Igrajte prvoosebni blackjack danes - osvojite pravi denar

Igranje v igralnicah v živo je spletnim igram dalo novo prednost. Sposobnost gledanja in interakcije kot v tradicionalnih igralnicah je naredila spletne igralniške igre bolj realistične. Z igralnico v živo First Person Blackjack se lahko igralci povežejo z vsega sveta. Te igralnice v živo ponujajo igranje iger v virtualnem 3D animiranem svetu.

V tej prvoosebni igri ni živih delilcev. Poleg tega za mizo ni drugih igralcev. Ponudniki programske opreme za igralnice Evolution Live so tej igri dali element resničnega življenja, saj so omogočili uporabo pravih kart in prave mize. 3D video pretakanje je celo izboljšalo izkušnjo, saj igralci v realnem času opazujejo vsako odigrano igro. Vse, kar morajo storiti, je, da pritisnejo gumb "podeli zdaj", da dajo navodilo trgovcu. Obstaja tudi gumb »v živo«, ki igralca usmeri v preddverje igralnic v živo.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kaj je Live First Person Blackjack?

Blackjack prve osebe vključuje vse običajne stave na Blackjack in tudi priljubljene Popolne pare in stranske stave 21+3. Je igralniška igra, ki temelji na generatorju naključnih števil (RNG). Igra se obravnava s čevlji s šestimi palubami z Vegas pravili. Obstaja možnost za več kotov kamere, ki igralcem omogočajo, da povečajo mizo in tako izboljšajo njihovo izkušnjo. Igra je ponudila podoben občutek in je videti kot druge igre trgovcev v živo.

Live First Person Blackjack je postal priljubljen med igralci, zlasti zaradi vidika v živo, kjer lahko igralci igrajo od koder koli z uporabo mobilnih naprav.

Kako igrati prvoosebni blackjack

Ko igrate Blackjack v prvi osebi, je cilj igralca doseči skupno število kart, ki je večje kot pri delivcu. Število kart ne sme preseči 21. Ta igra se igra po običajnih pravilih Blackjacka. V tej igralniški igri v živo igrate proti virtualnemu trgovcu. Najboljša kombinacija, ki jo je mogoče deliti v prvoosebni igri Blackjack, je, ko imata prvi dve karti vrednost natančno 21. Karti s številkami 2-10 sta vredni svoje nominalne vrednosti. Karte asa so vredne 1 ali 11, obrazne karte pa 10.

Prvi korak v igri je stava na to, kdo bo zmagal. Po fazi stav bo delilec igralcu razdelil dve karti z licem navzgor. Igranje se bo začelo z igralcem na levi strani delivca. Četrti korak vključuje delilec, ki deli drugo karto z obrnjeno navzgor za igralce in z licem navzdol za delilca. Igralec bo na zaslonu videl vrednost svoje karte. Igralec z vrednostjo karte 21 ima Blackjack in postane zmagovalec.

Dodatni krogi

V primeru, da delilec nima številke 2, igralci dobijo drugo karto. Na tej stopnji lahko igralec podvoji, udari ali stoji. Igralec nato razdeli svoje karte, če so imeli dve enaki vrednosti. Vsaka predstavlja roko z enako stavo. Delitelj nato obrne svoje obrnjene karte, potem ko so igralci naredili vse svoje poteze, in tako določi zmagovalca. Ko delilec pokaže asa, imajo igralci zavarovanje. V primeru Blackjacka je krog zaključen in zavarovanci prejmejo izplačilo. V nasprotnem primeru se igra normalno nadaljuje.

Pravila prvoosebnega blackjacka

Nekatera pravila, s katerimi se srečate med igranjem First Person Blackjacka, vključujejo:

  • Stavite zadaj- To pravilo omogoča igralcu, da stavi na roko drugega, medtem ko čaka na mesto za mizo. Pri ponudnikih so stave zadaj neomejene.

  • Podvojite katero koli 2- Ta terminologija pomeni, da se lahko igralec podvoji, če ima katero koli kombinacijo kart. To daje igralcu svobodo izbire.

  • Hit split as - To je pravilo, ki pomeni, da igralec prejme samo še eno karto, potem ko je razdelil par asov.

  • Stranske stave - Igralci lahko dajo stranske stave za mize za Blackjack prve osebe in imajo natančen rezultat in imajo ogromne nagrade. Perfect Pairs je oblika stranske stave pri tej igri. Par se deli in izplačilo je odvisno od značilnosti para.

  • Predajte se - To je pravilo, ki igralcem omogoča, da odnehajo pred svojim potezom in dobijo nazaj 50 % svojega vložka.

Prvoosebno izplačilo za Blackjack

Blackjack v prvi osebi igralnice v živo je strogo igra za pravi denar z nekaj precejšnjimi Nazaj k igralcu (RTP). Glavna igra ima 99,29% izplačilo. Igralcem te prve osebe igre v živo je zagotovljen množitelj, ki je med 2 in 25 na zmagovalni rezultat. Množitelj se shrani za naslednji krog, ki poveča izplačilo v primeru zmage. Ta igralniška igra v živo je na voljo samo prek programske opreme Evolution. Izplačilo za stransko stavo 21+3 je 96,30 %, medtem ko imajo popolni pari RTP 95,29 %.

Izplačila se izvedejo takoj po vsakem igralnem krogu. Igralec prejme preostanek v svojem igralniškem stanju, od koder lahko nadaljuje z dvigom ali ga uporabi za igranje drugih krogov ali različnih iger na spletnem mestu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak