živo ponuja veliko bolj donosne situacije kot standardna baccarat v živo. Natančneje, zapletena stava Tie zdaj prinaša ogromno izplačilo 88x, kar je preprosto neustavljivo. Ta igralniška igra v živo vsebuje tudi več stav za izenačenje, da so stvari zabavne in koristne.

Spodaj je plačilna tabela Bac Bo:

  • Igralec – 1:1
  • Bankir – 1:1
  • Nerešeni rezultat – 88:1
  • Izenačenje 2 ali 12 – 88:1
  • Izenačenje 3 ali 11 – 25:1
  • Izenačenje 4 ali 10 – 10:1
  • Izenačenje 5 ali 9 – 6:1
  • Izenačenje 6, 7 ali 8 – 4:1

Če ste začetnik, je običajno, da se zataknete, ko poskušate razumeti ta izplačila. Zdaj, da vam bo to bolj preprosto, izplačilo 1:1 pomeni, da dobite en žeton plus začetno stavo. Torej, to pomeni, da dobite 1 $ za vsak 1 $, ki ga stavite. Očitno se stava za izenačenje izplača največ, čeprav je lahko zadeti težko.

Opomba: Stave Igralec in Banker imajo omejitve vložka od 1 € do 10.000 €, medtem ko stave za neodločen rezultat znašajo največ 500 €. Prav tako se 90 % vaše stave Banker/Igralec povrne, če zmaga stava za neodločen rezultat. Poleg tega ni nikjer omenjena "nepoštena" 5-odstotna provizija za hišo za vsako zmago Banker stave.

Dodatne funkcije Bac Bo

Za začetek, Evolution ne daje veliko informacij o RTP. Toda optimalna stopnja donosnosti Bac Bo je približno 98,87%, kar zagotavlja pogoste zmage. Vendar pa lahko RTP nekoliko pade s stavo za izenačenje.

Druga razburljiva funkcija Bac Bo je načrt za baccarat na dnu zaslona. Ta tabela preprosto prikazuje statistiko vaših rezultatov. Razdelek za stave prikazuje tudi število vložkov v prejšnjih stavah in število igralcev, ki stavijo na različne možnosti stav. To vam lahko da jasen načrt najbolj vročih in najhladnejših stav.

Back Bo: Končna ocena

Če ste ljubitelj baccarat, potem bi moralo biti Bac Bo zanimivo igrati. Igranje je preprosto, zlati studio pa je topel in prijeten. Prav tako največji vložek 10.000 € ponuja pogumnim igralcem srečo, da odidejo z vsoto, ki spremeni življenje.

Prav tako je običajno, da smo sprva skeptični glede igranja te igralniške igre v živo, ki temelji na sreči. Če pa natančno pogledate, boste opazili, da se delilec v nobenem trenutku ne dotakne kocke. Tudi luknje v kocki nimajo kovinskih ali magnetnih predmetov v notranjosti. Skratka, rezultati se zgodijo pred vašimi očmi. 

Vam je ta igra všeč? Ogledate si lahko tudi druge igre v živo kot sta Dragon Tiger in Football Studio istega razvijalca. Obe igri namesto dveh kock uporabljata eno karto ali vsako pozicijo. uživaj!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024
2024-01-10

Katere nove vrste bonusov naj pričakujemo v spletnih igralnicah v živo v letu 2024

Novice