Igrajte Golden Wealth Baccarat danes – osvojite pravi denar

Tisti, ki redno uživajo baccarat v živo, morda že poznajo rezultate Evolution. Ta razvijalec je znan po inovativnih funkcijah iger, ki jih iščejo igralnice v živo. Leta 2021 so izdali Golden Wealth Baccarat. Ima več oblikovnih podobnosti s Lightning Baccarat.

Glavna razlika je v tem, da se prvi trži kot manj nestanoviten, z večjo pogostostjo dobitkov množitelja. Poleg tega se pričakuje, da bodo igralci v vsakem krogu lahko izvlekli vsaj eno pomnoženo karto. Nazadnje je tu še okrašena zlata barvna shema, katere cilj je priklicati vzhodnoazijsko kulturo v smislu estetike.

Kako igrati Evolution Live Golden Wealth Baccarat
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako igrati Evolution Live Golden Wealth Baccarat

Ko igralci prvič dostopajo do igre v a igralnica v živo, lahko opazijo, da je vmesnik jedrnat in intuitiven. Srečali jih bodo s prikazom trgovca v živo. Med vsakim krogom je pet naključno ustvarjenih "zlatih kart", ki vsebujejo množitelje. Če uporabniki iščejo dodatno potopitev, obstaja možnost razširjene resničnosti. Širše stave so na voljo zaradi številnih stranskih stav.

Včasih igralci niso zainteresirani za igre na srečo z delilci v živo. Če je tako, se lahko namesto tega odločijo za različico, ki uporablja prvoosebni zaslon, ki temelji na RNG. Ogromne zmage so možne zahvaljujoč dejstvu, da se množitelji zlagajo drug z drugim. Ko igralci želijo spremljati svoj napredek, lahko kliknejo zavihek, da si ogledajo statistiko stav v živo.

Pravila igre

Za vsakega igra v živo, je treba upoštevati pomembna pravila. Golden Wealth Baccarat sledi enakim pravilom kot druge igre te vrste. Glavni cilj igralca je predvideti, kateri kup kart bo imel rezultat najbližje deveti.

Tri glavne stave so:

  • Bankir
  • Igralec
  • Kravata

Slednje se zgodi, ko imata oba kupa enak rezultat.

Ko se krog začne, bo vsaka stran prejela dve karti. Karte 10 ali višje imajo vrednost 0. Medtem pa vse karte pod deveto ohranijo prvotno vrednost. Ko je končni rezultat dvomestno število, se šteje samo zadnja številka. Do naravnih zmag pride, če ima eden od kupov osem ali devet. Vendar pa bo bankir dokončno zmagal, če že ima eno od teh kartic.

Vse stave zahtevajo 20-odstotno provizijo, ki omogoča potencialno pomembne dobitke množitelja. V bistvu to pomeni, da lahko Golden Wealth Baccarat deluje brez zmanjšanja kvot. Hkrati ostaja odstotek donosnosti igralca (RTP) razmeroma močan. Poleg tega, ker so kvote za to igro enake kot pri drugih baccarat v živo naslovov, igralcu ni treba spreminjati svoje standardne taktike.

Treba je opozoriti, da lahko stave za bankirja in igralca dosežejo impresivnih 512x. To je zato, ker se bodo množitelji za zlate karte zbrali. Kot pri večini miz za baccarat v živo, je za vse bančne stave 5-odstotna provizija.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Igranje Golden Wealth Baccarat | Nasveti za začetnike
2023-09-08

Igranje Golden Wealth Baccarat | Nasveti za začetnike

Golden Wealth Baccarat podjetja Evolution Gaming je hitro postal priljubljen med ljubitelji spletnih igralnic v živo. Ta igra klasičnemu bakaratu doda razkošen pridih in združuje tradicionalno igranje z vznemirljivimi novimi funkcijami. Idealen tako za izkušene igralce kot začetnike, Golden Wealth Baccarat ponuja edinstveno igralno izkušnjo. Raziščimo, po čem ta igra izstopa in kako lahko začetniki krmarijo in uživajo na svojem potovanju v svetu Golden Wealth Baccarat.