Igrajte Baccarat v prvi osebi danes – osvojite pravi denar

Ali je kdo že kdaj želel igrati igralniško igro v živo, ne da bi sprožil prenos v živo? Je to sploh mogoče? No, vredno je pojasniti nekaj stvari. Evolution Gaming je brez sence dvoma kralj, ko gre za ponudbo vrhunskih iger v živo. Ta ponudnik programske opreme za igralnice v živo je ustvaril serijo igralniških iger First Person, da bi razširil svojo ponudbo, pri čemer je ena njegovih najnovejših izdaj First Person Baccarat v živo.

Za razliko od tradicionalne baccarat v živo je baccarat v živo v prvi osebi igra, ki temelji na RNG. Ali to odvrne ljubitelje baccarat v živo? Torej, kaj lahko Evolution's First Person live baccarat ponudi ljubiteljem iger v živo?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Evolution's First Person Live Baccarat

Igralci morajo najprej vedeti, kako igrati igro, preden začnejo igralnice v živo. First Person live baccarat je igra na srečo, v kateri igralci napovedujejo, katera kombinacija bo najbližje devetki. Splača se razumeti, da so asi tako najbolj vredne kot najmanj vredne karte v tej igri. Oštevilčene karte imajo na obrazu vrednost številke, medtem ko 10 in obrazne kartice nimajo vrednosti. Igra se igra tako, da se vrednosti kart seštejejo, zadnja številka seštevanja pa določa, ali je igralec zmagal ali izgubil.

Splošne informacije

Ime igre

Baccarat iz prve osebe

Ponudnik iger

Evolucija

Vrsta igre

Baccarat

Pretočno iz

Latvija

Pravila prve osebe Baccarat v živo

Izbirate lahko med številnimi stavami in stranskimi stavami na mizah za baccarat v živo v prvi osebi. Vsaka stava ima svoja pravila, izplačila in smernice za igranje.

Kako se točkujejo vsote točk?

V tem igra v živo, kako se skupno število točk doseže v prvi osebi, se razlikuje od tradicionalne baccarat v živo, čeprav sta si obe igri precej podobni. To bi lahko povzročilo nekaj zmede, če se ne obravnava. Zdaj, v prvoosebni varianti, so asi v tej igri vedno nizki, saj štejejo samo eno točko. Podobno so karte od dve do devete vredne svoje nominalne vrednosti, zaradi česar jih je relativno enostavno razumeti. Vendar se kralji, kraljice, vložki in desetke razlikujejo.

V tej igri so rezultati rok določeni s številko "enice" skupnega števila kart v tej določeni igri. Posledično sta vsota 29 in 17 dejansko rezultatov devet oziroma sedem. Posledično se lahko vsi kralji, kraljice, vpadnice in desetke dosežejo kot nič ali deset točk. Izbira igralca ni pomembna, saj nobeden od njih nima vpliva na rezultat.

Postopek igranja z eno roko

Igra se začne tako, da igralec da stave in stranske stave. Dve karti se nato razdelita v roke (igralec in bankir). Glede na pravila hiše se lahko v katero koli od rok doda tretja karta. Ko se določi skupni seštevek točk obeh rok, se stave razrešijo in razdeli se nova kombinacija. Zmaga tista roka, ki se najbolj približa osmici ali devetki, ne da bi presegla. Prva številka se odstrani, če jih karte v igralčevi roki potisnejo nad 10.

Prvoosebna izplačila za Baccarat v živo

First Person Baccarat ima več stranskih stav, pri čemer so pari tisti, ki se pojavljajo najpogosteje. Stava na obe strani je najlažja stava za zmago. Če igralec dobi kakršen koli par v roki Banker ali Player, je plačan 5:1. Stranske stave Banker in Igralec v paru se izplačajo samo, če je stranska stava postavljena na igro Igralec oziroma Banker. Oba plačata 11:1, čeprav sta ciljala na dve nasprotni strani.

Igralci, ki iščejo velike zmage, lahko preizkusijo Perfect Pairs. Plača 25:1. Srečni igralci, ki dobijo dva brezhibna para, dobijo izplačilo 200:1. Nenazadnje je tu še bonus igralec in bankir. Če igralčeva izbira roke premaga delilca za štiri točke ali več, dobi bonus. Večja kot je razlika v točkah, višja je nagrada, najboljši je 30:1. First Person live baccarat ima 98,76-odstotno donosnost igralca, kar je boljše od večine naslovov, ki jih najdemo v najboljših igralnicah v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak