Evolution Live Monopoly Big Baller

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker

Evolution Gaming, največji zbiralnik vsebin v živo, si vedno prizadeva izboljšati svojo zbirko oddaj iger v živo. Najnovejši dodatek je Live Monopoly Big Baller, ki je izšel avgusta 2022. Tako kot Monopoly Live se tudi ta novi dodatek osredotoča na stroj za žrebanje žogic, kjer žogice nenehno izstopajo, igralci pa nizajo številke na bingo kartici. Torej, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kaj je ta igralniška igra v živo.

Evolution Live Monopoly Big Baller

Kaj je Live Monopoly Big Baller?

Tisti, ki so igrali Monopoly Live z istim razvijalcem, ne bi smeli imeti težav z igranjem te nove igre. Za zelene roke je Live Monopoly Big Baller by Evolution igra v slogu binga, pri kateri se žogice žrebajo iz avtomata in igralci ujemajo številke na linijah s kartami. Kot je pričakovano, igralci prejmejo večja izplačila, če se ujemajo z več linijami.

Po besedah ​​Todda Haushalterja, glavnega produktnega direktorja Evolution Gaming, je Monopoly Big Baller namenjen ljubiteljem binga in loterijskih iger. Haushalter je dejal, da je igra vizualno in tematsko drugačna od prvotnega naslova, igralci pa bodo med odličnim bonus krogom dobili več zvitkov.

"MONOPOLY je tako mega blagovna znamka in osnovna premisa družabne igre je tako dobro razumljena in ljubljena po vsem svetu. MONOPOLY Big Baller združuje vso to vrednost blagovne znamke v novo spletno oddajo iger v živo, ki bo zagotovo pritegnila ne le MONOPOLY in ljubiteljem tombole, ampak tudi novemu in veliko širšemu občinstvu." Uradnik je dodal.

Upoštevajte, da lahko igralci igre Monopoly Big Baller sprožijo bonus kroge tako, da združijo žogice v treh in petih vrstah. Toda v izvirnem naslovu dobite med dvema in štirimi vrsticami.

Kako igrati Monopoly Big Baller

Igranje Monopoly Big Baller na najboljša spletna mesta za igralnice v živo je relativno preprosta. Najprej obiščite preddverje igralnice in izberite naslov te igre. Ko začnete igro, položite stavo v 12-sekundnem oknu. Omejitev stave je od 0,10 do 1000 kovancev. Igralci lahko izberejo eno od štirih bingo kart in se odločijo, ali bodo igrali bonus karte.

Po zaključku stavnega kroga bo g. Monopoly pognal stroj za žrebanje žogic in naključno izbral 20 žogic izmed 60 barvnih žogic. Na kartici za bingo boste opazili rdečo liso, če se izžrebana kroglica ujema s številko na kartici. Ko je izbira 20 kroglic končana, igralci prejmejo izplačilo glede na zmagovalne linije karte. Ne pozabite, da lahko izplačila pridejo z aktivnim množiteljem.

Prav tako je pomembno razlikovati med kartama Prosti prostor in Priložnost. G. Monopoly lahko kartam s prvim naključno doda prosta mesta. Ti presledki delujejo kot izžrebane števke, s čimer se povečajo možnosti za doseganje zmagovalne črte, saj igralci za to potrebujejo manj fizičnih kart. Kar zadeva karte Chance, ste prepričani, da boste dobili množitelj, čeprav lahko g. Monopoly pozneje doda prosta mesta.

Monopoly Big Baller množitelji

Množitelji so res glavna atrakcija osnovne igre. Na začetku vsakega kroga imajo lahko določene številke na vaši kartici priložnosti naključni množitelj. Seveda lahko ti množitelji vplivajo na izplačila in igralcem omogočijo precejšnje dobitke.

Spodaj so množitelji, ki jih je mogoče dodeliti vaši kartici:

  • Standardni množitelji: 10x ali 20x množitelj je dodeljen vašemu izplačilu, če ima zmagovalna linija žogico s temi množitelji.
  • Množitelj vrstic: včasih lahko zmagovalna linija naključno dobi 20x ali 50x množitelj. To samodejno vpliva na izplačilo.
  • Univerzalni množitelji: Vsi dobitki na bingo kartici lahko dobijo 3x ali 5x množitelj. Zanimivo je, da lahko ti množitelji vplivajo tudi na črtne in standardne množitelje.

Bonus igre Monopoly Big Baller

Kot drugi igralniške igre v živo podjetja Evolution, je največje izplačilo v igri Monopoly Big Baller osredotočeno na bonus kroge. Igralci morajo staviti na tri ali pet metov, če želijo sodelovati v bonus krogu. Bonus igre se začnejo, če so izžrebane tri številke za mesto "tri meti" ali pet številk za položaj "pet metov". Ne pozabite, da je to po žrebanju vseh 20 oštevilčenih kroglic.

Medtem se v bonusnih krogih uporabljajo dve kocki. Če so izžrebane vse številke za stavo na tri mete, bo g. Monopoly trikrat vrgel kocko. Po drugi strani pa bo kocka petkrat vržena po izžrebanju vseh številk za mesto petih metov.

Zdaj bodo stvari na "Monopoly Board" še bolj razburljive. Dobili boste izboljšano izplačilo, če se žogica ustavi na polju z množiteljem, množitelji pa se lahko povečajo do več kot 100x. Če pa se kocka ustavi na kvadratkih Tax ali Super Tax, se vaše izplačilo zmanjša za 10 % ali 20 %.

G. Monopolyja lahko pošljete tudi v zapor, če se kocke nehajo vrteti na polju "Pojdi v zapor". Pristanek na poljih skrinje priložnosti Skupnosti lahko zaračuna pristojbino ali podeli nagrado. Torej, na splošno so funkcije Bonus Rounda dvorezen meč.

Monopoly Big Baller Izplačila, RTP in kvote

Bet TypePayout RatioWinnings (based on a £5 bet)
Free Space Card2-39:1 per line£10-£195 per line
Chance CardUp to 199:1 per lineUp to £995 per line
3 RollsBonus GameN/A
5 RollsBonus GameN/A

Ali obstajajo nasveti za Monopoly Bingo?

Na žalost nobena strategija ne more zmanjšati prednosti pri Live Monopoly Big Baller in drugih spletnih igralniških igrah v živo, razen pri blackjacku in pokru. Vse številke, uporabljene v igri, vključno s tremi in petimi meti, so izbrane s sistemom generatorja naključnih števil (RNG), kar pomeni, da imajo vse številke na avtomatu enake možnosti, da se pojavijo na kartah.

Vendar lahko izbiranje kart prostega prostora zmanjša število, ki ga potrebujete za dokončanje zmagovalne linije, igranje vseh kart pa lahko poveča vaše možnosti za dokončanje zmagovalne linije bingo kart. Upoštevajte, da ta strategija zahteva večji denarni vložek, da lahko dosežete kaj pomembnega. Konec koncev je vedno najbolje igrati Monopoly Big Baller za zabavo in uporabiti bankroll.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kaj je Monopoly Big Baller podjetja Evolution Gaming?

Monopoly Big Baller je igralniška igra v živo, ki jo je razvil Evolution Gaming in združuje elemente klasične družabne igre Monopoly z mehanizmom za žrebanje žogic v slogu binga ter ponuja edinstveno in interaktivno igralno izkušnjo.

Kako igrate Monopoly Big Baller?

V igri Monopoly Big Baller igralci stavijo na številke, ki se pojavljajo na žogicah, izžrebanih v živo. Igra vključuje tudi funkcijo plošče Monopoly, kjer se g. Monopoly premika po plošči in sproži bonuse in množitelje glede na lastnino, na kateri pristane.

Kakšni so nasveti za Monopoly Bingo?

Za izboljšanje igranja v igri Monopoly Big Baller:

  • Izberite kartice prostega prostora, da zmanjšate število, ki ga potrebujete za dokončanje zmagovalne linije.
  • Razporedite svoje stave na različne številke za boljšo pokritost.
  • Bodite pozorni na bonuse plošče Monopoly in ustrezno strategijo pripravite svoje stave.
  • Učinkovito upravljajte s svojim bankrollom in igrajte odgovorno.

Ali lahko osvojite pravi denar v igri Monopoly Big Baller?

Da, v igri Monopoly Big Baller lahko osvojite pravi denar tako, da uspešno stavite na številke in potencialno zaslužite bonuse s funkcijo plošče Monopoly.

Ali je Monopoly Big Baller na voljo na mobilnih napravah?

Monopoly Big Baller je optimiziran za mobilne naprave, kar igralcem omogoča, da uživajo v igri na pametnih telefonih in tablicah z enako interaktivno izkušnjo kot na namiznih računalnikih.

Po čem se Monopoly Big Baller razlikuje od tradicionalnega Monopolyja?

Monopoly Big Baller se od tradicionalnega Monopolyja razlikuje po mehaniki igranja. Združuje risanje žogic v živo z elementi namizne igre Monopoly, kar ustvarja edinstveno igralniško izkušnjo v živo, ki se razlikuje od oblike trgovanja z lastnino v namizni igri.

Ali obstajajo v Monopoly Big Baller kakšne posebne funkcije?

Monopoly Big Baller vključuje posebne funkcije, kot je bonus krog Monopoly board. G. Monopoly se premika po plošči, da pobere nagrade, množitelje in druge bonuse, kar igri doda dodatno plast razburljivosti.