Igrajte French Roulette Gold danes – osvojite pravi denar

Francoska ruleta Gold je postala priljubljena med oboževalci v igralnicah v živo kljub relativno kratkemu bivanju v industriji spletnih iger. Izjemne privlačnosti te različice rulete so njena preprosta pravila in impresiven RTP. Kot pri vsaki drugi različici rulete je namen igre napovedati, kje bo žogica pristala.

V čem se francoska ruleta zlata razlikuje od drugih različic rulete v igralnicah v živo, kot je evropska ali ameriška ruleta? Preprosto, pravilo "La Partage". To pravilo v bistvu nagne kvote v korist igralca, zlasti pri stavah na običajne stave, kot so rdeče ali črno, kvote ali sode ali visoke ali nizke .

Kako igrati igro French Roulette Gold v živoStave in pravila francoske rulete
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Splošne informacije

Ime igreFrancoska ruleta zlato
Ponudnik igerEvolution Gaming
Vrsta igreRuleta
Pretakanje izLatvija

Kako igrati igro French Roulette Gold v živo

Francoska ruleta Gold je znana po posebnih načinih stav, večinoma izposojenih iz evropske rulete. Ena izjemna značilnost te igre delilcev v živo je, da je večina imen stav v francoščini. Za igranje morajo igralci le izbrati znesek za stavo, običajno z nastavitvijo vrednosti žetonov z nekaterimi kontrolniki na zaslonu. Od tam lahko igralci po vplačilu stav nadaljujejo do stavnega prostora in nato stavijo na določen izid.

Stave pri francoski ruleti so podobne stavam pri evropski mizi, le da je vse v francoščini. Za začetek par in kvota prevzemata ime združiti in poškodovati, oz. Prav tako so stolpci 1, 2 in 3 nadomeščeni s črkami P, M in D. Druga točka, ki jo je vredno omeniti, je prvih 18 številk, ki se imenujejo Manqué, medtem Pass se nanaša na številke 19 – 36.

Pravila igre

Francoska zlata ruleta ponuja igralcem več načinov za zmago. Imeti realne možnosti za zmago igralnice z delivci v živo, se morajo igralci seznaniti s pravili igre igralniške igre v živo. To je še posebej pomembno za nove igralce, saj lahko ta pravila povzročijo zmedo.

French Roulette Gold temelji na standardnih evropskih pravilih rulete. Prva stvar, ki bi jo moral vedeti vsak igralec med igranjem igre, je branje zaslona in razlaga možnosti stav. Postavitev igre ima 37 žepov - številke od 1 do 36, polovica jih je obarvana rdeče, druga polovica pa črno. Preostali žep je rezerviran za ničlo, obarvan zeleno.

Morda najboljši del te spletne igralniške igre je možnost povrnitve žetonov z enakimi denarnimi stavami. Tukaj je temeljno pravilo, ki bi ga moral razumeti vsak igralec s pravim denarjem pri French Gold Roulette.

Stave in pravila francoske rulete

Po zagonu igre boste pod video virom videli glavni del stav in dirkališče. Postavitev mize je morda nekoliko drugačna od evropske rulete zaradi stav v francoskem jeziku. Razen tega boste našli tipične notranje/zunanje stave, kot so:

  • Rdeča/črna
  • Sodo/liho
  • Visoka nizka
  • Stolpec
  • Duzen
  • Naravnost

Ena od izstopajočih lastnosti v tem Igra ruleta je pravilo La Partage. To pravilo prisili igro, da povrne 50 % vaše stave, če stavite na zunanjo stavno pozicijo in se žogica usede v zeleni žep "0". V zameno to pravilo zniža prednost hiše na 1,35 %.

Igra vsebuje nekaj drugih dodatkov, kot je polje za klepet, ki vam omogoča pogovor z profesionalni trgovci v živo in drugi igralci. Francoska ruleta vam ponuja tudi posodobljene statistične podatke o zadnjih 500 izidih iger. Ta funkcija vam lahko pomaga poznati vroče in hladne številke, čeprav nič ni gotovo.

Na splošno je to različica rulete svetovnega razreda, ki ne odvzame ničesar od prvotne različice igre. Ne pozabite pogosteje igrati enakih stav, saj imajo te stave skoraj 50-odstotno možnost zmage.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak