Evolution's Live Games v Pennsylvaniji

Evolution Gaming

2020-10-29

To pomeni, da je Pennsylvania druga država, ki gosti igre trgovcev v živo. Te so lansirale Evolucija to zadnjo sredo, 21. oktobra v Philadelphiji, s sodelovanjem RSI in tudi DraftKings.

Evolution's Live Games v Pennsylvaniji

Pensilvanija je zdaj zadnja država v ZDA, ki je pozdravila Evolucijo igralnica z živimi trgovci studio. Bil je že v pilotnem testu, da vidim, kako dobro deluje in se zdi, da je vse v redu, kar je bil tudi cilj.

Kaj se dogaja?

Igre v živo bodo na voljo, vendar z ulovom, saj bodo imele omejeno zmogljivost in tudi obseg do 24 ur na dan, 7 dni v tednu, dokler odbor Pennsylvania Gaming Control Board, ki je državni regulator glede česar koli v zvezi z igrami, ne razčisti rešitve kot skladne in tudi kot varno.

Prve blagovne znamke, ki bodo pozdravile igre podjetja Evolution Gaming, bodo BetRivers podjetja Rush Street Interactive, spletne igralnice PlaySugarHouse in tudi DraftKings.

Richard Schwartz, ki je predsednik RSI, je izjavil, da so njegove blagovne znamke zagotovo vesele, da so bile med prvimi, ki so v tej državi pozdravile igre trgovcev v živo. Povedal je tudi, da je igra z delivci v živo najboljši način za doživetje fizične igralnice brez obiska, kar je dandanes velika prednost. Poleg tega bodo igralci iz Pennsylvanije imeli odlično priložnost sedeti za najboljšimi mizami iz Evolutiona, kar si mnogi želijo.

Evolution Gaming krepi svojo severnoameriško prisotnost

To partnerstvo je sklenjeno med izjemno visoko aktivnostjo, ki je bila za to blagovno znamko izkušena v 3. četrtletju. Evolution se še vedno osredotoča na severnoameriški trg, z delovanjem v New Jerseyju in tudi v Pensilvaniji, ki delujejo in imajo za vsakega poseben studio v živo. Predanost vsakemu od teh studiev je zelo visoka in zato ima Evolutions veliko igralcev.

Blagovna znamka vsa svoja prizadevanja osredotoča na ključne trge v ZDA, da bi se lahko izognila možni, a še vedno malo verjetni razlagi zakona Wire Act iz leta 1991, ki v bistvu prepoveduje čezmejni prenos kakršnih koli podatkov. To je za Evolucijo izjemno pomembno.

Izvršni direktor Evolution Gaminga Johan Nordstrom je to partnerstvo komentiral z besedami, da je RSI eden izmed vodilnih na področju iger na srečo in izrazil prepričanje, da jim bo to partnerstvo zagotovo omogočilo, da označijo svoj položaj na trgu.

Kaj je naslednje?

Vsi, ki poznajo Evolution, vedo, da imajo v lasti ogromno iger, ki so prejele veliko nagrad s strani organov te industrije. Portfelj vključuje igre, kot so Monopoly Live, Dream Catcher, Lightning Roulette, Immersive Roulette in še veliko več.

Johan je vse opomnil, da bodo lahko dostopali do najhitrejšega Blackjacka v živo, ki ga zagotavlja vrhunska tehnologija, ki se uporablja za napajanje vseh studiev te znamke, ne samo v ZDA, ampak po vsem svetu. V bistvu to pomeni, da lahko igrate to igro kjer koli ste in vam ni treba dolgo čakati, da se shrani. Popolnoma bo takoj.

Johan se počuti samozavestnega zaradi dejstva, da je igralnica z živimi trgovci v živo, ki gosti Evolution, vsekakor zelo priljubljena med igralci na PlaySugarHouse.com v New Jerseyju. Blagovna znamka je osredotočena na krepitev njihove prisotnosti v Severni Ameriki in Johan je ponosen, če pove, da zdaj živijo v Pennsylvaniji.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice