Evolution Gaming

November 10, 2020

Evolution sklene pogodbo s FanDuelom

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Evolucija, ki je znan kot eden najboljših igralnica v živo ponudniki rešitev, je sklenil dogovor z FanDuel, da bi svoje igralniške izdelke v živo ponudil igralcem DDS in skupine za športne stave v ZDA. To je resnično prednost za tiste, ki radi igrajo v igralnici v živo, saj ima Evolution neverjetno igre v tem razponu.

Evolution sklene pogodbo s FanDuelom

Mnenje Jesseja Chemtoba in Nordstroma

Jesse je dejal, da je skupina FanDuel navdušena, da svojim zvestim igralcem ponudi več igralniških iger v živo. Svojo igralnico v živo vidijo kot ključno gonilo za nadaljnjo rast trga spletnih igralnic v Sloveniji ZDA in zdaj bo imel FanDuel dostop do celotnega portfelja Evolutiona v živo.

Johan Nordstrom iz Evolutiona je dodal, da so konec lanskega leta podpisali prelomno pogodbo z blagovnima znamkama Flutter Entertainment Betfair in tudi Paddy Power. Zdaj so popolnoma navdušeni nad sodelovanjem z drugo blagovno znamko Flutter, FanDuel, še posebej, ko igralnica v živo raste na ameriškem trgu.

O tem dogovoru

Ta pogodba v bistvu omogoča FanDuelu, da razširi svojo igralnico v živo na trg Združenih držav Amerike, z dodanimi igrami v živo Evolution Gaming pa je še bolje, saj bodo na voljo igralcem, sprva iz ponudnikovega studia Pennsylvania.

Ta nova pogodba daje priložnost tej spletni igralnici, da dejansko izboljša svoj portfelj iger v živo v New Jerseyju z igrami v živo Evolution. Poleg tega z dejansko ponudbo podjetja Ezugi, ki je januarja lani postala del Evolution. To je vsekakor prednost za obe blagovni znamki, tako da ima lahko vsaka koristi od storitev drugih.

Neverjetne blagovne znamke skupaj počnejo nepojmljive stvari

Povezava Evolution in FanDuel je zagotovo najboljša glede tega, kaj lahko naredita, saj sta ti blagovni znamki preprosto neverjetni in imajo veliko, kar lahko naredijo skupaj. Poleg tega lahko Evolution zagotovo naredi FanDuel še bolj poznan na ameriškem trgu. Torej je to vsekakor prednost.

Oba imata svojo preteklost, a njuna prihodnost je skupaj, za katero se zdi, da bo zasijala. Torej je to lahko nekaj zelo koristnega za oba. Njihov fokus je na odraščanju in to zmoreta seveda tako, da ostaneta skupaj. Če ne, ne bodo napredovali. Še posebej FanDuel, ki zagotovo potrebuje Evolution, da dejansko napreduje.

Te blagovne znamke so splošno znane, še posebej Evolution in tako lahko to izkoristite. Če želite igrati igro te blagovne znamke, se morate samo pridružiti spletni igralnici FanDuel in tam boste našli veliko njihovih iger.

Igrajte vrhunske igre Evolution

Kakovost iger, ki jih lahko igrate pri Evolution Gamingu, je neverjetna in vse se preverijo, ali so poštene ali ne. Izbira te igralnice in iger Evolution je zagotovo prava izbira za prvič, zato ne skrbite. Na spletu lahko poiščete povratne informacije in zelo boste zadovoljni s tem, kar ljudje pravijo o FanDuelu.

Veliko igrate in zagotovo so na voljo najboljše igre, zato ne skrbite. Nad kakovostjo in igranjem boste presenečeni nad igrami Evolution Gaming, ki so ene najboljših.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice